*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)*(10)
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
Kriss, e superba!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Mi-e asa dragaaaa!!!! E dulce-dulce foc! Asteptam poze cu ea in camera, in patut!Ii place mobila? Ce zice tati? A leganat-o? Se mai dezlipeste de ea?
Claudela, Mathilda, pupic si de la noi!
Lora, mami de IUSTINA
kriss79 spune:
Lora, multumim!
Tati inca nu a leganat-o, abia a luat-o putin in brate..i se pare mica tare..si pe el l-au apucat amigdalele acum..deci..inca nu a intrat in paine:)
Cred ca ii place mobila..dar noaptea nu am curaj sa o las in pat la ea..pana ma ridic eu cu operatia..si cu somnul din mine...asa ca doarme la noi in pat..iar tati a plecat in alta camera, deocamdata..ziua doarme la ea si stau cu interfonul..
poze gasesti jos
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
LoraG76 spune:
Kriss, le vazusem pe alea, am zis ca mi-a placut mutrisoara ei de numa'...!!! E o dulce! Voiam mai multe, la ea in camera.....io-s aia care nu se mai satura de poze!
Eva, pe unde umbli azi? Ce face Claudiu?
Lora, mami de IUSTINA
claudela spune:
Si eu sunt asa de suparata pe vremea asta...ieri cel putin s-a lasat cu vant si ploaie rece...nasol...
Luna e foarte frig in tara!
LoraG76 spune:
Frig si ploua de 2 zile in Piatra Neamt......au fost si 0 grade intr-o seara...
Lora, mami de IUSTINA
Luna75 spune:
ca sa nu fiti suparate va trimit eu putina caldura de aici si nu in ultimul rand o suava briza de mare ca sa va amintiti de vacantele calde petrecute pe malul marii
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
salut
am ajuns si eu pe aici:)
Am mai pus niste poze..e urat intr-adevar, a plouat intruna..
Ma gandesc cum o sa ies eu cu ea pe vremea asta?daca se mai incalzeste o scot 5 min in curte..
cum merge invatatul pt. Barou?
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)