O intrebare...

O intrebare... | Autor: Anuska

Link direct la acest mesaj

In scoala unde e fata cea mare functioneaza si semi-internatul dupa orele prichindeilor I-IV. Li se aduce o masa calda de la gradinita de langa scoala.
Pb mea e urmatoarea: pt aceasta masa se plateste 7 lei si nu stiu daca se justifica. Ieri, de ex, meniul a fost: mamaliga cu branza si smantana, ardei umplut (unul mic!) si jumatate (da, jumatate!) de banana.
Spuneti-mi si mie daca vi se pare meniul conform cu pretul. Daca nu, va rog sa-mi spuneti ce pot face, unde ma pot adresa, dar n-as vrea sa se stie identitatea mea pt ca mi-e teama sa n-aiba copilul de suferit.
Astept parerile voastre!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

parerea mea e ca nu ar trebui dus copilul la internat,sau daca acest lucru nu e posibil schimbi scoala.eu am stat in camin din generala pana in liceu,mai exact 8 ani, ddar niciodata nu am putut comenta.Daca nu ne convenea,parintii erau "invitati" frumos sa ne schimbe internatul

mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

N-am fost prea explicita cred!
E un fel de after-school acest semi-internat!!!
Si n-o las acolo decat pret de 4 ore dupa ce termina cursurile.
Lectiile le fac tot eu cu ea!
Deci dupa-amiaza si seara e in familie.

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Banuiesc ca masa e adusa de la gradinita 197, doar ca fetita mea a venit cu o banana intreaga primita ca desert...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Banuiesc ca masa e adusa de la gradinita 197, doar ca fetita mea a venit cu o banana intreaga primita ca desert...

Exact! Chiar, pt "festinul" asta cat se plateste acum acolo?
Desi la gradi fetita ta a mai primit si o felie cu ceva de dimi si probabil un alt desert dupa masa de pranz, iar banana era gustarea... Dar chiar si asa, ti se pare echitabil?
Mie, cea care incaseaza la scoala mi-a dat exemplu ca i-ar fi spus dna direct de la gradi ca un kg de mere le ia cu 5 lei, nu la pretul din piata.... In cazul asta ma linistesc!

Poze noi cu familionu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

draga mea, nu stiu daca te ajuta, dar sa-ti povestesc cum e la noi la scoala.
merge in sistem step-by-step, sta la scoala pana la 16 si primesc masa calda la pranz de la o firma de catering.
masa consta in pulpe de pui sau piept la gratar, snitel/ cordon bleu de pui, toate avand garnituri gen cartofi natur, piure, cartof prajit, si o salata de rosii/ varza/ castraveti murati.
nu au desert, si nici supa sau alt aperitiv.
platim 18 lei/ 4 mese/ saptamana (vineri nu mananca acolo).
reiese cca 4,5 lei/ masa.

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Anuska, aseara la sedinta am aflat ca masa la aceasta gradinita este 9 lei. Foarte mult dupa parerea mea, dar noi chiar nu avem ce face...

Mergi la inceput