Viata e prea scurta pentru ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Ira

Viata e prea scurta pentru a trece cu vederea latimea ei.

dap, am mai citit ceva de genul: viata e scurta... Daca nu putem s-o facem mai lunga, hai s-o facem lata!!!

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

viata este prea scurta:

- sa nu zambesti in fiecare dimineata soarelui si sa fii fericit pentru o noua zi
- sa fii multumit pentru tot ce este frumos in viata ta
- sa nu uiti regretele
- sa iti pierzi speranta
- sa iti amani bucuriile

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

viata este prea scurta pentru:

-a nu face ceea ce-ti place
-a ramane cantonat in niste idei invechite
-a sta mereu sa te gandesti daca esti ok pentru ceilalti, important este sa fii ok pentru tine
-a sta departe de cei pe care ii iubesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Poate ca e prea scurta viatza pentru o sumedenie de chestii, da mie in unele zile mi se pare exagerat de lunga

In concluzie, nu m-am decis inca, da dupa ce o termin si trag linia, ma lamuresc precis si va spui de fuse prea _ sau prea _ !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Santem toti diletanti: Viata este prea scurta ca noi sa fim altceva!!!
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Viata e prea scurta pentru timpul petrecut alaturi de cei dragi, pentru concedii, sarbatorile de iarna, Paste, animalutele noastre de companie si pentru toate acele lucruri marunte care ne fac mereu viata mai frumoasa( hoby-urile fiecaruia)!

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

e scurta viata? chiar daca nu o facem noi sa fie, din pacate... de cele mai multe ori facem asta din inconstienta, dar uneori o facem si voit...

In loc sa ne bucuram de ziua de azi, ne gandim la raul altuia sau analizam amanunte nemportante...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

pentru a ne petrece clipe pretioase din ea sa fim rai cu altii desi nu avem decat de pierdut ,sa nu ne bucuram de zambetul copiilor ,al parintilor si celor pe care ...ii mai iubim,sa nu zambim atunci cand nimeni nu ne-o cere dar nici nu avem nimic de pierdut daca o facem mai des,sa ajuti fara interes constient fiind ca ajutorul tau de orice fel conteaza...sa nu te bucuri ca s-a facut dimineata si ti s-a mai dat o noua sansa...

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

...si viata e prea scurta pentru a plati rate... Povestea mea e mai lunga, nu o mai descriu aici, dar in urma ei la aceasta concluzie am ajuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Viata e prea scurta pentru:
- a fi sclavii obiectelor ;
- a dormi prea mult;
- a nu fi bun;
- a nu fi saritor la nevoie;
- a nu face ceva, ce mai tarziu vei regreta ,ca nu ai facut;
- a trai fara sa stii , ca de fapt, chiar asta faci;
- a lua in seama prostii;
- a ignora raul;
- a nu sterge lacrimile celui de langa tine si chiar sa-i smulgi un zambet;
- ............................. a nu vrea sa fii OM cu adevarat.

Mergi la inceput