Piticlonti de iulie-august 2004 (232)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, femei serioase sunteti voi?? Ca acu'o inteleg si pe Andries...!
Eu am venit de la masa, a fost ziua unei colege si ne-a scos la restaurant -nu am mincat dulce, dar cind ne-am intors la birou, surpriza, luase si prajituri - e, cum sa ma abtin???
Si ma tot gindesc la alea 10 kile...ca tanti dr. zise ca ea nu colaboreaza cu gravide care ies din cuvintul ei pe tema asta...acu ce sa fac, sa-l nasc acasa??

Cristalina - sa-ti traiasca capsunicile ochioase - sunteti o familie tare frumoasa!!! Pe galushca mica imi vine s-o maninc de dulce ce este...!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai nu sintem prea departe de subectu initial, daca te iei dupa zicerea aia din batrini, cu singele si ... veioza !
Gata, ca am luat-o razna ! Ma duc acasa, sa meditez in linistea urcarii celor zece etaje pe jos la ce am discutat azi !
Va pup cu drag pe toate si va doresc o dupaamiaza linistita !
Si inainte sa plec, sa o salut pe Olivia, sa ii doresc lui Uka sanatate multa si sa urez hepi colambas dei fetelor de peste ocean !! Sper sa se fi distrat si ele la fel de bine ca noi aici, cu ... veoizele noastre !
Gata, am disparut !

Pies - Dana, aveai dreptate ! Daca ma intilnesc cu Nora, nu numa ca umplem cinci pagini, da terminam si un capitol !! Promit ca de data asta nu mai revin, hihiii !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Na belea ca io nu stiu vorba aia din batrani cu sangele si veioza... Si chiar asa...parca e vineri,nu luni,asa ne-am facut de cap azi.
Dar Daria pe unde umbla de nu baga ochiu' aici?Era om de baza la discutzii despre striptiz...aloooo...Oradeaaa...se aude???

Gabitzu...tu ai grija...sa ai vorba serioasa cu husbandul...sa nu patzesti ca Andries...ca apoi te duci si tu la cumparaturi si depasesti alea 10 kile
Cat despre doctorita...io chiar as schimba-o...cum adica nu accepta gravide care se ingrasa mai mult decat zice ea?Hai ca e absurda...Ca la o adica,e vb doar de estetica,nu de o boala de care mori daca te ingrasi...sa fim serioase.Pai asa,te va stresa toata sarcina...si bag seama ca deja esti stresata pe tema asta...Si ca sa schimb iar o vorba din batrani: "Fereste-ma Doamne de doctori prosti,ca de dusmani ma feresc singura"
Eu am luat 30 kile in sarcina si nu mi-a zis nici ochii ti-s negri...atata timp cat eram sanatoasa si bebe crestea frumos.Nu e bine sa te ingrasi mult,dar nici sa faci o obsesie cu dietele si nr de kg...

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sunt aici ... doar ca am avut de lucru o groaza si la capitolul pe care-l dezbateti io nu poci zice nimik. Sunt pe taramul depresiei si aici raman pana`mi ling tuoateee ranile. Sa nici nu incercati sa ma scoateti, ca nu ies !
Imediat pun nejte pozici sa nu credeti ca ne-am lasat fara activitati :-)

Cristal - sa-ti traiasca frumusetile !!! Doamne, ce mari sunt si ce frumoase sunt !!!

poze

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
am aparut si eu la spartul targului, mey tare-mi pare rau de diferenta de fus orar cand aveti zile de-astea :)
cristal, pai tu ne-o arati pe oana gata crescuta? ai doua fetite frumoase, sa va traiasca si sa aveti o familie la fel de fericita
la multi ani lui ionu, ce distractie pe capul lor si-mi place ca si ilinca era angrenata in jocuri pe-acolo. bravo lui!
am vazut si giulik frumos, pupici multi si o imbratisare mamicii, care-i baiul, daria, hai zi aici ca ne mai dam si noi cu parerea.
gabi, eu zic ca ea vrea sa te sperie nitel, si eu am luat peste 20 de kg in sarcina si evident le-am dat jos. greu, dar am reusit. ea e medic n-o sa-tio zica sa iei 30 de kg, corect?
cristal, ma refeream la banii de la castigarea proiectelor
alice, un pupic ca vede toata lumea ce inima buna ai, las' ca or trece ele toate iar un loc in rai sigur gasesti (hm, desi dupa topicul discutiilor s-ar putea sa mai ai de lucrat :), striptease, negri, patratele...)
ioana, spor la gasit rochita
andries, vad ca te tii pe baricade, cat mai e? pup la burtica
gata, v-am salutat si ne auzim mai tarziu

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

So,io concluzionez:::::::::::::
De la pagina 14 pin la 20.................este 6 pagini.So,cum v-a spuneau cind aceste doua doamne distinse se intilnesc si mai apare si madame Pasaric,se termina capitolu,nu altceva.Ca sa nu mai spun ca m-ati distrat copios....aia cu veioza a fost de top.Deci se produc asta seara schimbari la noi in dormitor,tre sa avem veioza,ca veiozele este in trend si este necesare.Am spus raspicat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ptiu, ca uituca mai sunt, acum cand ti-am zarit numele mi-am amintit ca am vrut sa scriu de ricardo. si eu zic ca seamana cu amandoi, iar parcul ala e plin de verdeata, pacat ca ziua nu era prea insorita, asa-i? eu zic de soare ca eu-s dependenta, daca nu straluceste soarele cad in butoi, nu's de ce, asa ca intr-un fel e f bine ca locuim aici, zic ei ca ar fi vreo 280 de zile cu soare pe an...
so, ricardo e frumos si inalt, asemenea lui pat al roxanei, parca numai philip a ramas pirpiriu pe aici, lui ii vin inca panataloni de la 2 ani, nu mai zic de talpa piciorului. ei da' las' ca ne facem noi mari :)
azi m-au vizitat, si-au facut de cap, la 9 cand am sunat eu philip inca dormea...tati se trezise ca am sunat eu. asa mai zic si eu. ei il sarbatoresc pe columb, eu n-am avut norocul ala :(

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Trebe' sa recunosc ca nici nu am citit foarte atent fazele cu veioza si cu cagulele pen'ca m-as fi enervat si mai tare pe al meu. Dana, dragutza mea, pe mine vibratorul nu ma ajuta in nici un fel, mie ...chestia aia lichida de final imi da satisfactie maxima, altfel...asa pe uscat n-are nici un farmec.

Dar sa revenim la chestii mai uzuale... mi-am trimis copilul la gradi, mi-am baut deja cafeaua, m-am intepenit de-un picior (dreptul) si totusi eu am azi pretentii de soferitza (ma gandesc ca daca am avut eu tupeu cu piciorul rupt, o mica intepeneala nu mai conteaza) ca ma duc sa-mi iau concediu, alea administrative tot nu le-am rezolvat, doar ca mancare am acum in frigider.

Victor a fost ieri in direct la radio Itsy Bitsy, mor de ciuda ca nu m-au sunat si pe mine, a spus o poezie, a povestit ca el e la gradi Teddybar, era mega incantat de isprava lui, mai ales ca in momentul in care au venit cei de la radio in gradinita el si cu prietenul lui erau la colt pedepsiti, deci avea de ales intre a continua sa stea la colt sau a de a 'produce'

Asa as vrea sa am un glob de cristal in care sa ma vad peste un an, sa vad eu cum o sa fie si ce o sa pot face...

Andreea de philip sa stii ca si al meu ramasese mic, cel mai mic, dar acum o luna jumate nu stiu ce s-a intamplat ca a recuperat aproape toata diferenta, are 98 cm acum si marimea 25 (24 launele incaltari) la picior, fara sa ii dau ceva in plus de mancare.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor
hai ca ati fost in forma maxima ieri, foarte bine, ghinionul meu ca nu aveam timp sa raspund...dar sa urmaresc desfasurarea nebunelilor
am apucat sa vad pozele Danei, ale Cristalei cu doua fete super dragute si ale Andreei. mai am ceva restante? daca da trageti-ma de maneca pls
Oliv cum sunteti???? ati stat acasa ieri?
copilul meu e cu muci curgatori ca urmare se ineaca cu ei ca urmare vomita....tacam complet. deci azi noapte am dormit la el in pat, pentru ca pe la 12 a venit cu arme si bagaje ( a se citi suzi si doua perne) la noi in pat...asa ca le-am cedat locul, sa se lafaie ei doi . in conlucize am dormit neintoarsa
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ia, ia, p`ale mele;)) sanatate maxima lu` pat!

quote:
Originally posted by roxanaz
mai am ceva restante? daca da trageti-ma de maneca pls

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput