Piticlonti de iulie-august 2004 (232)
Raspunsuri - Pagina 19
alice2004 spune:
Ridecugurapinalaurechi, alacarerinjestecutotidintii sau setavalestepejosderis , zic corect ? Pasaruicoo, bagashi fata in cetzile amiezii !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
intra pe mess si`ti arat (rinjetu` ala nervant;))
quote:
Originally posted by speel
Carmen ce e aia D:D?
Nora__ spune:
bey Pasariq...ete o idee de refinantare....ii pui dresu' pe cap lu' Pasa,il dai cu bronzol si-i furi budigaii si-l trimiti la produs in baruri...cu banii aia pui de-o vacanta-n Caraibe cu sefu' cagulistilor
dano...io recunosc...daca mi-ai intors cheita,nu ma opresc si nu ma satur
...s-a scos husbandul la faza asta...io 'veci si pururi' nu zic ca ma doare capul
Iar la faza cu vibratorul in vant...am fost sub birou...hahahahahaha.....am si acum un mare ranjet pe fatza,de se uita colegu' cam holbat la mine... Stii ce imagine mi-ai evocat?Pe Mel Gibson in "Patriotul"...pe cal,cu sabia in mana,fluturand...Asa si Andries cu aparatul in mana,facand iuresh la sotz...ar merita toti banii sa vedem fatza husbandului lui Andries....looooool...io-s pe jos de ras...pe bune...
alice...ma uimesti...wow...ce sa caut io cu dresurile pe mine la show-ul masculilor???Hmmm...bagam un show din ala intre cucoane?
Sau am priceput io pe dos?...de la Pasariq cu febeistii ei mi se trage...ca m-a zapacit cu cagulele si dresurile...
Andries...ia cu diazepam,ca se lasa cu alea grele...si cred ca ii rupi coastele barbatului cand vine si te refuza again...Io ti-as sugera sa il intrebi din usa daca presteaza.Daca nu....iei sacosele si il lasi afara sa se mai gandeasca
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
carmenp spune:
nu te vad da` hai ca`ncerc ca mie-mi place pe`ntuneric![]()
alice2004 spune:
Nora, am zis io ca pe voi ieshencele v-au zapacit menii aia in blec de cap !! Dresurile erau pentru hazband, sa aiba si el unde primii banii, nu ? Sau ii pune la tine, daca le iei tu pale tale ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
no, no, io nu renunt, vrei sa ramina in cagula, bine, nu vrei, `poi nu ma bag, mac cu andries la cioco;))
Nora__ spune:
Bun...lasam cagula...dar aduceti si cioco...ii ungem bine,sa para bronzati.Daca e vb de strans bani,vin cu dresurile in dinti...dar sa fie euroi,da?
Lasa bre Pasariq macar o veioza...sa vedem 'marfa'...sa nu dati banii degeaba.
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Pai noi o vedem bine merci, ca el e cu cagula pe fatza !!
Da poate fi si o veiozaaa, asa de impresie artistica, de becgraund luminos !! Ca da bine umbra ...
Alice si Andrei