Piticlonti de iulie-august 2004 (232)
Raspunsuri - Pagina 14
Nora__ spune:
LA multi ani!!! Ionut...sa fii norocos si fericit si baftos la gagici...

Carmencito...ia baga povestiri de la ziua lu' Ionu'...si poze,desigur
Ioano...deci cu ce imbraci mandra?Ca de tine stiu...mergi in dresuri...sa faca popa atac de cord.Iar la tine ,sarbatorile Iasului sunt zilnice,ca mergi pe jos de obicei,sa fii dama fina...stiu io...vezi azi nu manca prea multe,ca te ingrasi![]()
Olivia...ce face Luca?E mai bine?Ce e aia crup?Nu se imbolnaveste el des...dar si cand o face...te strange in spate.Multa sanatate!!
Roxa...adicatelea cum a plouat cu caini si pisici??
Am uitat sa zic...misto desene face patrick...al meu e un puturos...nu deseneaza mai nik.Poze pe ponei nu ai??
Andries...bestial Victor...
nu v-a luat rasul cand l-ati auzit?Si are dreptate...el vrea 1000%...Sper ca tot 2 in 1 sunteti...dar io il plang pe tati cand va veni din delegatii...sa vezi munca pe el atunci![]()
Dana...frumoasa povestea de Craciun...si emotionanta...mai sa bocesc...ai niste copii exceptionali si un barbat bun si inimos...sa-ti traiasca cu totii si sa fiti fericiti!!
cristal...e luni...baga povestea de week-end ca doar nu mi-am luat popcorn degeaba
Dau o felie de tort la schimb
...patratele sa-ti dea John![]()
alice...ce mai zici?Cum fu in we si ce ai mai prestat?Ce mai face gizmoul?Mai baga ceva povesti...
miztule...cum sunt copiii?Mai bine?L-ai dus pe Tudor la gradinita??Cum te descurci acum si cu ei si cu jobul?
Dario....cum mai esti?Ce mai faci?Ziceai ca ai de gand ceva...ce-a iesit?Cum te mai simti?
Roberto...cum v-a mers la targ?Acum,de cate ori aud de targ,numai la voi ma gandesc si sper sa nu mai aveti necazuri.Mi se pare ca ai slabit...sau am avut io vedenii?
Deci sa aveti o saptamana fructuoasa si linistita si banoasa si...cu tot ce vreti voi!!
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
carmenp spune:
multumim, multumim, si la cererea publicului spectator
poze de la petrecere . raportez pe scurt ca ieri fu chefu` cu cei mici da` de fapt noi ne petrecem de simbata iara azi miscarea continua la scoala si la centru` after school. ntzzz, ma declar dezechilibrata financiar;)) ashe...
madam spill, multe
, inteleg perfect ce zici tu acolo.... v-am vazut, sunteti frumosi, cu privire la asemanarea lui ric cu tat`su nu ama pronunt, io zic ca tot cu tine seamana, da` la cit ma pricep io...
vazut si gorodica (auleuu, ioano, cite aschii am aspirat io in we, iti pling de mila;)))
breii, da` n-am vazut nicio poza cu secsoasa cea sarbatorita, norooo, baga linc sa te videm
ist in zona, venit sef de la tib cu chef de ... munca:D
g_ioana spune:
Noricico ti-ai revenit dupa petreceri,mai avem niste moare ramasa de vineri
...baga poze de la petrecere,sa-ti vedem nurii....meii io m-as duce in dresuri la nunta,da' nu la popa ma gandesc,mi-e frica sa nu o am pe constiintza pe soacra![]()
Meii sa va povestesc ce-mi facu mandra intr-un magazin,noi duminica mergem la biserica pentru alea,alea,unde ea este impresionata de fiecare data de cersetori.....dupa biserica ma apuc sa caut cadou,intru cu ea si incep"dati-mi si mie va rog aia,dati-mi si mie ailalta,aratati-mi si mie aia......"la care mandra tare in magazin "mama, parca esti cersetoare!",eu galbena la fatza"dar de ce mama?",ea "pai da-mi si mie,da-mi si mie!"..eu de colo"da' dar eu am bani!"..."dar si ei aveau,ca le dadea lumea"![]()
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Neatza !
Mey, Ioana, cuscro draga, pe onoarea mea ca mindra ta mi-a inseninat ziua !! 
Am citit replicile ei si sa fiu daca mai pot fi suparata (din varii motive dale mele personale) !! A fost ai mult decit bestiala !! 
Sint pe aici ... va doresc o zi minunata !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Of, am uitat sa felicit sarbatoritul zilei - LA MULTI ANI, Ionule, sa cresti mare si sanatos si voios si la punga gros !!
Carmencita, sa iti traiasca barbatul mic din dotare !! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
speel spune:
LA MULTI ANI ficior de Carmen si Pasa si frate de Ilinc,sa cresti mare ,sa fii fericit si plin de noroc.
Roxa,tu parca ziceai ceva de niste poze cu freza mai scurta?Sau am inteles eu gresit sau ai uitat tu!una din doua tre sa fie.
Nora,multumim ptr. cuvintele frumoase,las ca nici cu tine nu mi-e rusine diloc.
Ioana,tu cre ca nu omiti sa notezi toate astea ptr. mai incolo.Ca-ti dai cu seama ce haz v-a fi peste vreo 15 ani lectura asa unor perle.Sau mai bine le faci album frumos si le dai mandrei cadou de nunta ...... cu conditia sa le citeasca in public.
O saptamina splendida v-a doresc.
Andries spune:
Daaa, tot 2 in 1 suntem, fara sex (abstinenta totala, mama ei...), Victor e bestial cu replicile lui (ca si mandra Ioanei bravos!!), burtica a inceput sa se lase usor usor... si alte noutati nu mai am decat ca trebuie sa mai fac si ceva treaba si nu am nici un chefff...
Andries
Nora__ spune:
Deci moarea aia beti-o voi...ca io n-am pus gura...si nici limba
Si nici poze n-am facut,ca am stat moshnegeste de vorba...si nici copilul nu fu acasa,deci nu am avut motiv de scos aparatul![]()
Ioano...ba io la popa m-as gandi,ca le stric nunta la miri si raman asa...nemaritati
Daca ar fi vb doar de soacra...si sa fii sigura ca efectul e garantat,io as zice sa risti,nu se stie ce bucurie iti face
Mandra e grozava...de unde le scoate,frate???Ce imi place e ca are logica...si nici nu o poti contra la faza asta...![]()
alice...iar lupte pe frontul de vest?Io cred ca de aia esti tu asa trasa prin inel...ca i-am zis si io odata husbandului: bre...fa-mi si mie ceva zile amare,poate slabesc si io...
Dar apoi m-am abtinut...nu cumva chiar sa-i vina idei din astea...belicoase.Deci ma resemnez cu slaninile[alcool
Pasarica alba-n cioc...buzunare goale-n stoc...Trage-o dushca...iar ia foc...Pasaroiu-i cu noroc!!
Mijto pozele si mai ales copiii...cu cine or semana oare?
(sa vedeti ce mi-o iau acum
)
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Nora, draghe, hehehe, io zic sa nu iti doresti, ca se poate si intimpla !!
Stii tu vorba aia din batrini ! Dupa aia ai sa umbli ca mine sa cauti regimuri de ingrasare !
Nu, de data asta nu au fost discutii cu hazbandu ... doar ca s-au adunat niste treburi si nu vad sa aiba vreo rezolvare ! Asa sint eu, sufletista, si vad ca mai rau fac decit sa acord ajutor ! Tre sa invat odata si odata sa stau in banca mea si sa nu ma mai agit, doar ca e greu sa faci asta cind e vorba de propria familie ! Bunica-mea era asa, dumnezeu s-o ierte, si observ pe zi ce trece ca am mostenit-o aproape in totalitate !
Tre sa gasesc undeva o insula, sa ma refugiez pacolo un timp ... vreo idee ceva ?? ![]()
Alice si Andrei
speel spune:
Alice,io te pup si te iubesc!!!!!Insula n-am ca ti-o dadeam cu imprumut.
Ps.Acu sa v-a tineti s-au intilnit Nora si Alice si sa te ti-i nene.......cinci pagini pin diseara...........
Ps. la Ps....sa vedeti ce mi-o i-au io acu....