Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*
Raspunsuri - Pagina 4

aidaciolac spune:
doroti 5 vad ca esti pusa pe slabit.
Bine ai venit! Asa ne putem sustine reciproc in momentele grele
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune

aidaciolac spune:
doroty eu am mai tinut asta si a avut efecte foarte bune asupra mea. Cum am trecut la alta schema cum am simtit ... si nu a fost bine , ca sa nu mai spun ca am pus inapoi ce am slabit cu alta schema.
Sanatate ca e mai buna decat toate!
Matza Emma in actiune

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
doroti 5 vad ca esti pusa pe slabit.
Bine ai venit! Asa ne putem sustine reciproc in momentele grele
Matza Emma in actiune
EEE aida, daca ti-as spune ca sotul meu are 180cm, poate mai mult si are 58kg, si eu o vaca e linga el?
pina acum ii placea, ca eram mai mica la burta, da acum gata l-o razbit si pe el.Asa ca Doamne ajuta sa dau jos.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

aidaciolac spune:
ina sa stii ca eu mananc dimineata consistent. Cateodata si un compot , dar ai grija la continutul de zahar.
Uite , eu trebuie sa mananc la 17:55 (programarea mea si pana maine nu ma mai ating de mancare) si imposibil sa nu vina cineva i sa uit ...
Asa ca dimineata am o foame de lup si abia astept sa treaca jumatatea aia de ora dupa 500ml de apa.
Hai ca o sa fie greu primele zile si dupa aceea o sa simti ca nu mai vrei sa pui gura pe carne ... asa am patit eu.
Matza Emma in actiune

aidaciolac spune:
NU SE MAI INSCRIE NIMENI?
Matza Emma in actiune

Doris-Alina spune:
Aida, m-as inscrie si eu...dar merg totusi in continuare cu bune rezultate cu scrumiera mea...
Dar am vrut neaparat sa va sustin, pe toate, pe tine si pe Anda mai ales, sa va incurajez si sa va spun ca daca iti doresti cu adevarat...se poate...
Eu m-am complacut sa traiesc de abia respirand, la 104 kg, si acum sunt foarte fericita si mandra de mine, cu 15,700 date jos, din 20 iulie, pana acum.
Mai am drum lung pana la finish, dar nu ma dau batuta...
Inca o data multa ambitie si sa credeti in visele voastre!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Aida, m-as inscrie si eu...dar merg totusi in continuare cu bune rezultate cu scrumiera mea...
Dar am vrut neaparat sa va sustin, pe toate, pe tine si pe Anda mai ales, sa va incurajez si sa va spun ca daca iti doresti cu adevarat...se poate...
Eu m-am complacut sa traiesc de abia respirand, la 104 kg, si acum sunt foarte fericita si mandra de mine, cu 15,700 date jos, din 20 iulie, pana acum.
Mai am drum lung pana la finish, dar nu ma dau batuta...
Inca o data multa ambitie si sa credeti in visele voastre!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
dorisake cand nu o sa mai suporti sa mananci din scrumiera esti bine venita. Oricum poti sa mai intri si sa mai dai o palma sa nu ne abatem de la drum

Stii ceva esti tare ca inca nu renunti si daca vrei sa dai pe laturi sa intri aici ca stii cu ce te astept.

Tine-o tot asa! Felicitari!

Matza Emma in actiune

anda spune:
doris
atita o sa ne sustinem una pe alta pina picam gramada amandoo
am intrat sa va spun ca am trecut cu bine si de ziua de azi.
aida, ai avut dreptate. am mincat la 2 ore jumate ca sa nu ma apuce foamea si sa nu cad prada ispitelor. da numa din cele permise. vad ca azi a tinut. si parca incepe sa mai dispara foamea aia crunta.
am papat in ordine urmatoare: 2 mere, salata de morcov cu mar, salata de rosii cu castraveti si vinete coapte, fara ulei, doar cu sare, un kivi, o puga mica de legume chinezesti (am gasit la billa)facute pe abur si muuulta apa, cafea, ceaiuri.
maine am in program fructe de diminata (kivi, gref) la amiaza legume si dupaia mai vad io
tzuc si spor
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea

aidaciolac spune:
In legatura cu lista astept sugestii.
ina esti trecuta cu data de azi
dan_ny si tu esti pe lista ... nu are sens sa mai astepti
Va rog sa alegem o zi de raport , indiferent care ... suntem la inceput acum.
SPOR LA SLABIT!
evolutia
grafic
Matza Emma in actiune

Mercedes spune:
Fetele cred ca ma reintorc si eu la aceasta dieta de luni. Acum nu pot sunt cu rusii pe cap si drept urmare am dato ieri in bara cu daneza( ziua 11 ) am mancat 2 guri de inghetata de la fiica mea. Asta e ce sa fac, oricum n am slabit cat mi am propus dar continui si azi si maine tot cu ea.
Pentru fetele care nu cred in aceasta dieta - sincer n am crezut nici eu ca voi reusi sa slabesc sa ma tin de aceasta dieta dar zic eu ca a functionat...
Voi merge daca incep pe schema A.