Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *8*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

April,

quote:
Eu calc stramb nu de stres, ci de pofta. Sunt ca un copil la capitolul asta si chiar imi pun la incercare mare vointa sa nu gust una alta.

Asta-isi la mine buba. Niciodata sau ma rog, foooarte rar mananc de foame. In rest as manca non-stop, dar de POFTA. IAr seara sunt disperata dupa seminte, fistic de-astea.

Doroti- buna asa..astept de sa termini casa si vin la potol.

Ma duc acum sa cercetez lista de retete.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor!!!Eu am aflat de ce dau asa de putin saptamina asta jos, cica luna se umple, si cica organizmul asimileaza mult mai bine totul, da cica vineri e luma plina si dupa se slabeste mai usor.
April, eu cred ca ce ne e dat in frunte ne e pus, si tigara nu e un remediu.Sa fiu si eu offtopic, prietena lu sor-mea foarte mult s-a chinuit sa faca un copil, cred vre-o 7ani, si totimpul nu ducea sarcina pina la capat, tratamente peste tratamente, si ce crezi, a lasat totul in voia sortii, si-au cumparat apartament, si cind o fost la casa lor, cu casa sfintita hop se prinde bb, ea deja se pregatea moral de o noua esuare, dar sa vezi ca n-o fost asa, acum are deja jumate de an fetita, e sanatoasa tun, si de o frumusete rara, si cica si preotul cela(ei merg la unul doar) le-o zis ca copilul astepta sa aiba un coltisor al lui.Asa ca si al vostru asteapta ceva, sigur o sa fie, si atunci o sa fii cea mai fericita din lume, dar sa lasi sa-si ia organismul putere.Spor la slabit cit mai repede si la prins barza.
Eu tot in sinea mea ma gatesc fizic de al doilea bb, dar la mine mai este si un principiu, vreau sa-l concep in casa mea, sa aiba coltisorul lui, si sa inteleaga asta mica ceva atunci cind o fi sa fie.
Motivatia ta mi se pare foarte puternica, sa te tii de ea.
Aida, da ca-ti facem mai aici o motivatie.Nu stiu cum tu dar eu cind ma duc sa-mi caut imbracaminte nu gasesc, toate cele care imi plac imi sunt mici.Si ma enervez.Si cind mai vad ca nu incap si in ceea ce am avut pina a ramine insarcinata, si am lucruri care le-am purtat citeva ori, si acum nu am nici finante libere pentru toale, si la servici tre sa vin aranjata, apoi sa nu slabesti?
Si apoi ma gindesc la fiimea, cind o mai creste si o vedea ca alte mamici sunt subtirele si ma-sa-i vaca, o sa-i fie obijduitor, ca e fata si nu baiat.
Ce sa-ti mai spun, zi si tu ca gasim o motivare.
Noki, apoi sa incepi sa te indopi, da de-a dreptul, cu permise, ca atunci cind ti-o fi pofta de ceva sa nu mai incapa, sau sa incapa doar o unghie.
O seara buna va doresc .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hai mey april ca nu te fugaresc ... mare lucru sa deschizi si tu un capitol!!! ... scrii acolo la subiect nou si o sa te dai pe brazda

doroti si eu am o motivatie care e buna , dar de care nu mai sunt asa sigura.
E vorba de o operatie ... si ma gandeam ca pana in toamna ce vine sa ajung la 70 kg ... , dar m-am cam desumflat in legatura cu motivatia

Noki in dieta asta trebuie sa respecti 2 mici reguli:
- 500ml apa cu jumatate de ora inainte de prima masa
- sa mananci sa nu iti fie foame , dar numai din permise.

Regulile sunt simple ... mai greu e cu pusul in aplicare.

Seara buna!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Doroti,eu am inceput dieta de martea trecuta si sa stii k merge de minune.Nu am intrat nici makr in exceptionale.Toata lumea se mira d ambitia mea,nush cum fac da p unde ma duc se nimereste sa fie ceva bun de mancare.Refuz de fiecare data,desi imi curg balutzele.totusi mi e frik sa nu cedez la un mom.dat.Knd am inceput dieta aveam 73 de kg,acum am 69,7 kg.deci-3kg si cva in 8 zile.Eu am ales B,deci mai am 6 zile si trec la faza a ||-a.Are ceva dak mananc,muraturi?nu contin zahar.va pup si succes,sa aveti ambitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Doroti, sarumana de incurajari ! Asa am zis si noi; am fost suparatzi o vreme, insa in timp am zis ca totul o sa fie cum vrea Dumnezeu , ca el stie mai bine. Eu am zis insa sa ma pregatesc mai constiincios, deci fara tzigari si mancat prostii.

Aida, pai sa stii ca in ritmul asta o sa experimentez probabil cum e cu deschisul noului capitol .

Crista, super tare! pai ar trebui sa se vada si pe haine ma gandesc, nu?

Eu am niste blugi de control- bine, ii am de prin liceu, nu va spun de cati ani, si ii mai pun din cand in cand - nu se inchid inca. Nu sunt sanatoasa, dar asta e !

Doroti
, in numele meu si al Andei care am dat de gard cu dieta pe weekend iti multumim pentru explicatia cu luna plina.

ve pup pe toate de nu va vedetzi!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ehei , ca pe langa faptul ca luna e in crestere pe mine ma lovesc si rusii . Nu stiam ce draq se intampla ca ziua balotez la greu din permise , iar seara ma arunc ca prostu la nepermise ... sau ca

Si sa stii april ca si eu am ramas insarcinata abia dupa ce nu am mai fumat si dupa o dieta ... si dupa ce m-am lasat de munca ca eram super stresata si imi vedeam rar barbatu ... si asta dupa aproape 1 an de munca si multe teste de sarcina ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca a trecut prima zi cu brio...a vedem ce urmeaza.
Azi am supa de carne facuta, deci cu muulte legume fierte inauntru pe care le voi papa.
Plus prune, portocale si mere.
Poate bag si o salata de salata verde.

Asteptam raportarile fetelor harnicutze!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Raspun prezent si vin si cu raportul.
RAPORT: pe ultima saptamina de la 69.7 la 69.2=> 0.5kg date jos, nu am floare saptamina asta, pe ansamblu de la 76 la 69.2=> 6.8kg date jos, nici asa nu ajung la floare.
Dar eu sunt multumita, nu am intrat in nepermise, am intrat doar in exceptionale putintel, si aseara am papat si eu ca purcica niste peste cu legume la cuptor, ca daca nu le mincam poate mai era minus vreo 200gr, dar nu ma scirbesc, e bine si asa.
Daca o tin tot asa, cel putin jumate de kil pe saptamina, mai am 9saptamini=> 4.5kile date jos, ajung la 65kile, si sper sa mai dau unu-doua dupa ce termin dieta, vine vara sper sa ma mentin, si din toamna viitoare mai fac o tura si ajung la greutatea normala, si poate intre timp gatim si casa si ma apuc de baiat, si iar ma ingras...Ei da asta mai tirziu.
Deci eu sunt multumita de rezultat.
April eu nu am dat in nepermise in we da tot putin am dat jos, deci luna e de vina.
Cristabv felicitari pentru kg date jos, deci si tu dai raport miercuri, adica toata lumea sa se prezinte la raport miercurea.
Noki ai grija ce papi.
Mercedes cum te mai simti, mai intra si ne spune.
Fetele astept de la toate raport azi.
O zi buna si cit mai mult de raportat.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Buna dimineatza si de la mine!

Ma rog , nu chiar asa buna, pentru ca raportez : stationare la 59 de kg. ma rog, 58 cu bataie spre...dar bataia asta o aveam de saptamana trecuta.

E clar ca e de la luna, cum zice Doroti. Sau poate organismul meu se lasa mai greu.

Aida
, sarumana de incurajari.Nici nu stii cat seamana povestea mea cu ce mi-ai zis tu... Sper sa avem si noi o matza mica si sanatoasa cat mai repede.

Acu, ca tot am dat-o de gard cu dieta saptamana asta, sa va zic ceva haios.

Faza tare cu cantarul, ca va povestisem ca am dat comanda pt unu electronic si chiar ma si imaginam dand raportul cu "grame". Tipii de la magazinul online, prieteni buni de-ai nostri. Afla al meu sotz ce si cum - schimba comanda. Adica modelul.

Cu unul aproape de doua ori mai scump (are un design mai misto, da eu nu pentru design il luam) si care vine abia in seara asta. Evident aseara cand trebuia sa ajunga "marfa " - pauza. Pana la urma imi marturiseste ca a vorbit el ca vrea alt model-eu stiam despre ce e vorba si evident ca nu-mi venea sa sar in sus de bucurie.

O data - pentru ca voiam sa vin azi la raport cu "gramaju" si nu cu tonaju, ca pana acu, a doua ca diferentele dintre cele doua nu erau decat de design. Ori eu am un principiu: daca e cantar, sa cantareasca dom'le, de frumusetze ma ocup eu! Si chiar nu am chef sa platesc frumusetea cantarului

La care raspunsul a venit prompt: nu e doar de design-are si doua caracteristici tehnice in pus: memoreaza greutatea anterioara si se adapteaza la diferentele de gravitatie de pe glob

Iar el saracu nu intelegea deloc de ce eram eu asa ofticata ca nu a venit marti seara si vine abiiiiiiiiiiia miercuri, ca -cu o zi in plus sau in minus e tot aia.

Evident ca pana la urma i-am zis toata tarasenia cu grupul nostru minunat de suport. Sincer, ma asteptam sa rada in hohote sau sa ma ia peste picior. Cand colo, ce credeti ca imi zice: pai e foarte bine ca ti-ai gasit niste prietene care sa te incurajeze in directia asta, daca e ceea ce iti doresti, ca eu unu nu prea ma pricep la chestii de-astea feminine cu diete si retete.

Asa ca de-acu incolo mai tre sa dovedesc si acasa ca nu am luat cantaru ala degeaba si ca tin dieta constiincios, ca altfel de data asta chiar o sa ma ia peste picior sotul si o sa imi spuna ca in mod sigur daca nu dau jos raman codasa grupului.

Asa ca raportul l-am dat, ceaiul l-am baut, sa bagam cateva mere!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

April, lasa ca ne zici miine exact cite sute de grame ai.Felicitari pentru achizitie si sa fie cit mai repede acasa.
Da eu o caut ca cu luminarea.Va rog sa-mi dati bataie, da chiar am calcat rau de tot, nu am reusit sa-mi iau dimineata nimic, afara ploua si pe mine ma roade la stomac, si am baut o... ciocolata calda ca de ceai deja nu mai pot.
Astept bataie si ma resemnez.
Si va rog eu din suflet azi, miine si poimine sa va abtineti de la toate nepermisele, ca simbat o sa treaca de la sine.

BOTEZ

Mergi la inceput