Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
danutz spune:
Pai eu muncesc si asa, printr-e contracte, mai arunc si un ochi pe aici!
Yagmur, cum e cu proba de urina? Ai recoltat-o? Poze nu pot sa vad de aici, dar recuperez eu de acasa, cand o sa ajung...dd cu mila...
Dianocica, cum e d?
Raluca, pai e normal sa se faca astfel de sedinte, sau cel putin eu asa cred. macar asa sunteti si voi informati in consecinta!!! Draga de Adinuta!
Rares ieri mi-a zis Ma-ma, cu directie. L-am lasat un pic la el in patut si cand voiam sa ies de la el din camera a inceput sa se agite, s-a uitat drept in ochii mei si mi-a zis ma-ma, asa pe un ton mustrator, ca si cum ma certa de ce-l las singur!!!
Fug la munca...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
desiree spune:
intrebare intrebatoare
e voie miere de albine la 10 luni?
i-am pus pe limba cu putina paine si acu urla ca mai vrea
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI
marani spune:
'Neatza minunatelor!
MIKI , foarte multa sanatate iti dorim, sa fii iubita, vesnic fericita si pace-n suflet!!!!!!!!!! cu ce ziceai ca ma servesti?
DIANARUS, multumim pt urari, , la inceput mi l-a facut de 9 mm, eu vroiam de 6, dar a insistat cucoana sa-l las mai lung ca doar ea platea si iesea cu capul asta in lume. La sfarsit mi-a zis: "va sta chiar bine, parca ati avea 17 ani" ( lucru extraordinar de bun, ca tare as vrea sa mai am 17 ani! ).
DANITA, multumim pt citat! mai vreau!
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
quote:
Originally posted by desiree
intrebare intrebatoare
varsta Octavian;
stiam ca pana la un an NU, din cauza a nu stiu ce substanta care ar da botulism, parca...
Ajutati-o pe Sonia
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by desiree
intrebare intrebatoare
varsta Octavian;
miere pana la un an nu. eu asa stiu. dar stiu pe cineva care are din sursa ffff sigura si ii da
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
miki04 spune:
Sunteti toate niste dragute, este asa de bine sa-ti spuna lumea "La multi ani !"
Va iubesc pe toate
Marani si o pizza buna, bunuta facuta de sotul meu plus multe prajituri.
Mihaela Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
miki04 spune:
Desiree eu stiu ca nu se da miere pana la un an.
Mihaela Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
aka spune:
neata. miki sa fii sanatoasa si fericita
si mami de Raluca, multa sanatate ii dorim
ne-am trezit la 8, ne-am jucat pana la 9 si apoi somnic. si doarme si acum. si inca avem muci, multi. nu stiu cum stau copii vostri sa le puneti sterimar in nasuc ca la noi e o adevarata lupta. da din maini, din picioare, se intoarce. nu mai zic de betista bebelusului. se lasa cu plansete rau de tot. si dupa ce terminam operatiunea ii e asa de drag de ele.
Desiree ce ochi are Octavian... cum mai mancati? de fapt ce mai mancati, ca stiu ca intr-o vreme nu mai vroia.
Dianocica sper ca ati scapat de febra. multa sanatate
va dorim.
ieri seara a zis ta-ta. nu cu directie dar oricum ma bucur ca a zis. si mai zicem na-na, ga-ta, al-ta.
s-a trezit ma duc sa-i dau sa manance.
Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
bamboletta spune:
Meniu zilei:
-6-220ml laptic
-11-banana+iaurt+biscuiti
-15-peste cod+mamaliguta+putin iaurt
-18-branza calcica+mar+piersica
-22-270ml laptic+2 masuri cereale
mai scrieti meniul zilei sa ne inspiram una de la alta
Chinico-la cat se trezeste bea?
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
danutz spune:
Marani, super revista presei! Am citit tot! Pai eu cred ca stiau ei anticii aia ce stiau fiindca toti construiau piramide...egiptenii ca egiptenii, dar si babilonienii si aztecii si mayasii si templele din Asia...toti construiau in forma de piramida...
A fost un documentar foarte interesant pe Discovery referitor la piramide si la cat de numeroase sunt peste tot in lume.
Si in feng-shui se recomanda ca un remediu pentru activare energie pozitiva, o mica piramida pusa in acel loc al casei caruia ii corespunde sectorul din viata care nu merge bine!
Acum chiar ca ma duc sa muncesc...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares