Spital privat in Bucuresti - sfaturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Pentru cine este interesat de preturile asigurarilor de la Euroclinic, un calculator pentru acestea se gaseste pe siteul interamerican, la 'Calculator prime Medysistem".In functie de varsta si produsul ales, se calculeaza si prima de asigurare.

Eu sunt foarte incantata de Euroclinic. Nu am avut probleme mari (operatii de ex), dar controalele periodice au fost facute la ei si mi-a placut atmosfera si cum esti tratat (de la asistente pana la doctori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

tzitziri, ce program ai ales ?
Esti asigurata prin firma sau personal ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lali,

eu am prin firma.
Am 'Medisystem Extra Benefits' care imi da dreptul la 5 consultatii gratuite pe an si analize in limita a 10 000 euro - pe care nu am depasit-o niciodata.
Cand depasesc numarul de consultatii (ceea ce iar nu s-a intamplat), platesc doar consultatia - adica la pretul de la ei de pe site. Investigatiile sunt platite de ei.

O consultatie inseamna tot actul medical - de la punerea diagnosticului, analize, interpretarea analizelor, tratament (daca e cazul) si revenirea la control sau repetarea analizelor dupa tratament. Deci pana se rezolva problema...banuiesc ca in limita celor 10 000 euro anual (daca e o problema mai serioasa sa se atinga plafonul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

merci !

Mergi la inceput