Spital privat in Bucuresti - sfaturi

Spital privat in Bucuresti - sfaturi | Autor: Lali

Link direct la acest mesaj

Am inceput sa caut un spital privat in Bucuresti, vreau sa intru intr-un sistem privat de sanatate, am inteles ca exista niste asigurari dar nu am reusit sa ma lamuresc inca cum functioneaza. As dori niste sfaturi si pareri de la cei care eventual beneficiaza de asa ceva. Este OK ? Cum functioneaza practic? La ce spital mergeti, eu stiu trei in Bucuresti si m-as orienta si in functie de locatie.
Au si medic de familie ? Au urgente OK ?
Bineinteles ca vorbesc si voi mai vorbi si direct la aceste spitale, dar ma intereseaza si punctele de vedere ale pacientilor.

Nu vreau sa initiez vreo polemica intre forumiste pe tema spitalelor si asigurarilor de stat/private. Vreau doar sa cer niste pareri ca sa vad daca e OK ceea ce vreau sa fac.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Lali, dupa cate stiu eu, singurele asigurari care-ti asigura spitalizare in spitale private in bucuresti sunt cele de la InterAmerican - spitalul Euroclinics insa si acolo, pentru interventii chirurgicale majore mergi tot la stat, insa intr-o rezerva de-a lor, cu conditii bune, insa personalul tot de la spitalul de stat il ai...ptr unele interventii chirurgicale, mergi la euroclinics - poti vedea pe site-ul lor ce interventii pot face si ce nu...ce specialitati au si ce nu...mai exista un spital privat si anume Memorial Hospital care este al MedLife-ului..insa nu am inteles exact daca au sau nu si o asigurare pe asta(cand am intrebat mi-aui spus ca nu, insa m aindoiesc, si eu vreau sa vorbesc cu cineva acolo sa ma lamuresc-eu vreau sa fac asigurari de sanatate privata ptr fete, deocamdata)..daca te mai pot ajuta cu ceva, spune-mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Eu stiu ca Munposan-ul( str. Witing) e spital privat!
E adevarat ca multi doctori sunt si la stat...dar sunt su doctori ai spitalului!
Spitalul are capacitate mica...si sali de operatie!
Am avut o verisoara internata acolo si operata...din pacate era prea tarziu...nu se mai putea face nimic! Preturile au fost mari si la spitalizare si la operatie!
Eu zic ca merita totusi intrebat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Merci pentru informatii.
Am vorbit la Euroclinic si astept o oferta.
Eu, in principiu vreau sa stiu ca pot sa merg undeva la medic in liniste, cu o programare civilizata, ca, sincer nu am timp sa stau pe holuri cu orele. Pana acum am platit toate contributiile la stat si m-am tratat tot la privat, cu plata pe loc si cred ca as iesi mai ieftin pe total daca as face o asigurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

sa ne spui si noua cand ai oferta de la euroclinic, adica pret si cam ce include.
eu stiam ca au si sali de operatie, cel putin pentru apendicita si cezariana de ex. sigur au.
eu am patit-o rau de tot prin spitale(au "uitat" sa-mi dea apa cand eram la terapie intesiva, au uitat sa schimbe sonda si a pocnit punga, povesti de groaza, nu le doresc nimanui) si m-ar interesa costurile. ai contactat pe cineva de la firma de asigurari pentru o oferta?

Mergi la inceput

Am sunat la numarul de pe site de la Euroclinic, m-au dirijat pe un interior si o doamna de acolo mi-a spus ca imi va trimite o oferta. Acu' daca e direct de la ei sau printr-o firma de asigurari, nu stiu, va scrie sigur pe oferta. Va voi spune cam ce costuri sunt cand o primesc. Am vrut sa incerc si la Medlife pe Grivitei (unde am fost cu piticul pentru cateva consultatii si a fost OK), dar pe site nu au decat asigurari pentru firme, ma rog pentru grupuri de minim 20 persoane, ori eu sunt interesata doar pentru grupul "propriu" de 3 persoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

poti sa verifici dava te "tine timpul" exista
- medlife memorial
- euroclinic
-munposan
cele mai dotate si complete spitale sunt primele doua. Aici se fac operatii si interventii de mare finete. Atentie acestea sunt promovate prin asigurari oferite de comanii specializate dar si direct de spital, pe baza de abonament.

Noi le-am folosit pe primele, fara sa avem abonamnet, plata pe loc - mi-au placut extrem de mult
daca vrei policilinica- cu tot ce trebuie, mai putin spital ai la dispozitie si medicover

cineva spunea de euroclinic ceva, eu vreau sa-ti spun ca acesta este plactic legat de spitalul de urgenta, au si o pasarela, iar toti medicii buni de acolo lucreaza la euroclinic, iar cand o operatie este dificila se coboara pe pasarela, 1 etaj, la urgenta!

bafta in alegere!
cu stima,

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

Merci de raspuns, Gaby, e intr-adevar important ce mi-ai scris, voi intreba si eu. Intre timp am primit si oferta de la Euroclinic. Daca vreti, dati-mi PM si va raspund cu privire la costuri. Trebuie acum sa aprofundez... Voi incerca si la medlife, unde am mai fost la consultatii, dar ca locatie ma avantajeaza euroclinic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si eu as vrea sa stiu, dar de ce nu le spui aici? De ce ar fi confidential pretul ?? Ma gandesc ca e exorbitant oricum, am sunat si eu cand am vrut sa nasc dar mi-a pierit cheful.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

au preturile pe site- o nastere naturala este 60 mil...o cezariana 85; nu stiu daca in pret este inclusa cazarea sau se adauga

- 3 zile de cazare si tot ce ai nevoie, servicii de inalta calitate, asistente dragute care, daca esti la prima nastere, iti predau lectii de alaptare, poziti de stat in pat, alimetatia copililui, baita....cam ce trebuie sa stie o mamica la inceput. nu mi se pare mult, daca i-am aveam, eu in spital la bucur nu mai calc!!! (acolo l-am nascut pe Razvan, baietelul meu de 5 ani si nu vreau sa divagam de la subiect, dar a fost groaznic)

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Mergi la inceput

anda141, nu e confidential pretul, dar m-am gandit ca daca ei mi-au trimis oferta pe e-mail si nu au postat preturile pe site sa nu le postez eu din proprie initiativa pe un alt site. Asta nu inseamna ca nu ofer informatia oricui ma intreaba pe PM.

Si mai mult, eu am cerut o oferta pentru asigurare, e vorba de niste bani care ii dai pe luna chiar daca nu calci pe acolo un jumate de an ! Eu vreau sa ma asigur tocmai pentru ca mi-am facut calculul cat ma costa consultatiile si analizele platite din mana, care sunt scumpe asa cum spuneti voi, vis a vis de o asigurare care cred eu ca va ajunge undeva pe la 300 euro/an.

Mergi la inceput