Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dany2007 spune:
M-am mancat in ca pe maimuta si mi-am luat un
lemon la 2.5litri si am
ca sparta
si acum nu mai pot de burtica.Doamne da cretina mai sunt
.
Dana 29+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by dany2007
M-am mancat inca pe maimuta si mi-am luat un
lemon la 2.5litri si am
ca sparta
si acum nu mai pot de burtica.Doamne da cretina mai sunt
.
Dana29+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
offff
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR 5 Saptamani!!!Doamne ajuta!
dany26 spune:
FETELOR...VREAU SA MERG SI EU LA EPILAT PE PICIOARE SAPT VIITOARE...DAR MA INTREB CUM VA REUSI SA MA EPILEZE PE SPATELE PICIOARELOR......OARE VA REUSI...VOI ATI FOST IN ULTIMUL TIMP DE CAND AVETI BURTICA MAI MARE??
scuze ca am scris cu litere mari.... 33+
ANDREI
AMR 5 Saptamani!!!Doamne ajuta!
slimatei spune:
buna! eu iar am cu ce ma lauda
iar intru..sa ma descarc...sper doar sa nu va fac rau...cu povestile mele..dar unde-i rau am vazut ca se poate si mai rau...
azi am fost sa-mi fac o programare,...si ce credeti ..toate trag numai la mine...eram pe trecere de pietoni cand vroiam sa ma asigur ca nu vine nici o masina sa pot traversa strada... cand ma trezesc dintr-o data zguduita...intorc capul in partea opusa...si ce sa vezi ..o proasta... da in'napoi cu masina si ma loveste in spate.. de am facut vreo doi pasi in lateral vrand nevrand...lovitura n-a fost puternica pe cat iarasi sperietura...oare cat mai poate suporta copilasul asta a meu...si proasta ce zice...din masina nici nu s-a dat jos macar...scuza-ma nici macar nu te-am vazut...adica in 50 m tu nu m-ai vazut?(ca eu nici nu am auzit-o cand s-a apropiat caci altfel m-as fi ferit,logic,nu?)... mi-e greu sa cred... da pana sa ma dezmeticesc..caci la prima reactie mi-au dat lacrimile...si am inceput sa plang de spaima...mi se zguduise tot corpul..si burtica..offf...eu chiar nu mai ies din casa...
la care toata lumea imi zice de ce nu i-m luat numarul..ce numar??!!..cand eu eram franjuri..inca nici nu realizam ce se intampla...
oricum eu sunt optimista ca totul va fi bine....si nu se va intampla nimic... la inceput fetitzu' se misca tare de tot..dupa a urmat o lunga pauza care m-a pus pe ganduri.. si vad ca acum incepe sa miste din nou..m-am mai linistit.. am incredere in DD va fi totul bine..sper...Stefania x 2
min.7sapt.
darleena spune:
Stefania of Doamne, ca multe ti se mai intampla. Bine ca nu a fost ceva grav nici de data asta.
Nu mai fi asa de stresata, ca am impresia ca atragi toate energiile negative spre tine.
Dany eu m-am epilat cand aveam vreo 30 sapt si pe spatele picioarelor m-a facut stand intr-o parte. S-a luat bine, problema era ca atunci era foarte cald si transpiram in continuu.35+ si
baby Kara
AMR 5 saptamani
mihuta spune:
Of mai Stefania, toate ti se intampla numai tie ! Ai grija si poate ar fi mai bine sa nu mai iesi din casa o perioada. Cand ti se intampla atatea lucruri unul dupa altul tinzi sa te sperii mai tare, asa ca mai stai mama pe acasa o perioada ca e lumea doldora de idioti. 33s +
Sophia
mihuta spune:
quote:
Originally posted by vali_delidequote:
Originally posted by mihuta
Vad ca voi v-ati facut bagajele de spital si eu habar nu am unde o sa nasc !![]()
![]()
33s +
Sophia
Mihuta, cum adica unde nasti? Parca ziceai de Elias,nu? Oricum, nici eu nu am stiut pana ieri unde nasc...dar acum mi-am luat o grija, ca nu-mi trebuie bagaj de spital
Valentina30+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
Asa ziceam , apoi am zis Euroclinic, apoi iar Elias acum parca iar Euroclinic si tot asa...
Mai exista si varianta Medlife dar nu prea imi vine sa renunt la medicul meu, pentru ca stiu ca e un chirurg bun - eu nasc prin cezariana. Pe 23 octombrie trebuie sa anunt oficial si tot pendulez intre alternative...
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
creem spune:
Stefania si pe burticutza! Mai da ce idioata...eu cred ca picam de spaima...Dar sunt sigura ca bb e bine! Stai linistita si du-te la un echo ca sa fii si mai linistita. Ca sa te mai inveselesc, sa stii ca am inceput sa am simptomele tale de sapt trecuta - bbelina mea se misca jos in pelvis de imi da niste intepaturi! Chiar ma gandeam la tine ca ai trecut prin chestia asta si acum...mi-a venit randul si mie!. Si catelul meu e putin bolnavior, ca l-a intepat ceva si acum i s-a umflat locul tare si o mananca rau...nici nu stiu ce sa ii fac, ca la dr. nu am cum sa ma duc cu ea pana nu vine sotul
33+
creem spune:
Am primit azi cadou dvd-ul cu revista Ce se intampla dr..dar nu pot sa-l vad. Oare imi trebuie un program special? Voi cu ce il deschideti?
33+
mihuta spune:
Am vazut si eu in oras revista cu DVD-ul, chiar vroiam sa intreb daca e interesant de vazut. 33s +
Sophia