Timisoara, Impreuna! (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

laurico sincer eu vreau sa te vad cum te dai tu jos cu ... mare mirare la cat de miorlaita esti tu .

usor fetelor si sa faceti cafea tare maine dimineata.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
aida, ma execut: poftiti cafea tare de tot!!!!!

LA MULTI ANI ARPI, CUPIL DE MIHI!!!!!
sa cresti mare, sanatos si cuminte!
mihi, sa-ti traiasca feciorul, sa va aduca numai bucurii!

bey laurico, pai tu umbli cu arme, dom'le?!
doris, asteptam pooozeeee!n-ai mai zis, cum a fost actiunea frunza la gradi?
deya, nu te stresa, asta e doar inceputul. hai ca am glumit!. e mai greu la inceput dar apoi iti intri in ritm . bafta in noua viata de student! e faina, sa sti! mie mi-e dor de ea!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

bey io tot n-am reusit sa termin de citit, nu ma mai duce capul sa va raspund la fiecare. iertaciunea daca uit pe careva, nu e cu intentie.
anda, da, am gatit iara, am facut piept de pui la gratar, salata din salata verde, spanac proaspat, rosii, ardei, frunze verzi, ridichi, ceapa verde etc. si am mai facut ceva da' nu zic ca iara o iau pe cocoasa
ana, bine doamne ca n-ati patit ceva. io daca mai aud din astea, multe, nu ma mai duc la scoala de soferi. ca musai trebe s-o fac si cit de repede ca sotu' n-o sa mai aiba timp de plimbat copiii si facut piata. mi-e groaza de circulatia asta din oras. injur ca birjarul si cind merg pe jos cu carutul, d'apoi daca as fi la volan
aida, ooouupss! a durut tare! nu mai fac, nu mai fac!!!
danitin, si dupa stilpi ce urmeaza? cum iti este piciorul?
a inceput spiridusul gradi?

Poze noi

Mergi la inceput

la noi amindoi gorobetii mucosi, robi mai putin, krisztina tuseste ca un magarus, febra n-a facut, cu gitul nu are nimik, muci putini. azi la 11.30 mergem la dentist cu totii, sa vedem ce ii cu o maseluta de-a lui kriszti, o fi carie sau doar tartru? apoi dupa masa mergem la pediatra sa vada copiii, mi-e sa nu faca pneumonie. sigur ne incalta cu antibiotic dar mai vedem daca il dam sau nu.

mariaaa, ce face mamika? cum se mai simte?

Poze noi

Mergi la inceput

bey, nu v-ati trezit inca? ia, haideti repede la . se poate? ntz! ntz!!!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fete...

Sanatate la mucosi,Kati si LA MULTI ANI! pentru Arpi.Mihi ,sa-ti traiasca sanatos baiatul si sa aveti o zi minunata!

Aida,mama,ce-ti face matzisoara?Io-ti scrisesem colea vineri,da' nu ma bagi in seama...
Laura,bey...io mi-s cat Casa Poporului,doar ma sti,ce naiba?!Pai simpla mea prezenta de 1,74 inaltime si 100 kile e suficient...hehehehehe...Tatal meu sti ce tinea sub scaunul soferului?Un satar...un cutit d-ala mare,ca un iatagan...hehehehehe
Simona,cum e?Ajunserati cu bine?Rezolvarati trebile?
Doris...inca imi sta freza bine,bre...Marius m-a admirat la greu in week endul asta...si nush ce naiba i-a venit de a cumparat si o caruta de lumanari parfumate....asa ca..intelegi tu!
Anda,cum e cu renovatul?
Deya,bafta la scoala si de aud ceva te anunt,cu jobul...
Plec si io la cafea...vorbim mai tarziu!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

anoooo, o caruta de luminari parfumateee?????. si dupa aia??....

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine....

Va doresc o sapatamana buna...

Katik, sanatate la puiuti, sa scapati de anibiotice...
Noi deocamdata suntem ok, doamne ajuta tot asa...sa stii ca ii dau si eu imunogrip, dar cu mare scandal, ca nu-i place gustul, 4 zile ii dau 4 nu.
Au facut un colaj, colectiv, pe grupa mare, si este expus la intrarea in gradinita.
Acum se pregatesc de serbare, la dansuri, iar din nov incep pregatirea cu Doamna Corina, educatoarea.

Laurelu, zau ca nu pot uita bazuca aia a ta...esti fenomenala, dar totusi, trebuie sa-i faci o poza...ca vreau sa mai rad...
Cum e Maya?

Deya, bucura-te din plin de acesti frumosi ani, ca nu te vei mai intalni cu ei.

Maria, asteptam vesti...

Aida, nu am mai intrat aseara, ca am stat nemiscata la emisiunea Getei Voinea...apoi am adormit...

Mihi, daca ne citesti, sa-ti traiasca printzul, sa fie sanatos si cuminte...

Ano, am ceva pentru tine, revin sa-ti dau ce ti-am gasit...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ano, acum am citit...asa zici?
Marius a venit cu lumanari?
pai atunci e clar...trebuie sa vii mai des pe la mine...

Cuscra, ce faci draga?
te-ai ingropat in moloz?
Hai iesi la interval...
Azi nu stiu meniul de la gradi, ca a dus-o mamanu...
Dar la pranz aflu si-ti spun.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput
Mergi la inceput