Gravidute si mamici din CLUJ - 21

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai fetelor, a mea e disperata!crizata. nu stiu de ce dar urla incontinuu. acum sta un pic tati cu ea ca simt ca-mi pusca capul.nu stiu ce poate sa aiba. daca o iau sus in brate mai este ca tace, de asta ma gandesc ca poate se plictiseste. ca daca ar avea ceva ar urla si in brate. nu?
Meli

Mergi la inceput

careva ati intrebat de sterilizatoare. eu am de la chicco si sunt tare multumita.
Meli

Mergi la inceput

voi ati prins asa istericale la bebitii vostrii?

Mergi la inceput

iar am ramas singurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Meli imi pare rau ca bebelina plange si nu stii ce are.Din pacate nu ma experienta sa-ti dau un sfat...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Ramo-mersi mult, cred ca oboseala si-a zis cuvantul.ca acum a adormit parca lovita de tren.poate prea obosita era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! o bea cineva cu mine?

Alex cred ca e deja cu bebita in brate! Bebe sanatos si mancacios iar pentru tine, Alex - recuperare usoara!

Meli - ce sa zic, mai plang bebelusii si fara motiv, mai ales seara, daca exista si alte simptome, in afara de plans - febra, inapetenta, poti suna dr. Putere, mamico!

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cristina si eu la cafea si paine prajita!-da' vreau so barfa, o noutate....cine are vesti despre Alex???????

Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Vin si eu la cafea ...fara cofeina.
M-am trezit cu gandul la Alex. Oare cum o fi? Sint convinsa ca bine!
Sper sa nu se strice vremea, asa ne plac mie si Sarei plimbarile...

Aa, mi-am amintit, Oana tu intrebai odata daca folosesc perna la Sara, nu o folosesc, Sara doarme pe salteluta, doar cand ii dau biberon nu sta perfect la orizontala si ii ridic putin caputul.

Ramo, cand esti libera si ai chef...Sa vezi ce o sa-i placa bebelinei tale strada noastra. Sara adoarme instant de la hurducaieli.

Va pup, o zi superba!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabriela, cand iesi la plimbare azi da un tel. sa ies si eu la "sosea" sa va vad.....sau hai pe la noi sa vz aici zgaltaieli. Azi lipsesc de acasa intre 15.30-17 caci o duc pe ilinca la balet, in rest ma gasesti!-asta daca nu ma apuca nascutu'

O zi frumoasa doamnelor!

Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput