Gravidute si mamici din CLUJ - 21

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

stiti ceva de Alex?daca aflati careva ceva, scrieti si pe forum. sa speram ca e bine, cu pitica langa ea.
noi incet ne pregatim de baita, pitica mea a dormit destul de mult in cursul zilei, deci ma astept sa nu doarma foarte bine in noaptea asta. sper sa ma insel, ca daca nu...voi avea maine niste ochi ca doua cepe, hihi.va doresc o noapte usoara, mai pove maine
va pupic
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

tocmai am vorbit cu ALEX!
este inca la reanimare, este un pic mai bine si spera ca maine sa o duca in salon si sa o vada si pe bebelina pentru ca pana acum nu a vazut-o numai sotul ei care ii face pozici multe, multe... a zis ca i-a facut cezariana si ca acum se resimte, insa spera ca totul va fi bine! fetita este mare si papa bine, deocamdata lapte praf dar zicea alex ca de maine spera sa o poata alapta la san!
bravo alex, felicitari inca o data!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

LaviniaN de ce nu incerci pentru colici Colic baby si calma Babyy de la farmacia help net din cora?Noua ne-a mers foarte bine.

Carrie mie azi mi-a plans ziua 2 ore.in seara asta chiar a fost cuminte.Nu am ce comenta.

OanaAlina durerile de spate sunt din cauza greitatii.Cand vor veni cele de nastete o sa le recunosti sigur pentru ca sunt de neconfundat

Meli depinde de zi la mine.Este zi cand doarme mai mult sau cand nu doarme decat cate 15 minute in reprize.da cand nu doarme atunci am show.Face scandal mare.Si e tare marait.tu de ce ai fost chiuretata?Cum ai nascut?Normal?

mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=93
Ati citit aici?gravidutele

mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Oana stai linistita ca nu o sa te doara asa tare spatele dupa nastere...dar te mai doare mai ales cand te mai apleci sa mai ridici copilul din pat....iar in legatura cu durerile de nastere o sa sti care sunt acelea.
eu cat eram internata in spital tot mergeam la dr. Puscas si-i spuneam ca am contractii si ma doare burta,ea tot spunea ca nu sunt bune durerile acelea....definitia pe care mia dat-o dr afost:"cand o sa ai dureri de care nu ai avut in viata ta sa sti ca acelea sunt bune"..asa am stiut de repede care au fost acelea,este exact cum a spus ea
dar sa nu te sperii ca nu moare nimeni din asta,organismul uman rezista la asemenea dureri,intradevar sunt mari si neplacute si-ti vine sa bati pe cineva in momentele acelea ,dar asa o sa uiti in prima secunda dupa ce-ti pune puiutul pe piept.
si mie imi era asa de frica de nastere inainte,dar in momentele acelea o sa ai atata forta in tine incat nu te mai gandesti la nimic doar sa scapi cu bine si sa-ti vezi copilul sanatos.

Redai am incercat Baby CALM,dar nu are nici un efect si nici nu-i prea place,ai dau si Sab simplex dar am impresia ca e apa de ploaie si asa se mai agita saracuta,asa mi de mila de ea...ai pun caldura pe burtica si asa se mai linisteste.

Meli ,fetita mea doarme destul de putin ziua mai nou cred ca din cauza colicilor,doarme mai mult iepureste cate 15 min se trezeste ,se plange de dureri,iar mai adoarme si uite asa o ducem toata ziua.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Uffff...ca am terminat si eu. Calcat, spalat. Am fost la plimbare azi si ne-am intalnit cu Raluca si Ilinca. Doamne, ce fetita frumoasa si desteapta poate sa aiba...Iti dai seama cum o sa fie si un baietel??? Super! Si Raluca arata foarte bine. Numai burtica de ea! Bravo!

Meli, eu cred ca sint o norocoasa, Sara mea doarme in reprize de 3 ore, noaptea, mai sudat, 4-5 ore. Dar ea nu are colici. Doamne ajuta sa nici nu apara! Rar mai sare peste cate un somn, dar atunci pentru ca o lungim cu masa, caca si ceva alintari.

aaa, si mai voiam sa spun ceva, eu pldez anti-pampers. Am probat tot, Pampers, Libero, Huggies si Happy! Sarei ii prieste cel mai bine Happy! Dar cel mai tare m-a enervat Pampers. Cand am folosit, se uda toata si trebuia sa schimb toate hainutele. Dar poate asa e la ea, si la altii copii merge f bine, cine stie...

Cristiana, succes la dr!
Oana, eu ceaiul de chimen si anason il beau neindulcit, ca e chiar bun si racoritor, dar se poate si indulcit!

Fetelor, cum e in concediu?

Gata, va las! O seara faina!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata, dupa o noapte semi-alba, m-am trezit de vreo 5 ori, si la 6 jumate Ana a cerut lapte, pe cand ma lovise pe mine somnul adanc.

Acum ne uitam la desene si ascultam Bregovic, are fata asta o pasiune pt. genul asta de muzica si pt. rock-hard, etc. Daca va puteti inchipui ca ma termina cu Amorphis

Semnale de nascatoare nu am, si ma bucur ca poate o lungim pana la data oficiala de miercuri.

Si eu sunt anti-Pampers, a facut de la ele inclusiv eritem fesier, sunt impregante cu fel de fel de geluri si substante, dupa ce facea pipi miroasea fundul ei a anticariat. Asa ca sunt ultimele scutece care le-as folosi. Ne-am descurcat super cu Libero si de aproape un an cu Huggies cei cu elastic in toate partile, varianta verde deschis cu albastru. Si pt Iris tot din alea am cumparat. Sunt fte bune, si chiar ceva mai scumpe decat Pampers, dar merita.

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, fetelor! Poftiti la o !

Lavinia - Vladut a avut colici foarte mult timp (aproape 5 luni) si singurul remediu care ne-a ajutat cat de cat, dar tot nu pot spune ca a eliminat complet durerea si plansul, a fost Debridatul. Ii dadeam de 3 ori pe zi Debridat si de 3 ori Bonnisan, inainte de fiecare masa. Am mai auzt ca ar fi bun Espumisan. Dar asta nu l-am incercat eu. Insa cu Debridatul s-au vazut rezultate cam din a 3a zi de administrare.

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lavinia-Espumisan eu am folosit pt piti cam 2 saptamani si i-au trecut colicile.poti da pe zi 20 de picaturi, eu ii dadeam de 5 ori cate 4 picaturi, inainte sau dupa papica.
Redai-am nascut natural, dar nu m-au curatat biune si au lasat in mine o bucata de placenta.ata ete.
Gabriela-esti o norocoasa cu dormitul.poate nu apar deloc colicile.Doamne da, ce e nasol.la piti i-au aparut in a 5-a saptamana.dar n-au tinut mult.
Pampers-legat de ei nu stiu ce sa spun, eu sunt tare multumita, dar sincer n-am incercat altceva.poate o sa incerc sa vad.a mea n-are nimc
pupici si o zi frumoasa la toate
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineaaaata!

redai, lavinia - va multumesc pentru sfaturile date in legatura cu durerile de nastere...

imediat plec prin oras... nu am mai fost de luni in plimbari considerabile ca am avut de munca pe acasa...

delia - ma bucur ca sunteti bine chiar daca ati facut noapte semi-alba!

gabriela - dar merita efortul cu spalatul si calcatul! cred ca atunci cand o ai in brate pe sara esti cea mai fericita! tot asa la plimbare? fara opriri?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput