Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
ILUCAE spune:
Si mie tot fetita mi-a iesit.
Elena 17 + Alexandra (03.01.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
zozela spune:
Gata baitza..Mai am de pus culorile pe fatza si de spoit unghiutele si gataaa!!
Si mie la primul site mi-a iesit fetitza-iar la al doilea baiat!!
Dar..e distractiv!!V-am zis!
Serry!
Adela sarumana de , si normal ca diseara-cu putin noroc-va invit eu la runda a doua!!
Ela.. in 16 sapt.!!
Varsta mogaldetei
Photos
sovietica spune:
Si la mine tot fetita iese! bine ca pana acum sunt mai multi baietei, ca acu le facem perechea. Vom schimba numele din randunici in cuscre :))
oricum, cumva cumva eu ma astept sa iasa fetita, ca am conceput inainte de ovulatie. Tot e bine, sanatosi sa fie.
sovi 11+ saptamani
pozici
mihutza11 spune:
Ela la primul a iesit fetita si la al doilea test baiat... na poftim, ca am de unde alege .
Elena frumoase sunteti amandoua!
Raluca e de bine ce am zis, da?
Cu tot ce a fost azi pe aici am uitat sa va spun ceva: cred ca aseara l-am simtit pe bb... si uite ca si cand am inceput sa scriu mesajul asta, parca am simtit o impunsatura/zvarcolire (nici nu stiu cum sa explic).. sunt oare eu dusa? si totusi cred el era... oricum si aseara si acum au fost destul de asemanatoare miscarile... ce ziceti? sa ma bucur ca sunt de la el?
totusi stomacul nu ma doare si tot ce am mancat mi-a priit
Mihaela 15+
Pozici
PIDANA spune:
Salutare!
Bun venit Vio!
Desi am senzatia ca numai fete ies, tot fetita mi-a iesit si mie.
O sa fie tati fericit daca se adevereste. De fapt e fericit oricum, sanatos sa fie ca l-am zapacit pana acum.
Mi-am facut eco fiindca eram agitata si nu mai aveam rabdare inca o saptamana. cu siguranta ca nu mai dau pe la doctorul ala.
Fetelor, dati-mi o idee cum o scot la capat cu ai mei parinti. Se poarta de parca am 18 ani si am ramas gravida. Mi-au reprosat incepand de la faptul ca nu am luat licenta pana au ajuns la al meu prieten (inca nu suntem casatoriti) de care comenteaza ca are salar mic si cum isi va intretine el familia, ca nu avem casa si alte de-astea de parca in viata conteaza numai banii si situatia materiala.
Ma simt mai implinita acum cand am liniste si intelegere in casa. Cu fostul sot sa zicem ca am avut o situatie ceva mai buna, dar ce conteaza daca nu e intelegere.
Tata a ajuns chiar sa imi sugereze AVORTUL. De fapt tata e cel care comenteaza, mama ma sustine oricum, chiar daca isi face griji.
Dar pana la urma eu nu le-am cerut nimic lor, iar daca vor sa ma ajute e de-ajuns si un cuvant, pe care insa nu l-am auzit de la ei.
Viitorii socrii insa ne-au oferit neconditionat sa ne mutam la ei, au inceput deja sa zugraveasca camera pt noi, au luat parchet, sifonier.
Nu imi vine sa cred ca tata a putut reactiona asa si nu stiu eu cum voi reactiona daca se poarta la fel in continuare.
Astept un sfat, parere de la voi.
Pupici!
Dana 10+
simonette spune:
Acum am inchis focul la ciorba! Uff, ce gospodina sunt!!!Ella!
Stati linistite, am pus de mult telefonul la incarcat....numai vestile sa vina!
Fetelor...ma bucur ca aveti nr.meu de tel...asa stiu ca aflu vestile sigur
Sovi mc ptr sms!!!Si tie la fel!
mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
zozela spune:
Simt ca leessiiinnn de nerabdaareee si eeemoootiii!!
Ela.. in 16 sapt.!!
Varsta mogaldetei
Photos
serry_ann spune:
Fetelor am pus si eu niste pozici...sper sa mearga..saptamana viitoare fac si cu burtica si cu pozele de la eco..poopicei
Serry11+ http://community.webshots.com/user/serry?ann
simonette spune:
Mie mi-a iesit futitza la ambele!!!
Ella las` ca mai ai 3 ore si te "destresezi"
mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
serry_ann spune:
Ufffa...nu merge..mai incerc o data...ahhhha..in loc de liniuta am pus semnul intrebarii..am inceput sa vb singura
ela hai ca mai e putin...
Serry11+ http://community.webshots.com/user/serry_ann