Cresa buna in Cluj-Napoca?
Raspunsuri - Pagina 2
EllaX spune:
Ca veni vorba de bona (arghirmonica
): as opta pentru o bona doar daca as putea-o duce pe Ana la bona acasa, si evident ca nu la orice bona! Eu am de dat, pana la sfarsit de martie, doua examene, unul greeeeu, altul neplacut (pe asta pana prin februarie), si trebuie sa am macar 3 luni muncite pana la examen. In plus, o sa am de facut ceva drumuri, esentiale ca sa pot da examenele, atat in Cluj, cat si la Bucuresti. Si trebuie sa invat - acasa. De aia nu mai pot sta cu fetita si nici nu o pot tine acasa. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc s-o dau la cresa pe Ana mamii, care n-a stat nici o zi fara mine, dar ce alternativa am?
EllaX spune:
mihaelagrosan, multumesc de vestea cu Clubul juniorilor, maine sun la Happy Kids. Daca mai au locuri, venim si noi, pana mergem la cresa!
mihaelagrosan spune:
ela , cu multa placere, sper sa mai fie locuri, ne intalnim acolo>
Monica eu am avut deja doua bone. Prima mi-a placut , era tanara, se pricepea, dar pana la urma si-a gasit ceva cu loc de munca. A doua are 51 de ani si e ff enervanta.Mi-a convenit ca pe timpul vacantei a fost de acord sa nu vina, fara sa o platesc. De azi e iar la noi, e de treaba, fetei ii place, dar nu suntem compatibile, trebuie sa-i spun de 10 ori ca fata nu trebuie scoasa afara cu caciula in cap, ca e f cald inca( asta e un ex minor).Chiar nu vad ce ar invata fata de la ea.
Daca am avea bunici in cj ar fi ideal. Dar baia mare e prea departe si nu sunt in stare sa stau fara ea
. De aceea ma gandesc la cresa.
Mihaela si
Elena Maria
EllaX spune:
Am revenit, sa repar o nedreptate
:
Pe lista de crese particulare eligibile, adaug cresa Heidi, unde am inteles (de la o alta clujeanca, forumista, si de prin alte parti) ca e chiar bine.
mihaelagrosan spune:
Buna fetelor,
Cum mai e cu cresele?
Ela ai fost la happy kids la club?
Noi am fost si am descoperit ca e foarte educativ. Stiti ca va spuneam ca Elena e f sociabila si asa mai departe. Da, e sociabila, dar cu adultii
, de copii ii e frica.
Am observat eu ca de vreo 2 saptamani se cam fereste de copii in parc, ii plac dar de la distanta. De fapt stiam eu ca e fricoasa, daca aude vreun sunet mai strident sau de animalele care se apropie, dar nu ma gandeam ca si de copii.Asa ca ma gandesc ca ne va fi de folos sa mergem la club, poate scapam de frica asta. Ce nu inteleg eu e de ce este asa fricoasa?Ca nu stiu sa fii patit vreodata ceva rau![]()
Mihaela si
Elena Maria (9 aug 2006)
mihaelagrosan spune:
Si va rog fetele cu bone, spunet-mi si mie cum ati facut rost de ele. Tare mi-ar fi de folos o bona buna, care sa nu fie chiar batuta in cap si sa stie cat de cat sa se poarte cu copiii si bineinteles cu rabdare. Nici eu nu cer nu stiu ce de la ele, dar asta de acum e ...Off, sunt tare trista azi, pt. ca de luni ne-a venit din nou bona si Elena nu se obisnuieste cu ea, desi o cunoaste, azi cand am venit acasa m-a certat si apoi nu a mai vorbit cu mine, nu s-a uitat la mine. Abia dupa ceva vreme am imbunat-o si mi-a dat un zambet. Asa procedeaza ea cand e supi pe mine. Mor cand o vad asa, prefer sa planga, nu stiu...