PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Sigur ca as vrea un fratior pentru Alexa. In plus, daca nu ma apuc acum cat snt in forma, apoi chiar ca imi piere cheful. Macar o fac acum si gata. E si diferenta mica intre ei. Probabil, ca va fi din nou o sarcina cu risc, dar cum am dus-o pe prima o sa o duc si pe asta. Hai apuca-te si tu sa am si eu companie, era fan cand eram amandoua in varful patului si ne incurajam reciproc. Zi tu ca nu a fost frumoasa sarcina? Ca nu ai mai vrea sa simti un bebe acolo. Si ce vine dupa, o sa facem fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mai Cristina,ma dai gata cu tinutele tale,de fapt ale voastre.Super!In poza aia cu Smiley poti sa spui ca ai silicoane.Mai am o curiozitate.Cu ce se ocupa sotul tau ca vazui poze cu Simplu si spuneai ceva de plecat in afara cu show...e vreo legatura?Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Vad ca sunteti prin zona.Ca abia am postat si vad altele si de-ale voastre.
Piersicutze,pai Doamne-ajuta sa faci un baietel.Vrem si noi,dar tre sa merg intai la gineco sa-mi dea unda verde si dupa speram.
Cristina_Ioanasi eu stiam de faza cu vigantolul si lunile cu "r",dar pediatru mi-a zis sa-i dau si atunci2-3 pic si acum ii dau 5.Sper ca nu-i nicio problema.eu ma gandeam ca poate-i dau prea putin,dar se pare ca din contra...Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Sabana, daca e sa fie bebe, te felicit! Bravo tie pentru curaj! Adevarul e ca daca as avea si eu mai mult ajutor poate l-as face pe al doilea tot acum. Cum spui tu, dupa ce incepi sa dormi noptile si sa se faca mai mare iti piere cheful. Dar eu sunt cam singura cu copilul, mama inca lucreaza deci nu are timp, soacra-mea e in alta tara, de bona nu se pune problema, asa ca mai astept vreo 3 ani. Nici 4 ani nu mi se pare o diferenta prea mare intre copii.
Cris, foarte frumoase pozele iar rochia ta e superba. Sa nu mai zic de faptul ca arati super, bravo tie!
Chiar, e cam liniste pe aici...
Pitica mea numai pe la 10-11 se culca seara, acum imprastie pernele pe jos si face slalom printre ele.
Simo, ma bucur ca si bebelina ta doarme cu Hayley.

(25.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Julax, eu stiam ca se dau 2 picaturi de vigantol pana la 2 ani. Mie pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau vara, acum am reinceput. Mai uit eu,dar o data la 2 zile tot ii dau.
Julax, bafta si voua cu bebe nr 2!

(25.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Genie si Julax, sarumanusitzele Si mie mi-a placut mult rokia verde, mi-a facut-o Razvan Ciobanu dupa sufletul meu...il recomand cu caldura pentru ocazii d-astea
Julax, sotul e stilist si pleaca p-afar' cand are diverse show-uri pe teme de par; e foarte pasionat si talentat. Pentru corsetul cu push-up tre' sa ii multumesc lui Razvan

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Sabana imi doresc foarte mult o fetita, dar sincer nu ma simt in stare acum, am trecut prin prea multe, am multe de rezolvat si nu as fi in stare acum sa am si o sarcina...plus ca nu am voie 6 luni acum cu sanii ...mai incolo putintel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina as usual arati jos palaria. Respect! Iti sta bine si pob-ul. Ai fost gravidutza fotomodel si in continuare esti bine nici sotul nu e mai prejos ca sa nu mai zic de Zarzarel cel scumpel. Sunteti o familie tare frumoasa si trendy. Ptiu, ptiu sa nu va deochi.
Tare faza cu telefonul bietul tati da na ce sa ii facem din astea tot o sa fie. Fetita unei cunostinte de aici i-a aruncat intr-o zi toate telecomenzile in acvariu deci va dati seama.
Draga piersicutza si eu gandesc la fel mai bine acuma ca is tanara am chef deja cu fata imi e mai usor si pe urma daca creste prea mult mi ca o sa mi se para prea greu si tot tre sa stau acasa cu ea ca alt ajutor nu am asa ca mai bine stau cu amandoi acuma decat sa pierd 5 ani cu unul si 5 cu unul asa sper pana la 30 de ani sa reusesc sa ma apuc si de cariera.
Atata ca eu tot sper sa mai slabesc macar vreo 3 kg pana in iarna ca is stresata ca tot asa mult o sa pun ca data trecuta si daca cumva mai apar si alte vergeturi sa apara acuma toate ca dupa ce termin cu bebe-ii sa trec under the knife sa remediez cat mai mult posibil the damages, poate m-oi simti si eu as new after. Ca ma tot uit la astia cu extreme makeover si tare bine mai arata dupa makeover.
Pupici la piersicutze si la mamicutze ma duc sa ma intind pe canapea la tv ca azi toata ziua am facut curat si mancare si cu bebe deci sunt rupta.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Mada, iti multumim, esti draguta
Deduc din ce ai scris ca si voi aveti in plan bb2
Uite cum lucrati voi la psihicul omului si parca ma auziti/vedeti si pe mine....pe principiul 'ce face omu' face si maimutza'
Adevaru' adevarat e ca ne dorim fffffffff mult o fetita, sotul deja a inceput sa bata apropouri subtile si eu ma fac ca ploua
Cre' ca mi-e inca teama sa o iau de la capat: greturi, sarcina cu pb, stat la pat, spital, perfuzii, nopti nedormite... sunt lasa, ha? hai faceti-ma de comanda sa imi vina mintea la cap

Ioana unde esti? Da un mess daca poti, sa iti zic ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Cristino acum am vazut pozele. Foarte frumoase- cred ca tu esti de vina!
Daca e sa ramaneti gravidute ma rog sa aveti parte de o sarcina ca a mea! Nu am avut nicio greata, doar o pofta teribila de mancare si de somn. asa se explica aspectul de balena esuata de la sfarsitul sarcinii.
Chiar faceam o statistica a problemelor in sarcina- cred ca sunt mai multe la cele cu baietei, mai ales in primele luni + kg luate sunt mai multe la cele cu fetite. La voi cum a fost?
Si chestia cu intarziatul e valabila si la mine- tot 3 zile. Ma gandesc ce as face daca sunt insarcinata? Pana acum eram ferm convinsa ca-l voi pastra, dar acum sunt un pic cam deprimata si stau serios pe ganduri.

Mergi la inceput