Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata am terminat de citit. sper sa nu uit nimic.
Sac de dormit?no way!!! e nou-nout in dulap. el nici acoperit nu sta. doarme pe paturica cu capul la picioarele patutului. asa l-am gasit de dimineata. Si era doar cu pijama, am uitat sa-i dau body pe el.
Acina ai inceput cu ? bafta cu noul job, ma bucur pt. tine. Oricum ai si un sef cumsecade.
cu LR am inteles. eu am dat o comanda in 1 oct. sper sa vina pana in 13 ca i-am luat ceva la nasicul lui Marco de 1 anisor.
Prietena mea va face o comanda pe baza CEC-ului primit,doar ca de banii aiai nu mai iei mai nimic. asta e....
Cata hai ca vei lua si orasul. la voi e oricum super aglomerat, asa ca vei circula incet, bara in bara.
Moni sa dea DD sa faca italienii astia ceva stranduri misto, ca sa nu mai mergem la unguri.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Irina, ma faci sa rosesc fata! Intr-adevar, Razvan e cumintel foc, e blandut tare, nu bate copii, nici macar nu ridica vreo piatra de jos... mai ia cate o jucarie de-a altuia, dar o da inapoi daca ala o cere (sau i-o smulge, ca la noi la romani asa se practica si e mare mandrie asta...).
Eu n-am mai facut acte deloc, fiindca am musafiri la masa de pranz, un prieten al lui Viorel de la Cluj. Am ciorba de miel si le-am facut rapid paste cu somon.
Acina, bafta cu noul job si sper si eu sa fi fost accidentala chestia cu . O fi asa, ca s anu zici si tu ca nu esti gravidoasa. Sa iei acid folic si materna sau elevit, ca sa creasca bebe frumos si bine.
Abia astept sa-mi iau puiul de la cresa, ma paleste un dor de el de ma sperii cateodata...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Eu chiar ii ziceam aseara lui Clau ca as vrea sa il cafteasca unul...sa vada cum e sa mai si primeasca. Nu el pitic...ii bate pe cei mari!!! a mai vazut naiba asa ceva!!! si merge tot in gasca la baietii mari de la 8 ani in sus. el nu sta sa se joace cu picimea parcului.

am primit aseara o reteta pt. tuse. marco nu mai tuseste defel. si i-am dat de 2 ori din sirop. e si bun la gust, totul natural.
daca vreti o scriu.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Baga reteta chiar sunt curioasa.Noiam trecut si pe siropul de muguri de pin.
Mi-a zis mama ca Mario a vomitat ca a gasit prin casa ...oare ei unde erau?

Mergi la inceput

Melli, draga mea, pai ei varsa intr-o fractiune de secunda, nu le trebuie nu stiu cat sa o faca. Asa ca n-ai de ce s-o condamni pe mama ta...

Mergi la inceput

of saracul irina....poate de la vreun sirop, cine stie....

Reteta pt. tuse:
- 5 linguri de zahar se topesc pe foc.
- 1 lingura chimen se pune in zaharul topit si se prajeste putin.
- 300 ml apa se toarna peste zaharul topit.
- o ceapa potrivita, cu coaja, se taie in 4, o foaie de dafin si 2 nuci cu coaja dar crepate in 2 se baga in compozitie.
- se lasa la fiert 7 minute, dupa care se strecoara.
- se da cate 2 lingurite de 3x/zi.

mie mi-a dat o prietena 2 nuci si din cauza aia l-am facut aseara.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fara suparare....dar ce le zic eu in gand la mamicile cu copii care l terorizeaza pe stefan

Mergi la inceput

Gio, vreau poze, descriere exacta si ce dimensiuni (lungime, latimea cea mai mare etc) are sacul ala de dormit pe care-l tii in dulap, poate-l "maritzi".

Mergi la inceput

Cosmi asa ziceam si eu cand marco era mai mic si-l necajeau altii. acum nu mai pot zice nimic, am aproape la fel un specimen.
Cristina nu-l marit, caci e set cu turul de patut si pana se inchide fabrica de facut copii, il mai tin in dulap. dar iti pun o poza cu el, daca vrei.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

haideti la 232

Mergi la inceput