Nasterea provocata
salut fetelor.care ma poate lamuri si pe mine cum se procedeaza si daca e adevarat ca e mult mai dureros.sunt la prima sarcina iar bb se cam lasa asteptat iar dr mi-a propus sa incercam sa o provocam.multumesc anticipat
Raspunsuri
iubu77 spune:
Buna
Cand am nascut eu... am vazut acolo cum unei fete i-au provocat nasterea..I-au facut ceva injectii pt dilatare..Nu mi-a parut mai greu..Insa cred ca depinde de la caz la caz.
Succes
Anuska spune:
Eu am nascut provocat al doilea copil, daca ai timp poti citi aici cam cum s-a petrecut. Pe scurt ti se injecteaza vreo 2 fiole de ceva (ca deh nu mai tin minte), apoi ti se face si niste calciu....
Nasterea decurge ca si cea neprovocata, doar ca travaliul fiind neinceput aceste medicamente il incep (implicit si dilatarea...)
Nastere usoara provocata sau nu!
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
andini spune:
Eu sunt in aceasta situatie...pt ca dr meu va pleca din tara si doreste sa ma lase "in regula"...numai ca nu se poate oricum; mai tre sa vrea si bebe si tot incercam... Procedeul consta in administrarea unui ovul pt declansarea contractiilor; sau cel putin eu asa am inteles.
Daca are cineva mai multe informatii/detalii despre cum se intampla exact, rog sa-mi spuna si mie. Apropo, eu imi doresc sa nasc cu epidurala.
Sarcini usoare tuturor!
lavini spune:
eu am nascut provocat, si cu epidurala.Mi-au facut o injectie cu calciu, iar dupa vreo ora mi-au pus un ovul si am baut niste ulei de ricin(scarbos, dar eficient).Si cam asta a fost. in vreun sfert de ora au inceput contractiile.Durerea depinde de la persoana la persoana, erau si alte fete care au nascut cu epidurala si provocate si pana la montarea epiduralei se vaitau tare rau.Mie durerile mi s-au parut suportabile.Sa aveti nasteri usoare!
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin