* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 170 ) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

neatza si la restul fetelor!!! ce bine e cand ne adunam mai multe
dara sper din suflet sa fie bb la tine...nasol cu intarzierile astea, si eu luna trecuta ma avut o mica mica intarziere...si am zis gata! asta-i bb!...da' ciu-ciu...si uite asa...prestam cu drag din nou

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Am revenit, interesante chestii ne spui anaxena, aia cu colul o sa incerc si eu.
DMA LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si sa fii mamica cat mai repede.
La toate aspirantele de pe forum le doresc sa li-se inplineasca visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele...ce faceti? eu acu' ma trezisi...cam tarziu stiu...dar macar zilele aste sa profit ca de luni gata ma duc la scoala...
dma...vin cu intarziere si iti zic LA MULTI ANI!pt ziua de ieri...itit urez multa fericire, bucurii sa iti dea Dumnezeu ca in curand sa fii fericita posesoare a celor II liniute...te pupic
ramona...ma bucur ca esti optimista ....LA MULTI ANI! itit doresc multa iubire , sa ai parte de multe bucurii ...si sper sa vii cat mai curand sa ne dai vestea ca esti graviduta ...si sa ai un bebel frumos si mancacios....te pupic
dara sper ca intarzierea asta sa fie de bun augur...si sa fie bebel la tine in burticuta....sa ne dai de stire...

Sotie fericita si in curand viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc fetelor de incurajari chair am nevoie de cineva care sa inteleaga ce simt si voi stiu sigur ca intelegeti,in rest pe mama mea si pe sot cred ca ii scot din minti ca le vorbesc numai de asta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

neatza si din partea mea pt fete cucuiete!
anaxeno....da chiar m-ai cam rascolit si pe mine...imi aduc aminte convorbirile...SI CUUUUMMM??? TU VB SERIOS CU SOTZUL TAU??? auzi eu zic sa-l duci la oculist sa-i fac un control...crek are orbu gainilor!
blanche...mai maica da chiar imi era si mie dor de tine!
clau bun venit din vacanta!!! sa-ti fie de bine si ia vezi, poate ne mai dai o veste buna ( II )!!!
dara bafta cu testu! hai ca tin pumnii pt tine!
dma stau cu okii si pe tine! OPTIMISM SI SPERANTA! poate luna asta te incalzesti la Odisee si mai tragi un picior dupa tine!
marybutzo, scumpa mea un pupacel pe boticel pt tine...
tizo
voicu_bebi multumesc tie si LA TOATE FETELE PT SUSTINERE SI INCURAJARE!
uhhh...ca sa nu se supere cineva pe mine: - utzi dulci la toata lumea!
io-s la birou...azi nu m-am putut fofila...psihic incep sa-mi revin, mai ales cu atata sustinere din partea sotiorului, dar si a voastra!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

valeu , maica, da ce m-am lungit!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ufff...am tras cu ochiul la mamici de sept-oct...mmm...ce fain...unele au nascut...altele stau sa nasca...superrrrr

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

buna ,fetelor..Am vazut azi ca langa id-ul meu..in lista..este trecut in paranteze ioana...stie cineva de ce? ca nu e asta numele meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna fetele
TB 36.9...si ma doare rau spatele

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buna dimineata fetele mele dragi
Azi nu ma mai doare capul deci revin cu optimismul.
Maryb am avut musafiri aseara si n-am putut intra. Daca i-au iesit eozinofilele mari ori este de la paraziti intestinali, ori are vreo alergie sau urticarie. Dar cum spui ca se plange de dureri abdominale probabil ca sunt paraziti. Si eu am dureri de stomac de la gastrita dar mai am niste dureri abdominale ca si cum as avea un ghem in burta si ma preseaza. Dr mi-a dat Zentel 5 zile (2 capsule odata pe zi) care se iau cu o felie de paine cu unt pt ca cik medicamentul actioneaza mai bine in mediu gras. Mai exista din cate stiu eu si un tratament naturist (park Hemiflores ii zice) si care cik e f bun. Nu trebuie sa manance dulciuri pt ca hranesc parazitii, sa rareasca lactatele si sa manance usturoi, macar un catel pe zi. Dar oricum ar trebui sa discute cu medicul. Insanatosire grabnica.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput