Pensie obligatorie
Astept parerea voastra cu privire la pensiile obligatorii. Am innebunit cu atatea reclame care promit marea cu sarea, dar sincer nu stiu pentru ce firma sa obtez. Voi ce ati ales?
Multumesc
Raspunsuri
dianocica spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107787
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
ligeea spune:
Eu sincera sa fiu deocamdata nu cred in ele .
Legea are multe carente , suma cu care se poate infiinta un fond de pensii e mica , lasa loc la tot felul de speculatori . Nu stiu cum se fac resigurarile , etc .
tanima_i2002 spune:
Pe mine ma deranjeaza faptul ca deja sunt sunata de tot felul de persoane care ma roaga sa ma inscriu la ei. Ma simt hartuita efectiv. Am auzit de patroni care isi obliga angajatii sa semneze ptr o anuymita firma ptr ca isi ia el un comision ptr fiecare om inscris. Mi se pare o mare nesimtire. Eu inca mai ma gandesc. Mai este timp.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
Edessa spune:
quote:Si eu am aceeasi senzatie. Sunt cumpli de agresivi unii agenti. Pana si la sedinta cu parintii de la scoala a aparut o fatuca din asta; nu stia ea prea bine cu ce se ocupa dar...prezenta ca si cum ar fi calea spre fericirea vesnica! Mai rau ca sectele!
Originally posted by tanima_i2002
Pe mine ma deranjeaza faptul ca deja sunt sunata de tot felul de persoane care ma roaga sa ma inscriu la ei. Ma simt hartuita efectiv. Am auzit de patroni care isi obliga angajatii sa semneze ptr o anuymita firma ptr ca isi ia el un comision ptr fiecare om inscris. Mi se pare o mare nesimtire. Eu inca mai ma gandesc. Mai este timp.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
rapsody spune:
Faza cu comisionul e adevarata. Cum intra un agent pe usa,sefu' intreaba ce comision primeste el. Unii fac ochii mari, altii cedeaza tot comisionul. Si nu e mic: 150 ronx100 de angajati, faceti calculul! Nu ne obliga sa semnam, ne sugereaza c-ar fi bine!!
Brigit spune:
intr-adevar, pe langa faptul ca legislatia e foarte putin cunoscuta, oferta in piata e destul de mare iar reprezentantii firmelor la care poti semna asigurarea pentru pensiile private te hartzuiesc continuu. Uneori chiar te intrebi cine are de castigat mai mult la faza asta.
and , by the way, dupa ce m-am documentat si io am constatat ca ofertele sunt extrem de asemenatoare-cu exceptia unui fond de pensii care e cotat ca avand grad de risc ridicat , toate celelalte au risc mediu.
Asa ca cel mai probabil alegerea se va face dupa notorietatea companiei
sau cazul nefericit-in functie de insistentele agentilor ...sau ale sefului Mie nu mi s-a intamplat asta inca! dar nici nu vreau sa ma gandesc cum as reactiona daca cineva mi-ar constrange libertatea de a face o alegere care priveste doar viitorul MEU, pentru a incasa un "comision " mai mare.
mai sunt aproape 4 luni, poate pana atunci lumea mai oboseste si nemaifiind asa pushy sa putem lua o decizie mai relaxati
APRIL
www.youtube.com/watch?v=l9KHHkEluv4" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE