Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
gattasalvaje spune:
Salutare Zuzici ,
Mai ce-mi faceti voi mie.... Cum nu intru o zi , cum scrieti 15 pagini si schimbati si capitolul...
Astazi a fost super naspa la serviciu si n-am avut timp sa arunc ochii pe DC si abia asteptam sa ajung acasa sa va citesc...si cand dau drumul la calc...surpriza ...nu merge netu' . Abia acum au dat drumul , mama lor de hotzi de la RDS.
Eu sunt un pic supi , ca n-am putut sa ma programez la Pop pt 15.nov. la morfo de trim.3. Primele locuri libere le are in decembrie....
Herghelegiu e plecat din tzara exact cand am eu nevoie sa fac morfo , asa ca tot la Iosup ajung. Ma gandesc sa-i arat diferentele intre masuratorile lui si cele ale lui Herghelegiu , sa vad ce zice...insa mi-e ca ma pun rau cu el.
Hai ca ma intorc si eu sa citesc din urma , ca sunt sigura ca sunt multe chestii interesante....
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by docdecap
irinouka, cu kegel e simplu. daca vrei sa vezi finalitatea lor, incearca-le cand esti cu barbatu' si vei vedea finalitatea in ochii sai!!
mai trebuie detalii??
of, fetele, io-s si singura acasa (barbatu' in delegatie) si mai facem si after midnight...
Monica 26+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Subscriu si eu la ce a spus Moni, dupa aia sa vezi cu cata ravna o sa faci exercitiile, atunci sa vezi finalitate!
Gatta, sa stii ca multe lucruri interesante am discutat noi aici!
Fetele, eu va parasesc, merg sa fac nani. Maine nu stiu cand si cat o sa mai intru ca o iau de la capat! V-am pupaaaaat!
Mai, dar sa stiti ca miri lipsea de-aici!
Pupici,
Angelique 27+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
irinouka spune:
gatta, spor la citit! ;-)
fetele, ma retrag si eu, va pupez si...pe maine! si sa facem din midnight mid-day!
paaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
docdecap spune:
si eu noapte buna, ca sunt obosita si gravida... am unu' mic de face tumbe, poate se linisteste si el
pupici si nu uitati de sexy-mamma!!
Monica 26+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by irinouka
gatta, in locul tau (si cred ca si in al meu), zic sa te duci la pop. si-as avreai sa faci eco in noiembrie si cred ca ai sanse sa iti faci programare. please keep me posted, ca si pe mine ma bate gandul sa ajung tot la el, desi pe herghelegiu inca nu l-am bifat.
Irinouka , sansele pe care si eu credeam ca le am s-au spulberat azi...Tie , daca nu ti-e tarziu poti sa te programezi la Herghelegiu la Euroclinic , dupa 19 noiembrie...vine in tara si am inteles ca mai erau locuri.
A-propos de programari ....Mi-am adus aminte ca am o programare facuta demult la Herghelegiu la Medsana pt joi , 04.09 , la ora 15.50.
Eu nu ma mai duc , ca intre timp am reusit s-o fac la Euroclinic unde era mai ieftin...
La Medsana costa 380 RON (3D/4D)...Daca sunteti interesate , spune-ti-mi repede ca sa schimb datele .
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetele!!!!!! Plecam in SUA. Mai exact in TEXAS!!!!!!
Am niste emotii de mor.Cat am asteptat acest telefon, iar acum ca a venit, nu stiu pe ce sa pun mana mai repede.
Imi tremura mainile si picioarele de mor.
Yupy!!!!!! Cowgirl ma fac!!!!!!
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%
Honey , supeeer...imi dau seama ce fericire pe capul tau. Stiu cat de mult iti doreai sa scapi de nemti.
Si...saru'mana pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris despre cele care am participat la intalnire. Oricand revii in Romania , da un tel. , mi-ar face placere sa ne mai revedem.
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Multumim pentru capitolul nou !!! Sa fie plin doar cu vesti bune !!!
Angelique, ca sa te mai linistesti !!!
Te inteleg perfect deoarece si eu la prima nastere alternam intre sa vina odata momentul, sa nasc si sa-l vad pe bebe in bratele meu si.... sa mai stau putin gravida ca mor de frica, de frica durerilor nasterii...
Am citit ce ne-ai trimis pe adresa comuna de mail si-ti multumesc pentru ca mi se pare tare util. O sa-l salvez si eu.
Acum,sa-ti povestesc - tie si fetelor interesate - si experienta mea in ale nasterii...
Din start precizez ca sunt pro-nastere naturala. Pentru cele care si-o permit,subliniez, sau sanatatea le-o permite! ca sa spun asa....
Nu cunosc daca sunt implicatii sau nu ale astmului in eventualitatea unei nasterii naturale. Asta trebuie sa o discuti cu medicul tau si, ar trebui sa faci si subiect separat la odisee sau nasterea unei stele, poate sunt mamici cu astm care au nascut - natural sau prin cezariana...
La mine au inceput durerile pe la ora 7 dimineata . Suportabile pana pe la 8... De pe la 8 pana pe la 10... 2 ore de dureri nu usoare dar nici imposibil de suportat.(Fie vorba intre noi eu m-am purtat ca o tiganca in sensul ca am tipat... si am tipat si am chemat-o pe mama... ) Dupa 10 au fost intradevar foarte serioase... dar, tine de selfcontrol, de respiratie, de panica... Eu nu le-am avut pe toate astea... La 10.58 am nascut.
Nu-ti pot reda in cuvinte senzatia pe care o ai in momentul expulziei... AGONIE SI EXTAZ!!! Cam asa ceva. Din imensa durere te copleseste o imensa bucurie, fericire si stare de super bine.
La 45 de minute dupa ce am nascut mergeam pe hol aproape alergand intreband cand mi-aduce copilul... La 60 de minutedupa nastere aveam bebelul in brate si in bratele mele a ramas .
Am stat in salon cu 2 fete cu cezariana. Mi-era tare mila de ele cxand le vedeam cum se stramba de durere in timp ce se dadeau jos din pat....Cum strang din dinti cand luau copilul in brate. etc. Am o verisoara care a facut cezariana si care 2 luni nu a "functionat" lacapacitate normala.
Ma lungesc... Sorry. Concluzie. Pentru mine este mai bine sa suport cateva ore de durere decat zile-saptamani in sir de interdictii si neputinte apoi....
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Bai , nu pot sa ma stapanesc sa nu plang ori de cate ori citesc asa povesti despre nastere...Plang chiar si la reclama aia cu Tnuva si am plans de m-am umflat cand am citit "discutia intre embrioni" postata de Laura...ii citeam lui barbata-miu si plangeam ca proasta
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Ia uite cine ne mai privea din umbra. Irlandeza!!!! Esti bine, chiar voiam sa dau strigare dupa tine!
Pupici,
Angelique 27+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Citesc si eu cateva pagini , iar apoi sar peste 2-3 capitole, ca scrieti prea repede si eu nu pot sta la calculator in fiecare zi. Nu ma lasa durerile. De abia astept sa intru in prenatal.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra 26+
nemary spune:
ce viteza aveti la scris, fetelor. nici nu am apucat sa citesc ce ati scris in cap.trecut ca ati si umplut 6 pagini in cap.nou. mai scriu si aici inca o data
Carmen, ti-am trimis PM. ma bucur mult ca te-ai mai linistit si ca te va monitoriza indeaproape.Sper sa vin si eu maine cu vesti bune de la morfo de trim II, la fel si Honey, care merge tot maine la control.
Honey, intre timp am citit ca ai primit o veste supsr,super buna. Ma bucur mult pt.voi, ai grija de bebelina si sa nu faci efort prea mare la mutat.
Mari 23+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Si noi asteptam sa fim inclusi pe lista:)...Multumim mult:)
Docdecap: mersi mult pentru lamuriri...am activat PM
Alina 22 si Stefania
Alina, da-ne DN, UM si DPN pt. a putea sa fie trecute si datele tale. Multumim mult pt.sfaturi
Mari 23+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.