Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Am revenit si eu dupa o saptamana de stat acasa. Mi-am luat un mic concediu medical, deoarece asa mi-a recomandat dr. care mi-a facut eco (dc mai tineti minte...).
Laura D ma bucur ca ai primit vesti bune la eco!
Laura Ioana felicitari pt cele 27 de saptamani! Sa o tii tot asa!
Honey ma bucur ca esti fericita ca ai reusit cu mutarea!
Zuzele care ati fost la intalnire: am vazut pozele, sunteti niste scumpe si vreau sa ma iertati ca nu am ajuns si eu, dar saptamana trecuta am profitat ca stau acasa si am stat numai la pat...Insa recunosc ca nu am reusit sa ma abtin si joi mi-am "facut de cap" vreo 2 ore la Baby Expo.
Am reusit sa cumpar carucior Zippy cu landou de la Inglesina (1.000 ron), umidificator de la Chicco (250 ron), crema Garmastan (16 ron), picaturi de nas pt bebe care numai stiu cum se cheama (12 ron) si niste decoratiuni pt camera lui bb. As mai fii cumparat muuuulte, dar ma cam durea burta...O sa mai merg si in decembrie.
toate zuzicile!
A venit Bebica!!!
23+
Anca.Diana spune:
Gabritza, suna medicul si vezi ce zice. daca zice sa mergi acasa eu zic sa-ti bagi picioarele in ele de responsabilitati si sa mergi acasa. nu o sa pice cladirea daca pleci tu. Cred ca-i mai importanta sanatatea ta si a bebeului din burtica... oricum suna si baga un no-spa forte.
Anca D.
23+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
Lala_D spune:
kalosalina avem carucioare la fel
Laura ioana felicitari pentru cele 27 de saptamani, la cat mai multe Eu abia maine le implinesc
Sunt racita cobza
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
ancadragoman spune:
Laurici eu sunt f aproape de nastere,colul il am deschis si scurt iar dr a zis ca daca mai sta trei saptamani sa fim fericiti.
Alina bine ca ai stat acasa sa te mai odihnesti si tu...mai esti racita?
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
kalosalina spune:
Ancutz nu mai sunt racita, dar nasul tot mi se infunda.... Totusi mai simt ca ma deranjeaza in gat uneori, dar beau mereu ceai cu lamaie. Ma gandeam sa iau si cateva oscilococcinum...
Revenind la tine, asa ti-a zis dr? Ca mai ai maxim 3 saptamani??? Nu-mi vine sa cred ce putin mai ai! O sa fie bine!
A venit Bebica!!!
23+
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Lala D super!!! Ce culoare este? Al meu este bleumarin.
A venit Bebica!!!
23+
Albastru cu crem
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
zeririlouiza spune:
Gabrittza incearca totusi sa te intinzi o jumatate de ora in pat sau cat o fi necesar sa-ti treaca nu te juca cu chestia asta ca nu ebine pentru tine
Kalosalin ama bucur ca esti bine, a stii ca si mie mi se infunda nasul seara cand ma bag in pat, si toata noaptea am doar o nara functionala, adica daca dorm pe dreapta merge nara stanga si invers, eu ii dau cu ser fiziologic, si am hotarat ca in fiecare sambnata dimineata sa iau un oscilo de prevenire
Louiza 24s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
darene spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
A, si completez:
- laptele vine imediat
- schimbarile horminale ce se produc in acel moment in corpul tau sunt semnificative. Eu mi-amintesc cu groaza de zilele cu ciclu de dinaintea nasterii... Aveam niste dureri asa cumplite ca prima zi era musai sa stau acasa in pat... Eu si o colega de la serviciu. Dupa nastere eu habar n-am cand imi vine si cand se termina ciclu... Colega mea care a facut saraca cezariana - are aceleasi dureri cumplite la ciclu.
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ce super,sper sa se aplice si la mine !Eu aveam dureri asa de mari in prima zi incat nici in pat nu puteam sta si plangeam de durere.
Si eu sunt pro nastere naturala,mai bine sufar cateva ore ,chiar si 10 decat sa ma chinui dupa cateva sapt.
Elena
27+