parfumerie de lux
Raspunsuri - Pagina 7
XIO spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by XIO
Denizel , si eu am destui bani cat sa-mi iau un parfum Bvlgari , dar nu-mi pica degetele daca folosesc un Adidas sau unul de la Avon atata timp cat imi place.
Bvlgari , Chanel , Dior , Ghivency , toate sunt extraordinare , firma , scumpe , foarte bune , costa cat .. sa zicem 100 de dolari . De la 100 de dolari pana la 2000 de euro e lung de tot drumul. Probabil daca ar face parfumul dupa modelul din cartea cu acelasi nume as intelege asa un pret , dar tinand cont de faptul ca toate marile case au preturi normale , eu as pune pe seama snobismului cumparatul unuia cu 2000 de euro care e ca si cel cu 100 de dolari doar ca face mandibula sa alunece la alte pers. cand aud numele si afla pretul.
Nu mai spun ca atunci cand imi cumpar un parfum mi-l cumpar pt. miros , nu pt. sticluta. Daca vreau aur sau cristale imi cumpar o bijuterie , nu dau jumate din banii de o masina pe o sticla aurita.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Xio, gandeste-te ca sunt femei, la tara de exemplu, care, daca te-ar auzi ca esti de acord sa dai 100USD pe un parfum, ar zice exact ce zici tu de cei ce cumpara parfumul de 2000 EUR. Exact la fel.
Ti-ar mai zice ca exista deodorant FA , care e de marca, si foarte bun.
Mereu vor exista upgrade-uri la preferinte, in functie de cum ti se upgradeaza buzunarul.
Adina + Olivia Q1.04
Da , sunt f. bune si parfumurile care costa 200.000 , singura diferenta dintre acelea si cele care costa 2 milioane e persistenta.
De aia dau eu 2 mil. pe un parfum si nu-mi iau de la Avon pt. ca persista in timp, au miros mai puternic.
Ala de 5000 de euro cam ce ar avea in plus?
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ladyJ spune:
Xio,parfumurile foarte scumpe,au in plus fata de parfumurile scumpe,o multime de lucruri.Trebuie sa aiba, pentru a fi deosebite si pentru a-si explicat pretul.
Au in primul rand un numar limitat de exemplare.Deci nu toata lumea il poate achizitiona,chiar daca bani ar fi.
Mai apoi,sticluta parfumului este una de colectie.(pietre pretioase de exemplu)Este ca o bijuterie.
Mirosul este unul deosebit,presupun din cauza faptului ca se folosesc anumite ingrediente mai putin ´´comune´´ parfumurilor comerciale.
Si nu in ultimul rand,aceste parfumuri extrem de scumpe au un mesaj de transmis: lux,exclusivitate,colectie.
Din acest motiv unii aleg sa-l cumpere.
Astea cred eu ca sunt diferentele intre un parfum de 100 euro si un parfum de cateva mii de euro.
ladyJ