Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancuta ... deci plecam in lume?? 5 fete ...
dany26 ce te distrezi...
pufu nu mi-a raspuns nimeni.. nici cei cu lenjeria si nici cei cu caruciorul!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by pussi

ancuta ... deci plecam in lume?? 5 fete ...
dany26 ce te distrezi...

BURTICA ROZ

Daaaaaaaa

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Roxana draga, stai cumintica, ca nu mai e mult pana luni. Explica-i si la bebe George cum sta treaba si ce inseamna 5 zile.... Imi pare bine ca sunteti ok, oricum.
Pussi, nasol cu raceala. Dar te faci tu bine, ca la cate ai suportat pana acum...
Alfa Anca, de ce sa te apuce panica, mama? Gandeste-te nu la nastere, ci la ce va fi apoi, cand iti vei tine bebele in brate! Eu asa faceam si la examenele de care imi era groaza: ma gandeam la ceva placut de dupa si se duceau emotiile.
Noi avem ceva dureri cand ne ridicam in picioare de pe scaun. Asa ma ia o durere de picior sau fund, sau nu stiu ce, dar prin zona aia... Bebe e ok, a inceput discoteca din nou, dupa doua zile de acalmie. Abia astept sa merg maine la doctor, ca mi-a zis ca atunci vorbim despre nastere. Oare asta sa insemne ca ma apropii vertiginos? Ca eu as mai avea cateva saptamani bune pana la termen... Voi cand ati inceput sa vorbiti cu doctorul despre nastere? La modul serios vreau sa spun.

Laura 34+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Iara eu.
Spuneti-mi si mie, va rog, la ce foloseste garmastanul? Ca v-am tot auzit vorbind de el. Si bepathenul e pentru funduletul de bebe?

Laura 34+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

LAURA multumesc..eu urmeaza sa vorbesc luni despre nastere..pana acum am fost doar intrebata cum vreau.

ROXANA 37+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 23 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 18 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

ANCUTZA stai linistita mama ca eu sunt prima....
..cred ca-mi bag picioarele in el de abonament la gim si masaj ..nu ies din casa nici moarta...e grav ce se intampla daca asa sunt durerile nasterii si dureaza si vreo 10 ore cel putin VREAU CEZARIANA!!!!!!!..frate deci nu mi se pare normal sa loveasca atat de rau ...pei inseamna ca depaseste cu mult 3 kg la dureri imi da jos ..mai am putin si urlu de durere.

AMR maxim 23 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 18 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

Mergi la inceput

bephanten pt iritatii de la scutecel si garmastan pt sani pt mameloane, pt ranile provocate de alaptat..pe prospect scrie ca se poate folosi din luna a 8 a...eu atat stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Iaca da si noi de stire ca avem 33 de saptamani si 2.200 gr. Dr. vroia sa ma opreasca in spital ca sa ma monitorizeze Am refuzat. Ma simt mai bine, iau o gramada de pastile, saptamana asta termin cu injectia ca mi-a ciuruit fundul. Contractii cam am, dar depinde si de mine. Uneori sunt prea agitata, as vrea sa ies la plimbare, sa mai fac cumparaturi, dar tre sa stau numai la pat. Andrei al meu a facut otita si o viroza puternica si deocamdata l-am retras de la gradinita. Am avut 2 saptamani de cosmar. Dar au trecut si psihic sunt mai bine. Am plans mult din cauza lui Andrei saracutul, a fost tare rau, a slabit mult, temperatura 39 4 zile, cu scaune apoase.....eh......

Gagici nu uitati ca in bagajul de spital sa va puneti pompa de muls si garmastan sau bepanthen.

In alta ordine de ideai, sunt nerabdatoare sa vad care va fi prima care v-a anunta ca a nascut. Nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns cu toatele spre final.

Mergi la inceput

laura trec eu si peste asta! Cred ca-s cea mai cu probleme din Odisee.. dar o sa am 2 Tuste.. cine va fi ca mine???
alfa anca.. de ce sa intri in panica? Eu de abia astept! O sa ma ocup de ... o sa fiu , o sa pot sa circul si eu cu Tustele prin oras.. o sa ... pana ma satur, o sa pot urca scarile fara sa obosesc... mai vrei sa-ti spun??

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

va fac si capitol nou....asteptati?

BURTICA ROZ

Mergi la inceput