Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 14
Ingrid S spune:
Mira, ca tot esti farmacista, am vrut sa te intreb: se dau la copii sub 2 ani pastilutze cu ulei de peste? Ca al meu sotz ma innebuneste de cap, a auzit el la radio ca ce copii superinteligenti se fac dupa o cura din asta...
, ajung direct la NASA...
Moni, ce oaua, ce Kinder, ce cutiutza cu surprize? Zi si tu odata ca iar nu mai dorm la noapte..si-ti faci pacate ca ma tii treaza
.
Anasebe, Giova, berica la astia mici? Nu-i cam devreme?
Bine, cred ca o gura acolo nu le face rau...
Cred ca si eu ii cumpar Dianei un set de bucatarie...ca mereu isi ia farfurioarele din care papa si pune diverse in ele..
Am primit lapte de capra pt nepotul meu cu pneumonie, maine i-l duc, acum l-am fiert, n-are gust rau, Denisa apropos, cum l-a acceptat Emma? Saracul nepotelul meu, maine il externeaza, de 2 sapt e in spital, mereu i-au schimbat antibioticele, cate doua odata lua..of, of...a si slabit mult..
Am rufe de scos si de intins. Treaba multa...revin eu.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
anasebe spune:
Acina Nu am incercat nidoflor. Il pun pe alex sa-i cumpere. Mersi din suflet ca incerci sa ma ajuti.
Denisam spune:
Cata- bafta multa la sala,va fi bine! Asa cred si eu, ca e moderatoare MONI!
Anasebe-pusi la Tibi si dc vrei trimit urgent o crema super buna pt iritatzie, DESITIN.
Ursu- inca astept vesti si poze cu Raisa!
Eu meniul inca nu vi-l scriu, ca nu e stabil 100% ca suntem pe brinza si lapet de capra si produse soia, dar ne palc supele, ciorbele, carnea, ouale, budinci, si mai rarutz fructe(banana, mar, piersica si pepene),iaurt, si sucuri si piine f.rar. A si muraturi cand prindem papam, dar mami ne pacaleste si ni le da cu piure de cartof si brinza mai noiu.
Acum sper sa ma dezlipesc de calculator.Pupici!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Ingrid S spune:
Dar evident ca nu pot sa plec, pana nu-i urez lui Moni: Bravos fata pt titlul de moderatoare!
Si unde moderezi?
Denisa, si eu am citit ca se recomanda sa scapi de bibe si suzeta, dar tu crezi ca astia stiu tot? Uite ca au aparut si alte informatii, cum ca e bine sa bea lapte din biberon...se schimba parerile de la o zi la alta si nu mai stii pe cine sa crezi, zau asa!
Ana, spalaturi cu ceai de musetel in caz de iritatii, iar la noi a functionat cel mai bine cu crema Penaten. Saracul Tibi...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
anasebe spune:
Vai fetelor este aproape carne vie intre picioare deja. Sincer nu stiu ce sa-i mai fac.
Denisa Ma tenteaza crema. Cum facem?
Ingrid Nici p-asta nu am incercat-o. Stai ca-mi notez, si tot pe alex il pun s-o ia.
acina spune:
Ingrid eu ii dau in loc de vigantol ulei de peste, numai continutul , 10 zile pe luna.La recomandarea homeopatei mele.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
acina spune:
Gagici v-am pupat , plec la copilul meu .
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Denisam spune:
Cata- bafta multa la sala,va fi bine! Asa cred si eu, ca e moderatoare MONI!
Anasebe-pusi la Tibi si dc vrei trimit urgent o crema super buna pt iritatzie, DESITIN.
Ursu- inca astept vesti si poze cu Raisa!
Eu meniul inca nu vi-l scriu, ca nu e stabil 100% ca suntem pe brinza si lapet de capra si produse soia, dar ne palc supele, ciorbele, carnea, ouale, budinci, si mai rarutz fructe(banana, mar, piersica si pepene),iaurt, si sucuri si piine f.rar. A si muraturi cand prindem papam, dar mami ne pacaleste si ni le da cu piure de cartof si brinza mai noiu.
Acum sper sa ma dezlipesc de calculator.Pupici!
Denisa
Denisam spune:
Ingrid- Emma a luat din prima laptele de capra, priam data i l-am dat cu 2 masuri de cereale de orez si apoi simplu, doar seara ii pun in bibe de 300 2 masuri de cereale de ovaz mai nou ca sa nu o constipe( vreo 2 zile a iesit mai greu afara).
Si legat de suzi si biberon, dc se poate scoate fara lacrimi si scandal, de ce nu?Daca bea 500 ml de lapte eu zic ca e ok, atata timp cat papa oua, lactate,supe, carne si altele.
Anasebe- vorbim si pupici!
Denisa