FIV 137
Raspunsuri - Pagina 5
diana_d spune:
Draga Aly,
Te rog nu renunta, mai incearca.
In viata cadem doar ca sa ne ridicam si sa mergem mai departe.
Acum poate sufletul iti plange
dar nu lasa disperarea sa te patrunda pe timp mai indelungat.
Haide fata frumoasa, mergi cu indaratnicie si vointa mai departe!
Luck
si eu am fost in aceeasi situatie
in ziua 12 test de urina negativ,
iar apoi dupa 2 zile bHCG pozitiv.
Asa pt linistea mea, azi, dupa 22 zile
de la punctie mi-am facut si un test de urina - pozitiv.
Parca nu eram linistita daca nu-l aveam si pe asta.
Ai putintica rabdare. Iti tin pumnii!!!
Miha2004,
mersi mult pt grija, esti tare draguta.
A fost interesant, dupa 2 ani de eforturi intense
in directia bebelusului sa ne separam
fix dupa ce am aflat rezultatul.
Discutii despre tara in care va creste bebe,
incompatibilitati mai vechi,...
Incepand de azi, am observat ca
aparent se fac tentative in directia unei armonizari,
insa afectiv am devenit dezinteresata, parca nu mai simt nimic.
Socul, impactul dezagreabil pt mine a fost destul de mare.
Si nu ne potrivim.
Fetelor, mai haideti cu 2 liniute,
haideti sa mai aud si de familii fericite si implinite cu bebelusi!
Va pup
lauravoinicu spune:
Fetele , eu am ramas in urma cu notatile de la acest subiect , acum ma apuc sa citesc din urma , nu prea am avut timp sa intru pe DC.
Eu inca ma zbat cu analizele , ce sa va spun ...., majoritatea au iesit bune , dar cea mai importanta analiza , adica spermograma ... a iesit dezastru ...... 4,2 milioane , forme tipice 10% , forme atipice 90 % , oligoastenoteratozoospermie severa , s-ar putea sa fac FIV + ICSI , asta hotaram dupa ce vom repeta spermograma. Sotului i-a mai iesit si ureaplasma , care sigur o am si eu , dar eu nu am inca rezultatele la secretie . Dr. Matei ne-a dat tratament cu azitromicina (Sumamed) 7 zile cate 2 pastile(500 mg) /zi , amandoi . La farmacie , farmacista s-a uitat cam stramb la mine , a zis ca este prea puternic tratamentul ......oare sa nu fi inteles eu bine ,
Va rog care v-ati mai confruntat cu ureaplasma asta nesuferita spuneti-mi si mie ce tratament a-ti urmat si ce altceva v-a mai dat sa luati in afara de antibiotic , ca sa nu fac cumva candida...
O sa intru mai pe seara , sa va mai spun cum mi-au iesit restul analizelor ca acum plec la medicul de familie poate reusesc sa iau compensat Sumamedul asta...... ca tare scump este.... 12 lei pastila..
diana_d spune:
Laura,
pentru candidoza ajunge sa iei (sa bei/inghiti)
o singura tableta de Fluconazol de 150 mg in doza unica.
Costa in jur de 10 Ron.
Succes!
elam70 spune:
Buna Fetelor desi sunt noua pe acest forum, in privinta experientei in FIV as putea spune ca si eu am putin. In martie am facut ICSI la Giulesti avandu-i ca medici pe d-nul NICULESCU + COCEI dar din pacate nu a reusit. Acum sper sa pot incepe din nou acum in Octombrie. Sincer discutiile, care sunt pe forum mi-au facut enorm de bine.
Stiti si voi prea bine ca in primul rand in caz de nereusit pe tine te invinuiesti si ai inpresia ca numai tie nu ti-a reusit.
Sper ca de data asta sa fie cu noroc daca va vrea DUMNEZEU.
VA PUP
pussi spune:
quote:
Originally posted by luck
Astazi a 14a zi de la punctie si a 12a de la ET testul meu de sarcina arata o liniuta.Joi merg sa fac bHCG.
Merg sa citesc din urma si bafta tuturor fetelor care sunt acum in focuri
Marrina
stai linistita! la mine cu un Bhcg de vreo 400, in Z12 de la ET cu sarcina gemelara mi-a iesit o liniuta! Asa ca tinem pumnii pe joi!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Dariela spune:
Marrina - Nu te-am mai vazut si-mi lipseai. Sper ca hiteroscopia sa-ti dea niste raspunsuri. Cam cand astepti CM-ul?
KoraPop - AMR 8 zile. Sa fie cu coronita!
Luck - Te asteptam cu un rezultat mare, mare!
Felicia - Sa creasca mari si sa fie lipiciosi!
Diana - Esti fantastica cu testul de urina. Cand mergi la eco va vezi? Preferinte ceva?
Ela - Bine ai venit printre noi dar sper sa mergi cat mai repede la odisee. Nu esti singura care nu a reusit din prima, eu n-am reusit nici la a doua incercare si din pacate sunt fete cu si mai multe esecuri. Important este sa nu renuntam si pe o cale sau alta sa devenim pana la urma mamici.
dariela
kineta spune:
DARIELA ,nu este tarziu pt raspuns,pt ca inca nu mi-a venit CM ,astept,credeam ca daca am luat AC o sa-mi vina la 28 zile,dar azi sunt in ziua 29,o venii pana la urma,ca din ziua 2 a ,trebuie sa incep tratam.NU AM INTELES exact ,ai facut si tu GONAL si DIPHERELINE,si le-ai facut odata pe toate? MI-E ASA mi-a spus sa le fac ,DIPH. dim si gonal ,dupa amiaza ,nu au specificat la ce ora,dar voi face la 10 dim ,si la 17.TU cum te-ai simtit in timpul tratamentului,ai avut ceva reactii adverse,te-ai ingrasat?SI ce rezultate ai obtinut?SCUZA-MA DAR nu am citit,
KITTA spune:
Cris86subscriu si eu la intalneala, asta ca sa imi tii locul ocupat mai in fata...
Cristal1995imi pare rau, dar pseram sa te avem printre noi sa te inveselim.
Rami73incurcasi de tot borcanele si mai vorbiram si la tel. Eu joi merg la eco sa vaz daca m-am ouat dupa 6 zile stimulare. Si o continui cu visele: aseara am visat ca am 2 foliculi dar erau f. buni si babani s ma cam bucuram de ei (de la 14 cat aveam in primul vis!) Hai poate vi si tu totusi. La ce ora aterizeaza Olandezul Zburator?
AvaloaneD-na Profesoara, ne onorati cu prezenta ca sa stim sa venim dotate cu carnetele, reportofoane, etc.?
Bifezeaza si Andradasi poate mai aduc si eu o membra noua!
kineta spune:
LAURAVOINICU, SUMAMEDUL ,in mod normal se recomanda 1 tableta de 500mg pe zi timp de 3-4 zile,depinde de diagnostic.IN infectiile mai severe ,se poate prelungii tratamentul si pana la 7 zile.UREAPLASMA nu este chiar o infectie severa ,dar probabil medicul tau a vrut sa se asigure ca totul va fii ok.EU lucrez la cabinet de medicina interna,si scriu destul de des retete cu SUMAMED ,ai grija sa nu iei 2 tablete pe zi ,ci doar una,timp de 7 zile.,si sotul tau la fel.APOI dupa 10 zile iti poti repeta din nou analiza.SA MANANCI F BINE,PT CA MERGE PROST PE STOMAC,IN CAZUL IN CARE IL IEI PE STOMACUL GOL.
kla78 spune:
salutari!
am trecut cu bine peste punctie,din 12 foliculi doar 9 sunt buni,maine astept sa ma sune sa-mi spuna cati au fecundat,fug la patut ca ma simt de parca as fi o noapte intreaga!
pupici si multa bafta tuturor!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos