FIV 137

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

N-ai pentru ce Mirela, o sa vezi c-o sa fie bine.
Eu nu mai fac nimic....deocamdata nu am bani sa fac din nou Fiv....poate la anul....sau chiar mai tarziu.....

Pupici....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Iliuta, e bine ca nu ai renuntat la visul tau. Eu stiu ca n-ai avut o experienta fericita in Romania, dar daca in Spania e mult mai scump ca in Romania, ai mai putea incerca aici. Ti-am zis ca am vazut pe cineva care facea cu donate si era multumita (bine, nu stiu rezultatul final, eu am intalnit-o doar la ET). Asta bineinteles daca nu ai si alte retineri in afara de Medsana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

SIMIOLGA,ai facut aceelasi tratament pe care-l fac eu acum,cu cine ai facut fiv,esti la primul,ma bucur pt reusita ta,eu sunt la MARINESCU,ti-a fost rau de la tratament? CATI foliculi ai obtinut,si cati embrioni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ILIUTA sunt in pat cu laptopul barbatului,maine pleaca si mi-l ia nu stiu ce ma fac fara calc,da' nu cred ca are ceva daca stau cateva minute pe scaun,macar sa citesc un pic dc-ul.

simptomele mele la o zi de la et:imi caraie burta iincontinuu,si mai ia cate o durere in jurul buricului si la cateva secunde ma lasa,poate e de la punctie.fetele care au facut et-ul zilele astea aveti ceva simptome???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dariela: Nu am disparut...citesc si fac AMR-ul.Mai am 9 zile.Si...m-am saturat de bufeuri,nu le mai suport.In legatura cu diphe de 3.75,am vazut ca tu astepti cm...asa ti-a spus dr.? Ca mie mi-a spus ca dupa diphe de 3.75 nu mai vine cm si asa a fost.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kla, pot sa-ti zic simptomele mele. Dureri ca la CM din cand in cand (nu stiu de la ce-s, asa am avut si data trecuta)si taieturi prin burtica (astea ar trebui sa fie de la stimulare desi ovarele mele nu s-au prea stimulat). Eu zic ca poti sta linistita si pe scaun, si chiar sa te misti prin casa dar faci cum crezi tu ca e mai bine pentru tine (doctorii de aici nu recomanda statul in pat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elam70 spune:

Luck- curaj in continuare poate ca urmatoarea data cu ajutorul lui DD voi reusi sa ai unul sau doi dulci.

cristal_95- bafta,

aurel_cris- curaj, bafta in continuare liniste si liniste in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

lilianaFi

FELICITARI draga mea , ma bucur nespus pt tine

Dariela
si eu zic ca daca stai acasa prima saptamana este suficient , a doua poti merge la munca.

manumanu
lasa ca o sa vina si vremea noastra.
De cand ai inceput sa iei orgalutran ?

Mergi la inceput

MIRELA nici mie dr nu mi-a recomandat statul in pat,numai fara relatii cel putin o sapt pt a nu avea contractii uterine.totusi eu am vazut ca multe fete care au stat in pat dupa et au reusit.sa stii ca si pe mine ma mai taie prin burtica,am uitat sa spun....sper sa fie bine.

pupici

Mergi la inceput

LILIANA felicitari pt bebei!cred ca sunteti in al-9-lea cer!

Mergi la inceput