ghinion...sau...ce?help!!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Jasmine spune:
Manu,probabil ca tu esti bine intentionata.Dar parerea mea e sa nu te bagi in asa ceva.Lasa-l in pace ca o sa apara o fata,la un moment dat,mai ales daca e asa frumos,destept si cu bani.
Esti tu sigura ca umbra aia pe care o vezi la el e din cauza ca n-are o fata langa el?
Crezi ca i-ar placea sa stie ca sora-sa incearca sa-i faca o lipeala,ca el nu poate singur?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Esti tu sigura ca umbra aia pe care o vezi la el e din cauza ca n-are o fata langa el?
tu insinuezi ca nu o fata ii trebuie?
Jasmine spune:
poate suspina inca dupa o fata cu care a fost candva,poate are alte probleme....
hai sa fim seriosi,un tip la 24 de ani e trist ca nu-si gaseste o fata?
dulcetica spune:
Manupop,are probleme in general sa lege relatii cu fete?Desi pare simplu nu toata lumea are abilitati,mai sint si genul timizi,interiorizati,complexati sau care chiar n-au timp sa socializeze. A avut multe prietene la viata lui?E cumva genul dificil,extrem de pretentios ,elitist,cusurgiu,etc? Poate nu e un caz disperat si daca fetele forumiste chiar n-au pe cine sa-i prezinte,atunci manupop poate asteapta sfaturi cum sa devina fratele ei o persoana dezirabila.Gen sa incerce o viata activa,schimbat garderoba,tunsoarea,parfumul,iesit cu amici,filme,restaurante,la o cafea,la baschet, la sfirsit de saptamina,etc.Chiar n-o sa vina una brusc sa-l smulga din fata laptopului! Succes!
manupop spune:
imi cer scuze ca raspunsd cu intarziere dar serviciul nou si asta mic de aproape 4 ani ma fac sa ajung mai greu sa scriu...in fine...am citit comentariile voastre si va multumesc pentru pareri...
problema mea este ca stiu sigur ca nu e ok pe plan sentimental dar nici nu as vrea sa ma bag dar il vad ca faptul ca e singur il cam afecteaza si eu fiindu-i sora ma deranjeaza...
de timid nu e timid doar ca e cu mult simt poate prea mult,nu prea e indraznet si preocuparile lui pana acum nu prea au avut in centru viata particulara sentimentala...si daca a fost nu a luat-o prea in serios.acum stiu insa ca in sufletul lui este un gol si cred ca si educatia de acasa are un cuvant de zis.
am fost crescuti in spiritul credintei si al cuminteniei,al bunului simt si al corectitudinii (parintii fiind dascali!)si uneori cred ca ai de pierdut daca esti asa de incadrat in standarde!
eu ce-i drept am fost mai libertina,am mai iesit din "tipare" si totusi nu am ajuns chiar rau chiar daca viata m-a pus la incercari majore!
oricum orice sfat e bine venit...oricum nu mpas baga in viata lui dar totusi e fratele meu si nu vreau sa sufere din aceasta cauza...uneori dragostea schimba oamenii,ii face mai optimisti si plini de viata!asa imi doresc si pt el!
pupici la tot forumul ca nu am mai postat de mult!!!dar oricum is dependenta de 4 ani de voi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
parerea mea e sa stai linistita.
24 de ani e o virsta ok.
daca e baiat bun, foarte bine, bravo lui.
o sa-l gaseasca vreo fatuca zapacita sa-l scoata din amorteala.
se intimpla des.
stiu chiar eu pe cineva care a patit asa
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Fuiii , la 24 de ani ... ce viata!
manupop eu zic ca mai are timp sa isi gaseasca nu o fata ... mai multe ... si atunci sa vezi ce probleme o sa iti faci daca nu iti place fata ...
Lasa ca timpul le rezolva si daca el nu face primul pas , s-o gasi una care sa puna ochii pe el
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
GGina spune:
E virgin?Ca daca e virgin, ii fac eu cunostina cu una nevirgina ,macar sa invete si el mersul ,ca dupa aia o sa iasa din timiditate direct.
Si sa lasam gluma la o parte.Ar trebui sa iasa si el cu prietenii mai des si poate asa o sa intilneasca si marea iubire.
manupop spune:
multumesc de sfaturi...sper sa isi gaseasca si el un suflet care sa il inteleaga pentru ca merita si nu zic asta pentru ca e fratele meu ci pentru ca merita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
una peste alta are timp.are abia 24 de ani.oricum eu ii urez succes sa gaseasca ceva bun nu ca unii dintre noi.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!