FIV in Ungaria 22
Raspunsuri - Pagina 19
adaca spune:
TIA pozele nu se vad. Nu asta este pagina care trebuie afisata, asta este adresa pe care intri tu, pentru ca cere adresa de mail si parola. Pentru profil tu trebuie sa stii parola, eu am chiar parola de logare. Vezi la mine.
KLA pe mine ma intreba dr. tot timpul care a fost prima zi a ultimului cm. Asa se calculeaza.
Ade 30 s RARES + DARIUS si CAIUS
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
teacdrn spune:
kla-felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!
sandica-iti multumesc frumos pentru informatii ;la inseminare se incearca tot ca la Fiv- obtinerea unui numar mai mare de foliculi? sau se incearca doar cu unul? Difera tratamentul de la o inseminare la alta? Sper sa ai rezultatul asteptat de data asta! Scuze pentru avalansa de intrebari...
va pup pe toate, Tea
crisis81 spune:
Felicitari Klaudia !!!
Sa-ti traiasca gemenii !!!
Ma asteptam la o asa veste de la tine. Ai grija de tine si de puiuti. Te pup.
Pussi si eu m-am intalnit cu Liana azi si iti transmite "toate cele" si tie si la toate fetele.
Ioana te pup si sa sti ca abia maine dimineatza ma duc la eco si la analize.
Magduta nu te mai stresa. Hai astept si de la tine o veste ca sa-mi mearga si mie bine . Da?
Pupici pentru restul fetelor si multumim de incurajari!
www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras
dariaioanaxx spune:
Kla- varsta sarcinii obtinute prin FIV se calculeaza ca si la o sarcina normala,(de la ultimul ciclu, desi eu nu indeleg, de ce!daca tot se stie data exacta ) asa i au spus doctorii verisoarei mele care a facut FIV si acum are aproape 8 luni
Magduta- hai Magduta! hai Magduta!te asteptam cu un test pozitiv si Kla are dreptate nu conteaza prea mult cand il faci dimineata sau in orice alt moment al zilei!
pupici tuturor!
daria si foto
gabitu spune:
Buna fetelor
Oau... Magduta iti tin pumnii. Sa va ajute DD sa va realizati visul.
Liana si tie multa bafta.
Pussi sper ca sunteti ok si tu si si tustele.
Daria iti tin pumnii la control .Iti trimit un PM.
Ioana
Cornelia
Va pup pe toate
kla78 spune:
CRISIS multumesc frumos,sa stii ca te astept si pe tine si pe Liana la odisee!neaparat!cum merge trat?
DARIA bun,deci inseamna ca joi implinesc 2 sapt de la et si as avea 4 sapt de sarcina,???
MAGDUTA ce faci?nu zici nimic,cum te mai simti?
pupici tuturor.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
gabituuuuuuuuu ce bine ca ai aparutt! Ce faci ? Cum esti??
crisis bafta si tie si Oltencei!
magda AMR 1... tinem pumnii!
kla DA, joi ai 4 sapt. de sarcina!
tia, adaca multumesc de incurajari...mananc ce pot .. si ce ramane, ramane... Sunt bucuroasa ca s-a mutat mami meu la mine .. ca se apropie momentul! Ieri a spalat hainute de Tuste si sarma e plina de haine de papusi! Azi facem bagajul de spital! Eu una nu mai pot, ma doare foarte tare, respir greu de tot.. si stiti voi cum e faza asta finala...
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
gabitu spune:
Pussi va pe toate. Sper sa iti fie mai bine, acum o ai si pe mamica ta cu tine... te invidiez un pic. Iti tin pumnii.
Eu sunt bine. Tratamente hormonale de la endocrinolog si mult mai bine cu "pisicul". Dupa ce va mai trece ceva timp, ca sa isi revina organismul meu ravasit de hormoni (nu are legatura foarte mare cu incercarea de FIV) voi incepe cu forte proaspete o noua incercare. Am acordul de principiu al endocrinoloagei.... asa ca peste ceva timp voi incepe. Inca ma gandesc unde si cu cine. Sigur voi fi inspirata.
Va pup si va tin pumnii la toate.
crisis81 spune:
Cam somati p'aici din cate vedem noi. (Adica eu si cu Liana)
Vesti proaspete de la mine (ca de la voi pauza mare):
Am 6 foliculi mititei si endometru 9 si ceva. Doctorul e foarte incantat de rezultate si a zis ca baga doi (baiat si fata )
Deocamdata toate bune si frumoase, ne plimbam, ne distram. Vedem noi mai incolo ce va fi.
Va pup pe toate, Magdutza hai o data cu vestile alea ca ma dor pumnii.
www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras
Liana30 spune:
Salutare!!salutare!!va pupez pe toatee
noroc cu cris ca are net io inca nu am reusit sa bag..dar cat de curand o sa'l bag ca mor aci fara voi
in rest toate buneee si frumoase..ne divertim pe'aci pi la unguri
Klaaaaaaaaaaaaaaati'am zis io fatooo????ti'am zis?ai pus'oooo ..te puppppp si te iube mult..ma bucur din tot sufletul..si stai acolo linistitaaa ca venim si noi cat de curand..ca nu te lasam singura..
magdutzaaa te puppp si tin pumniii..
ioanaaa capul sus..io te iubeee multtt.o sa reusim pana la uram..
acu va las..ca ma bat cu cris pe net\va pupacesc pe toateeeee si va iube mult..
legaturilorrrrrrrrrr va puppppppp si va iube mult..orice vrei de aci sa'mi spui ca grasu o sa meraga des in tara si va trece prin Timis..asa ca ce ai nevoie se rezolva..va puppp sa fiti cuminti da?>
v'am pupattt..sa ne tineti pumniii ca avem nevoie..
o sa va mai tina cris la curent pana bag si io net..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica