Dr Mihaila Catalin Iasi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Ma bucur cind aud ca sunt mai multe persoane care impartasesc aceeasi idee despre un mare om, cum putini sunt in lumea medicala! Spun asta pentru ca, asa cum am amintit si intr-un post anterior am avut nefericita "placere" de a da piept cu superficialitatea unor medici care se bucura de prestigiu, cica! Am preferat, cu recomandare evident OMUL MIHAILA decit vedeta X, Y, Z din Iasi.
Si daca dr. Mihaila este ocupat... ce sa mai vb-im de cei pe care nu-i gasesti niciodata si care nu-si fac timpul sa discute despre problemele avute?!

Mary 25+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

bytzi etee na, ce n-am voie?.lasa draguta ca fiecare avem un destin nu te descuraja.pupici multi iubita.
sorina16 daca esti mai "zuzica" si vb. deschis cu el cred ca te vei intelege. Succes mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_m spune:

Ma asteapta o celioscopie (laparoscopie) saptamana viitoare. Nu sunt pacienta dr. Mihaila, insa medicul meu curent mi-a spus ca el ma va opera. Am citit pe net ca dl dr. e bun chirurg si majoritatea pacientelor sale au fost multumite.
Aveti idee cam care ar mai fi scorurile pt. laparoscopie la dumnealui in prezent? $$$

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Buna! Asigura-te daca intradevar ai nevoie de celioscopie.Eu am fost operata in aprilie de dl doctor Mihaila,asa mi-a recomandat,dar nu era cazul,nu mi-a gasit nimic.Eu disperata sa aflu odata o cauza si sa rezolv problema infertilitatii am facut-o fara sa ma gandesc prea mult.

DL Doctor trebuia sa se asigure mai bine daca e intradevar cazul sau nu de operatie,adica:o examinare mai atenta e ecografiei,histerosalpingografie si mai apoi sa treaca la taiat. Da na...................salariile sunt cam mici si de unde sa mai scoata si ei cate un ban

Mergi la inceput

Scuza-ma am uitat sa-ti spun,eu am dat 600 inainte de operatie si 100 cand m-am dus la scos firele,n-am avut de la cine sa aflu in spital cat se mai da si am dat cat am crezut.Ma asteptam la mai mult profesionalism ,cat am stat 3 zile in spital si l-am vazut doar inainte de operatie un pic si apoi imediat dupa operatie si atunci ce sa discut cu el ca eram ametita de tot,dupa anestezie,as fi avut mai multe intrebari si sa-mi explice de ce n-a mai fost nevoie de drillingul ovarian pt care m-a operat.Sau nu cumva m-a tratat ecograful performant care mi l-a facut la Ominiclinic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Ma bucur sa vad si pareri pro si contra despre dl. doctor. EU ma incadrez la cele contra... pt. ca si eu sunt un pacient mai special.
Pentru ca sunt bine informata, pt. ca am trecut prin 7 ani de tratamente de infertilitate si pt. ca ma cunosc mai bine eu pe mine decat orice medic in aceasta problema, am avut pretentia sa "cooperam" cand e vorba de trupul meu. Ceea ce dr. Mihaila a refuzat din start - s-a pozitionat pe directia :"eu stiu mai bine ce vrei tu". De aceea nu mi-a placut ca medic si nu cred ca voi reveni vreodata la el.
Primul copil, cum am precizat, l-am obtinut dupa ani de zile de tratamente si cu ajutorul doamnei dr. Grigore (care o recomand, desi e foarte ocupata) si acum sunt fericita sa fiu din nou cu burtica. Dl.dr. la o consultatie pt. verificare la 6 luni dupa nastere mi-a garantat ca nu vreau un alt bebe asa de repede si mi-a zis cum sa ma protejez (sic!!) Ori eu voiam si bebe 2 si chiar daca i-am explicat ce mult am luptat pt. primul, i-am spus cat de tare ma deregleaza pilulele si hormonalele... el a zambit si a tinut-o pe-a lui, ca el stie mai bine.
Asa ca eu inteleg pe cele contra: probabil faceti parte din categoria mea, a celor ce stiu ce vor si nu vor sa li se spuna ce sa faca.
Stima tuturor

Mami de Maria (20.10.2009) si... acum FERICITA
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_m spune:

Claris, multumesc pt. raspuns!
In legatura cu interventia in sine, nu medicul mi-a sugerat-o ci eu am adus-o in discutie, am mai multe semne de intrebare si vreau sa le clarific. Incerc de 2 ani sa fac un bebe si fara rezultat pana acum

Mergi la inceput

Exact ca mine1
Am vrut sa aflu cauza infertilitatii mele si i-am zis ca sunt dispusa sa fac orice procedura, ma saturasem de analize,de tratamente, de instilatii si toate fara nici un rezultat! Iti dai seama chita lui........

Desi mie nu mi se gasise absolut nimic,am zis ca poate se vede mai bine la celioscopie daca e ceva si am fcut-o.Dar chiar nu a fost cazul,si daca era un medic mai profesionist sant sigura ca avea sa ma lamureasca ca nu e cazul meu sa trec prin asa ceva.Cate nu induram noi,doar doar sa avem si noi un bebe..........

Mergi la inceput

Anadomnica spune-mi te rog ,voi cu ce tip de infertilitate v-ati confruntat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am o mare rugaminte ... am o urgenta si desi am programare maine as dori sa vb azi cu el la telefon, dar nu am numarul de mobil. ma poate ajuta cineva?
please!!!!!!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput