Gravidutze si mamici din CLUJ - 20

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex sa ai o nastere si o refacere usoara. bebitza sanatoasa care sa iti aduca numai bucurii.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

feteloooor, unde gasesc cadita pentru baie la bebe? ce am vazut in cora nu mi-au placut deloc... ba erau prea mari, ba aveau forme parca prea ... aerodinamice...

alex - NASTERE USOARA! atunci maine te asteptam cu vesti bune!

ramonella - pe unde esti? sper ca te simti mai bine!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Eu o tot sun pe doctorita si ii este inchis telefonul. Ea este cea care l-a tratat cand a facut alergia urata. Mai am un nr de tel de la un dr din spital oare ar fi urat daca m-as duce la el?daca ma intalnesc cu ea pe hol?Amandoi s-au comportat exemplar cu mine.Aseara l-am cantarit pe David si avea 5790. Parca a mai pus ceva. O vi de la morcovel?

Unele persoane zic ca ii pot da de acuma altele nu. Medicul meu de familie are numai 40 si ceva de ani. Nasa mea are bb de 3 luni jumate si tot asha a inceput diversificarea.
Eu daca am inceput o sa continui tot cate 20 ml. Ii place foarte mult, mananca repede si dupa ii mai trebuie...

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-eu am vazut pe Eroilor la magazinul pt bebe.
Meli

Mergi la inceput

meli - tu ai poza cu cadita bebelinei tale?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-nu am, e o cadita simpla, alba
Meli

Mergi la inceput

la cat timp dupa nastere ati taiat unghiutele la bebe?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Buna, fetelor:)

ce harnicute sunteti azi toate

gabitzo, ce superba papusica sara, si vada ca are nenumarate toalete;) sunteti 2 frumoase amandoua
natalia, cum am mai zis, esti un model de mamica, la modul propriu...si pe ce tocuri te-ai catarat!!!

oana, nici eu nu am nici un accesoriu de baie, cadita, samponele etc...desi te-am certat pe tine cu cumparaturile...

carrie, in jur de 150 era sterilizatorul Primii Pasi la Cora si mai era ceva la Kaufland pt microunde f mic cu 26 de lei, dar cred ca de cel electric intrebai...

Delia, cum esti? nico nu mai zic nimic??

ALEX!!!! Ma gandesc la tine nonstop si ieri vb cu Sandra de tine la masaj...ca iti tinem pumnii sa fie bine

http://community.webshots.com/album/560587841GLaQlo
Co34 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

OanaAlina eu le-am taiat cam la o luna ,cand am vaz ca nu se mai rup singure,dar trebuie sa ai grija sa nu le tai foarte scurt.Eu le tai cam la 3 zile pt ca ii cresc foarte repede si se zgarie pe fata.

mamicutza lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!
Oana sunt aici!!!Sunt mai bine.Ne-am trezit,am papat paine cu gem si cu laptic,acum ne pregatim sa iesim prin oras,am niste treburi si tre sa mai cumpar cate ceva.Asa ca ne auzim pe dupamasa.
Pupici!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput