Denoxinal

Denoxinal | Autor: Bea_trice

Link direct la acest mesaj

Am vazut recent la TV reclama la produsul mentionat in titlu, am citit putin despre el pe net, insa nu imi e de ajuns; asa ca vin sa va intreb pe voi ce stiti de Denoxinal si sa-mi impartasiti din experientele voastre.

Va pup,
Bea
-------------
DENOXINAL

ACTIUNE: Stilul actual de viată duce tot mai des la suprasolicitarea organelor cu functie de detoxifiere (rinichi, ficat etc.). Denoxinal contine o combinatie de plante medicinale si substante nutritive ce sustin procesele de detoxifiere desfăsurate în corpul omenesc (intensifică metabolizarea si eliminarea substantelor toxice din organism).

ADMINISTRARE: Ca supliment nutritiv, 1 tableta pe zi, luata cu apa.

PREZENTARE:30 tablete.

Compozitie: Chlorella 200mg; Crusin (Rhamnus purshianus) 12,5 mg; Trifoi rosu (Trifolium pratense) 12,5 mg; Pectine 50 mg; Vitamina C 200mg;
Brusture (Arctium lappa) 12,5 mg;
Papadie (Taraxacum officinale) 12,5 mg;
Usturoi 1mg; Armurariu (Silybum marianum-contine silibina 42 mg) 42 mg.

CARACTERISTICI: Extractele din plantele medicinale îmbunătătesc activitatea vezicii biliare, ficatului si rinichilor si previn instalarea insuficientei hepatice (în special, silibina). Chlorella (o specie de alge marine) si usturoiul facilitează îndepărtarea din organism a metalelor grele, având un adevărat efect de „curătare” a sângelui. În combinatie cu pectinele (fibre vegetale), normalizează concentratia colesterolului si glucozei în sânge si, de asemenea, optimizează activitatea tractului digestiv. Importantele proprietătile antioxidante ale vitaminei C contribuie la apărarea celulelor de actiunea radicalilor liberi.

- efecte benefice asupra functiei de detoxifiere a ficatului (previne instalarea insuficientei hepatice)
- contribuie la îndepărtarea substantelor toxice din organism
- ajută la mentinerea unor nivele normale ale colesterolemiei si glicemiei
- sustine functiile metabolice
- ameliorează tulburările de tranzit intestinal

PRODUCATOR: Walmark
Pret cu TVA: 25.35 lei