Mamici de septembrie-octombrie 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
Aaaah, andruzza.
fii atenta: la miniblu si la piciul am vazut caciulite dragute de fetite:) Chiar azi am fost, vorbeam cu Roxana la telefon si ii spuneam ca trebuie sa-ti scriu treaba asta
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bernix spune:
Pai ce-i asta mai Danielle, frumusica din poze e Ebonee sau cine e? Pozele sunt datate febr.2006.
Roxana, . Degetica varsa lapte curat, nu branzit. Foarte rar, inainte de a se trezi are la coltul gurii un firicel de lapte branzit, probabil ce-i ramane in gura dupa supt. Sa stii ca si mititica mea se ridica pe genunchi se incearca sa se tarasca, trage de cap pe spate si tipa cat o tin puterile daca o asez pe burta. Am chinuit-o azi un pic asezand-o asa si vad ca o ajuta la burtica.
Piciule, si tie pt sfat. Vad ca avem cam aceleasi preferinte pentru nume de fetite. Io i-am zis Elena pt ca vroiam s-o cheme ca pe bunica mea care anul asta pe 4 oct implineste 90 de ani. Pitica mea era in acte 3-5 oct. Pana la urma fu 27 aug.
Rodica, problema ta am avut-o si eu cu sanii. Am alaptat si am redus mulsul, pana am ajuns la mulsuri de 2 oori pe zi - dimineata si seara - pentru confortul meu. Laptele muls l-am congelat. Acu' problema mea e ca am impresia ca unul dintre sani are mult mai putin lapte decat celalalt si Degetica nu-l prea vrea. Nu stiu cum sa fac sa ajung la un echilibru.
Am inceput mesajul asta acu 3 ore. Intre timp m-a tinut pitica mea in priza. In sfarsit a adormit.Sper sa am o noapte linistita, nu ca cea de ieri.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
Sabina spune:
ia uite ce carut am vazut, la Bee m-am gandit:)
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3488
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danielle02 spune:
am uitat sa va mai zic ca a fost naturala cu epidulara.
sim m-au intrebat daca vreau sa mai stau in spital cu bebe dar nu aveam nici un motiv.totul a fost ok si nu mai vroiam noi sa stam,in plus abia asteptam sa ajungem acasa.
bernix nus cum s-a dereglat ora de la aparat ca mai am asa poze cu data gresita.
amalia felicitari si refacere rapida.
multumesc mult de urari si felicitari
pozici
bernix spune:
Vad ca intr-adevar, frumusica din poze e Ebonnee. Sa va traiasca, Danuta, sa fie sanatoasa sa va aduca numai bucurii!
La fel pentru bb de mami 25!
Mama, Sabina, ce Gheo ursulet o sa ai!
Poze Bebe
bernix spune:
Ma apuc de calcat ce-am inceput azi pe la pranz cand a dat Degetica tonul la scandal si ma culc... Sper sa dorm vreo 2 ore pana la urmatoarea masa. Dupa cum se parte, azi n-au fost toti bb-i saonorosi.
Poze Bebe
Piciulika spune:
Amalia, felicitari! Refacere rapida si bebe sanatos.
Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=4" target="_blank">In saptamana 40
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
eu va arat ce i-a cumparat tata lu bebi gheo:
http://shop.hm.com/media/products/555/ML555_0950_093R_59669.jpg
Ce-mi vazura ochii? Un ursuletz?!! Gata, BB Gheo va avea o clona (vestimentara) pe aici...
Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=4" target="_blank">In saptamana 40
andrruzza spune:
Sabinathx
danielle, cu un cleste ce zici, scot mai multe de la tine??
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
slippers76 spune:
Danielle, felicitari, sa-ti traiasca printesa! Ia uite, eu ma intrebam ce-i cu ea, si ea si-a adus deja copilul acasa!
Mami25, sa va tratiasca flacaul, iar tie refacere rapida!
Alinush, as vrea eu sa am 55 kile. Cam asta e obiectivul. Deocamdata sunt o balena de 62 kg. Asa ca trebuie sa ma apuc de gimnastica.
Sabina, ce haios e costumasul! Sa-l poarte sanatos bebe Gheo.
Bernix, eu m-am apucat de calcat ieri dimineata si am terminat azi la pranz. Si n-am calcat decat lucrusoarele bebelului.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad