Foloseste cineva casele prioritare din supermarket
buna tuturor,
sunt insarcinata in 34 de saptamani si nu sunt de parere ca daca esti insarcinata ai o boala grava si trebuie sa stai in casa.
eram curioasa cum va descurcati cu mersul la cumparaturi. mergeti la casele prioritare? vi s-a intamplat sa vi se dea prioritate fara sa iasa si scandal?
eu am tot incercat si in cora si in carrefour. pana ieri am reusit, cu comentarii pe la spate, dar oricum nimic foarte neplacut. ieri insa a fost circ. desi casa era prioritara si casiera mi-a spus ca pot veni in fata, prima care a inceput sa tipe a fost o femeie. numai bine ce a terminat ca a inceput un barbat pe care l-am lasat in fata pentru ca avea cu el un copil 5-6 ani. 10 minute nu i-a tacut gura, desi nu avea niciun motiv, mai ales ca nu intrasem in fata lui.
vi s-a intamplat asa ceva?
Raspunsuri
psj spune:
la mega image-ul de langa mine nu exista conceptul de case prioritare deci nu ma lasa nimeni in fata. in schimb un nene pensionar ne-a facut un scandal monstru mie si sotului pentru ca ne asezasem fiecare la cate o coada in ideea ca ajunge unul mai repede. suntem niste nesimtiti pentru ca jucam la doua capete, umblam cu prostii, din cauza noastra tara asta nu stiu ce.... Doamne fereste ramai interzis.
corect ar fi sa nu stea nimeni la casele alea decat persoanele care se incadreaza. Eu am fost o singura data la carrefour si era o doamna in fatza mea care avea zeci de maruntisuri cumparate, am regretat ca nu m-am asezat la o casa de cosuri, scapam mai repede.
laura_dimitris spune:
Adelaki, esti gand la gand cu mine in aceasta problema...
Eu merg frecvent in cora lujerului si NICIODATA nu am beneficiat de aceasta facilitate....
Chiar ma gandeam sa fac o reclamatie la managerul marketului... Eu, inainte sa fiu gravida nu ma asezam niciodata la aceste case.... Inteleg, este foarte aglomerat si este logic ca daca nu sunt gravide sau persoane cu disabilitati sa lucreze totusi casa respectiva.... Dar, cum sa procedez?? Sa intru in fata celor care stau la rand??? Nu este chiar genul meu si pana acum - sunt in 22 de saptamani - nu ma deranja sa stau putin la rand. Cred ca incep totusi sa iau atitudine...
Laura 21+ si Dimitrakis 25.04.2003
bb_yasmi spune:
folosesc casa prioritara cu un tupeu de nedescris....parca ar fi doar a mea... sa aibe numa' careva tupeu sa comenteze.....ca de cand sunt gravida imi apar toate dreputrile!!!! mai ales ca scrie mare la casa ca femeile insarcinate au prioritate!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
vali_delide spune:
Pai care supermarket? Ca eu am fost la dr., la camera de recoltare, unde e afis maaaare ca avem prioritate....si mi-a zis si asistenta sa vin in fata!Dar tot s-au gasit "comentatori"...de super/hyper/mega market....mmmm, se uita la tine cu o dusmanie de nedescris... Traim in Romania, tara civilizata
Valentina 29+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
adelaki spune:
teoretic ar trebui sa te cheme casiera in fata, dar de cele mai multe ori nu e atenta si oricum cozile sunt mari.
la carrefour am nimerit prima data o casiera care nu primea decat oameni cu cosuri si daca venea o gravida o chema in fata. asta a fost minunea :) in rest trebuie sa te bagi in fata cu tupeu, insa comentarii sunt multe si daca mai gasesti si vreunul sa faca circ pleci de acolo un pachet de nervi.
da nici sa stau acasa nu vreau, asa ca weekendul viitor merg iar la cumparaturi :D
haideti sa ne cerem toate drepturile!!!
adelaki spune:
laura_dimitris, reclamatia o faci degeaba, ca nu tine de manager, tine de bunul simt al oamenilor. casa este prioritara, deci tu ar trebui sa te duci in fata ( daca nu sunt si alte gravide sau persoane cu handicap). problema insa este ca si daca te cheama casiera sau altcineva din personalul cora in fata, oamenii de la coada tot or sa faca scandal. ca asa e romanu nesimtit. alternativa este sa stai la coada 15-20min sau mai mult si sa pleci de acolo terminata. nici eu nu mergeam la casa prioritara pana pe la 28 de saptamani, insa imi e din ce in ce mai greu sa stau in picioare la coada si atunci de ce sa nu profit de aceasta facilitate?
alina023 spune:
Mi s-a intamplat cand aveam cca 4.5 luni cred. Am "indraznit" sa intru in fata la casa prioritara fara sa "cer voie" (???!!!) tuturor celor de la rand (care nu erau decat vreo 10 persoane). Doamne ce scandal!! Pur si simplu nu m-au lasat sa intru, impingeau cosurile ca nu cumva sa am loc sa le intru in fata. Asta in conditiile in care casiera le spunea ca este dreptul meu. Si cine credeti ca erau tartorite? Trei femei de cca 45-50 de ani. Frustrate si pline de rautate. Una din ele chiar striga in gura mare: "Daca esti insarcinata de ce ai cumparat atatea? Ia uite! Are cosul plin!!!" Zic; "Da, am masina in parcare. Care e problema dumitale?"
"Aaaaaa...ai masina!!!" M-a lasat masca. Mai aveau putin sa sareau sa ma bata. Am plecat plangand de la coada aceea si m-am asezat plangand la alta coada unde am gasit alte femei insa de cu totul alta calitate.
Acum? Intru cu tupeu cu burta-n fata. Nu mai plang nene. Mi-am spus ca daca mai intalnesc astfel de persoane chem securitatea magazinului si daca am martori fac si plangere la politie. Uite-asa, de amorul artei! Chit ca n-ar pati nimic dementele macar s-ar gandi de doua ori data viitoare daca sa mai faca asa sau nu. Mama lor!!!
Alina 28+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
Sabina spune:
eu am avut mereu parte de proteste din partea celorlalti(domni burtosi si sanatosi, femei in puterea varstei etc, dar pana la urma tot am intrat in fata.
dmne, e riscul lor daca se aseaza la casa prioritara. La alte magazine n-am pretentii, nu-i prioritara, asta e, dar unde exista aceasta facilitate.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
violetan spune:
Foarte bine! Asa sa faceti, fetelor, romanii in majoritatea lor sunt niste civilizati! Si eu am facut scandal monstru la auchan cand eram gravida tot cu niste gloabe idioate care faceau urat ca ma bag in fata la casa prioritara. Inclusiv la romar medical, unde m-am bagat frumos in fata la analize (ca doar aveam prioritate, nu?) si aici a fost o faza oarecum haioasa, pt ca nu se vedea burta ca as fi gravida (eram in luna mica) si una din ia o ia o pauzarile alea idioate (care parca n-ar fi tot femei, frate!) a zis: si de unde stiu io ca esti gravida? ca sigur nu esti, ca asa sunt si io gravida, nu? I-am zis doar: felicitari, cucoana! (avea in jur de 55-60 de ani) si i-am intors spatele. Javre, nu alta!
Succes si aparati-va drepturile, eu deja mi-am facut un tzel in viata din asta: fac scandal de cate ori am ocazia, a devenit deja o placere, un mod de viata
Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)
OanaAlina spune:
sincera sa fiu pana acum nu am "indraznit" sa merg in fata chiar daca in ultimul timp m-am pus la casa prioritara... aseara insa am fost la cora si era multa lume la case si am "indraznit" sa ii rog sa ma lase in fata... si ma intrebau de ce sa intreu in fata... si le-am raspuns ca e casa prioritara... m-au lasat insa au fost tot felul de comentarii... nici nu stiu cum e mai bine....
OanaAlina
bebele nostru scump si drag