cum slabim...partea a 4.a

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vistiana spune:

Fetelor,ce sunt caloriile negative?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Mai fetelor dar ceva retete de mancaruri simple care sa nu ingrase prea mult aveti? Ca eu m-am saturat sa tot citesc sute de retete, cica sanatoase, dar ca sa faci un fel de mancare trebuie sa umbli de fiecare data sa cumperi cate o sacosa de ingrediente diferite.

Am tot gatit pana acum salata de vinete, rosii umplute de tot felul, carne fripta si ardei copt cu salate de toate felurile, supe de zarzavat strecurat, orezuri thailandeze si salate din orez (habar am daca si orezul ingrasa). Epuizez arsenalul si m-am saturat sa o iau de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by Vistiana

Fetelor,ce sunt caloriile negative?

"Calorii negative" este un mod de exprimare nu tocmai corect ( pentru ca ele in principiu nu exista )care se refera la anumite alimente sau condimente pentru digerarea carora se consuma un numar de calorii mai mare decat cel adus de alimentul respectiv.
Alimentele care aduc "calori negative " le gasesti la http://www.weight.addr.com/ro/ro_lista.html

Uite si cateva retete: http://www.weight.addr.com/ro/10.html

Eu am tinut 2 luni o cura de slabire bazata pe aceste calorii negative si am slabit 15 Kg. Precizez ca in perioada asta nu am facut sport deloc ( si aici ma refer la sportul in cadru organizat, nu la fugitul dupa bebica, care e la ordinea zilei)
Alexia

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor dragelor,

Va trimti adresa unui site extraordinar dupa mine, care m-a ajutat sa dau jos in jur de 8 kilograme (m-a motivat, m-a inspirat, m-a invatat multe lucruri). Ca le-am pus inapoi acele kilograme asta e o alta poveste, s-a intamplat dupa un an pusul inapoi si din vina mea. Dar, vestea buna e ca m-am apucat din nou de cura, de data asta vreau sa fie ultima, am de dat jos mai mult de 8.
Bon courage, nu va lasati!
Dupa ce-l vizitati sa-mi scrieti ce impresie v-a facut.

http://www.weight.addr.com/ro/index.html
Cu drag,

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ooooooops, tocmai am vazut ca site-ul asta s-a mai recomandat, si eu care credeam ca am descoperit America!!! Scuze plecate, dar poate ca nu toate l-au vazut, mai stii?

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Acuma ca tot veni vorba de dieta Daneza, a mai tinut-o cineva? Eu cred ca este tare greu de tinut...Dar daca da rezultate...ce mama focului? Ne punem pe treaba./ Eu mai mult de 5 kile nici nu am nevoie sa dau jos...Ahhh, 5 kile...Ar fi "bestial"...

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru retetele de dieta. Mi-a improspatat meniul zilei :-)) Mai vreauuuuu....
Smantana ingrasa?

Mergi la inceput

Pentru 5-6 kg in plus pe care le am mi se pare prea ingrozitoare dieta daneza. Si in plus acum stau si cam mult acsa si tot dau ture pe langa frigider :-((

Mergi la inceput

Fetelor... citez de pe site-ul recomandat de voi :

"...Mult spanac si multă varză (celuloză...). Trebuie să ai scaun zilnic. Foloseste ceaiuri de plante (eu folosesc din când în când un ceai chinezesc, ăla cu cutia verde – Sanye anti-adipose tea – la vreo 13000 lei). Îl beau (infuzie) pe la 17:00 –18:00, iar dimineata... succesul mi-e garantat. "

Oare doar asta (spun eu ca o lenesa ce sunt nu daaatiiii...) m-ar ajuta la cele 5-6 kg?

Stiu, stiu, mai mult ma smiorcai :-(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Fetelor vreau sa va spun ceva ca sie u am tinut tot felul de dieturi ,slabeam si apoi puneam la loc acum de o saptamina le-am aruncat pe toate si am inceput sa maninc asa: dimineata o felie de paine cu sunca si cu branza apoi dupa 2 ora un fruct la pranz supa de legume apoi iar fructe de cate ori mi se face foame si seara slata sau legume fierte sau la abur si va spun ca imi place si se vad rezultate pentru ca trebuie sa adopti aceasta pentru o lunga perioada de timp daca tii diet apoi maninci ce vrei normal ca pui la loc unde am mai gasit dieturi este la www.avantaje.ro eu sa stiti ca am adoptat metoda aceatsa si sunt foarte multumita

Mergi la inceput