Gravidute&mamici de Timisoara (7)
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
bb nu stiu cat se da la spital la eco! si in maternitate e un eco super naspa! E un 4D in ginecologie dar nu au accces la el decat unii dr.
ank a iesit super nasol, a zis ca ca fac 6 perfuzii dar in spital ca exista risc de soc analactic, sau asa ceva.... si e nevoie de anesterizt(terapist). M-am crizat toata si dupa lungi discutii le fac la spital 3 zile, una da, una nu, doza dubla si mi le face o asistenta care o vreau eu .. cand e ea de garda! Adica incep joi seara in garda lui Pascut! Grig. nu face garzi.....dar oricum merg, cand vreau eu!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
monitorizarea aia nu se face la ecograf, e un alt aparat la care iti "leaga" burtica...
Ank 37+
Raul
AMR maxim 3 saptamani de stat in burtan !!!
pussi spune:
ba da dar nu stau acolo decat cat curge solutia in vena!
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
quote:]
Originally posted by Ank83
monitorizarea aia nu se face la ecograf, e un alt aparat la care iti "leaga" burtica...
Ank 37+
Raul
asa e. ai dreptate!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
daia1202 spune:
bine v-am regasit !
Acuma am reusit sa termin de citit tot din urma... harnice sunteti . Eu inca merg la lucru si nu prea stau bine cu timpul !
Miha , daca te mai intereseaza dr. Bacila mai are program si la cab. DR. GRIGORAS TEL 0256/455.770 si la Clinica MEDICIS tel 0256 / 24.24.24 (linga Prefectura). La Grigoras e miercurea si vinerea iar la Medicis - marti si joi. Sper ca nu m-am incurcat.
Eu sunt la el si sunt f. multumita.Pana acuma am auzit numai de bine de el. Oricum parerea mea e ca la orice dr. mergi important e sa ai incredere in el.
Daiana de
[url=http://lilypie.com][/url]
daia1202 spune:
andre , eu mi-am mai cumaprat pantaloni cu "burta" din euro: cum intri in euro,mergi pana in capat pe cel mai din dreapta rind , si primul mag la stanga este si cu hainute de gravida. Mai poti gasi si in KAPPA la IANA, dar trebuie sa te uiti bine la ele ca unele mai au si defecte.
Daiana de
[url=http://lilypie.com][/url]
alexi22 spune:
saltare fetele am reusit sa intru si eu sa va salut sa vad ce mai faceti?eu azi am fost la coafor si m-am facut frumoasa ca doar tre sa dau si eu bine in poze le de botez a lui fiiemea,nu?gagica mea tare agitata a fost azi nu a vrut sa doarma mai nimic.asa ca dormiti acu cat mai puteti ,ca dupa aia ati mai vrea voi, dar nu puteti.
nu mai am rabdare sa plec la londra ma plicti aici dar mai mult ma bucur ca caolo am dadaca ,adik pe maicamea si eu is libera sa plec in oras.
va las ca plange gagica tare mult a dormit 10 min...
mami degiulia rebeca 13.08.2007
Ank83 spune:
pupici alexi si tie si la gagica mica
O sa iti urmez sfatul si ma bag la nani
Ank 37+
Raul