Gravidute&mamici de Timisoara (7)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Ank eu ii spun ce si cum...ca sa stie ce o asteapta...ar fi super sa poata sa nasca natural. eu am o prietena de 47 de kg in zilele ei bune si a nascut un baiat de 3,5 kg natural...anumite persoane chiar reusesc!
Tu nasti natural? ca si Raulito cred ca e marisor...
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ank83 spune:
o fata de aici de pe gravidute de timi a nascut un bebeloi de 4.350 natural... a zis ca nu regreta nici o clipa ca a nascut natural... chiar daca a stat 12 ore in travaliu.. Este eroina noastra
Ank 38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
Ank83 spune:
Eu merg sa nasc natural... sper sa si reusesc ..nu stiu ce greutate are .. dar dupa masuratorile craniului si femurului e mai mare decat e normal.. Doctora zice ca o sa fie un bebe "deloc mic". Dar ti-am mai zis eu sunt foarte optimista... mai ales ca la nastere naturala daca se intampla ceva, oricand te pot baga in cezariana, dar daca e invers nu cred ca se mai pot schimba optiunile
Ank 38+
Raul
!!!
Finish line
mihaser spune:
Daca te dilati o sa fie piece of cake! Si cand am nascut eu era o tipa cu un baiat de 4,200 dar facuse cezariana ca ea nu avea 1,55m...ii ziceau elefantu` lu ala mic!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Daca te dilati o sa fie piece of cake! Si cand am nascut eu era o tipa cu un baiat de 4,200 dar facuse cezariana ca ea nu avea 1,55m...ii ziceau elefantu` lu ala mic!
Bebe 2
elefantul .....
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mai si eu am 1.61 inaltime
![](alcool.gif)
![](batutincap.gif)
Ank
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
Finish line
![](batetoba.gif)
rrralu spune:
datele mele : UM 25.08.2007 DPN:31.05.2008
si vreau sa merg la bacila, mai stie cineva ceva de el
cristina_nagy spune:
Ciao fetelor!!!
Am fost azi la dr. Grigoras si totul e in ordine. Sunt tare fericita , mai merg la control peste 2 saptamani.Pana atunci bag la Duphaston, Utrogestan, TromboAss si acidul folic bineinteles!!!
Cat despre greutatea kinderilor bebeloi si uriasi va pot spune ca sora mea a nascut primul copil la super greutatea de 5 kg si 50 de grame!!!!
NATURAL!!!!!!!!!!!!!!!! VA IMAGINATI???
Iar pe al doilea la 4900 gr ! tot NATURAL!!!! si nu s-a prea plans!!!
Asa ca se poate!!!
Eu l-am nascut pe Alex la 3200 gr natural cu epidurala si totul a fost super bine, adica nu am simtit absolut nici o durere... am zis ca as putea sa nasc de 1000 de ori tot asa si credeti-ma daca cezariana nu e absolut necesara sa nu o faceti. In primul rand va refaceti mai greu si e totusi operatie!!!
Asta seara am fost la cumparaturi in Selgros si i-am luat lui Alex sosetute faine faine si o jucarie care tine in brate o paturica ( e super si ptr cadouri, daca cautati asa ceva)...
pusiiiiiiiii
Mami Cristina,bebe Alexandru si buburuza din burtik http://www.flickr.com/photos/cristina_nagy/sets/
Ank83 spune:
Neata fetele.
Mersi de incurajare Cristina... stiam eu ca se poate . Mamaaaa dar ce matrita de facut copii mari are sora ta
RRRalu bine ai venit printre noi... .E una dintre mamici... Ashera care a nascut cu Bacila.Daca intri in mamici de timisoara 6 gasesti acolo ca s-a vb de el.
te va trece pussi mai incolo in lista ca se stie cu dinastea
Ank 38+
Raul
!!!
Finish line
Ank83 spune:
beiiiii dar ce liniste pe aici.... burtici lenese ce sunteti ... hai hai miscare
Ank 38+
Raul
!!!
Finish line
ceska777 spune:
Buna fetelor,
cat am cautat acest subiect. Desi nu mai locuiesc in tara sunt TIMISOREANCA pt ca acolo m-am nascut si am trait 30 de ani. Si TIMISOREANCA raman! Asa ca v-as ruga sa ne treceti si pe noi pe lista
Sper ca am inteles corect abrevierile:
Ceska cu baby-boy Benjamin
UM 05.04.2007
DNP 10.01.2008
Dr. mea (nu e din TM): dr. Armbruster-Goldstein
In Timisoara mi-a confirmat insa vestea buna ca vom deveni parinti:
dr. Hengelman Clorela
Ceska