Gravidute&mamici de Timisoara (7)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
super fain pussi ...Stii germana ???
...ai facut comanda direct de pe site?.. sau iti aduce cineva din De?
Ank 37+
Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
ank ma bucur ca-ti place, cine ne cadoriseste sta in Germnia.. si ei si-au facut calculele, mi-au spus ce le cumpara la Tusce si daca mai vreau eu ceva in plus comanda tot ei, dar sa platesc eu... sincer mie mi-a convenit... in final cam e toata camera comandata la dublu!Iar pt. varianta de mobilier ne-au cerut doar acordul.. daca ne place sau nu!Chiar n-am ce comenta!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
sa va folositi sanatoase de cadouri .. si eu asa ma bucur de fiecare cheltuiala in minus.. cand primesc cate un cadou pentru Raulito
Ank 37+
Raul
!!!
Finish line
pussi spune:
si cu caruciorul probabil fac la fel.. ca aici nu gasesc nimic ce sa-mi placa si sa fie usor.. toate sunt de 18 kg. fara fete! Astept sa vina o prietena din IT... care tot a zis ca ma cadoriseste cu unul.. si-i spun exact ce vreau .. si pun diferenta! Decat sa-mi iau ceva ce nu-mi place!
iar la lenjerii de pat.. o sa ziceti ca am tupeu nu gluma1 Tot am intrebat .. si cata era interesata si nu-mi raspund la mailuri furnizorii! Asa ca m-a intrebat azi o pietena ce sa-mi ia sa fie util pt. Tuste( merge mult la Budapesta) .. si ii fac lista de aici : http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=babaszoba&submenu=agynemu-garnitura&category=3reszes
au magazin si in Szeged.. pt. preturi inmultiti cu 135 ROl...
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
Ank83 spune:
stai sa vezi ca azi am vb cu nasii mei de botez care nu stiau ce sa imi ia pt bebe.... si am inceput eu sa aberez pe tema scaunelului de masina
... sper sa tina povestea
Ank 37+
Raul
!!!
Finish line
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
ank de nascut oricum voi naste mai repede, ca doar fac cezariana!! daca ma lasa dr sa ajung sa am contractii, dureri atunci imi bag piciorele si merg pana la capat: adica sa nasc normal!!! deci poate ne vedem la spital!!!
de unde din kappa ai luat patutul?? e pliabil? eu merg azi sa il iau!!!
eu scaunelul l-am luat de la miniblu.
am fugit sa pap si apoi merg prin kappa!! pupici
pussi astept sa vii de la spital!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Ank83 spune:
bb...tocmai am vazut ce patut vrei sa iti iei.Mie mi se pare ca e ca si al meu doar ca noi avem pe albastru.E de la bertoni? Eu l-am luat de la un magazin din kappa cu Iana...cum intri se face un coridor pe dreapta si chiar in capat e magazinul.Am dat 295 ron acum vreo 2 luni pe el.
Eu sunt foarte indragostita de patutul asta ... e atat de moale ... ca nu mi-am mai luat nici aparatori pt margini
Ank 37+
Raul
!!!
Finish line
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
da ank ala e patutul!!! am pus ochii pe el de la inceput, dar pt ca primisem altul (tot pliabil) am zis ca nu mai cumparam!! dar crezi ca am putut sa imi iau gandul de la el?? NO WAY!!!! asa ca azi merg si il iau!!! nici nua re nevoie de aparatori al ec frumos e, tre sa se vada tot !! eu cumparasem deja lenjerie cu aparoti pt celalalt!!!
pusiii am fugit!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
pussi spune:
ank eu am decis sa le spun la stia cu care-mi permit cu ce sa ma cadoriseasca... am o prieten acare a nascut acum trei ani si a primit la botez acelasi costumas in 5 exemplare.... decat sa patesc asa .. mai bine le zic celor ce stiu ca oricum vor sa-mi cumpere mai multe!
despre nasi noi vom avea 2 perechi!
bb inca n-am plecat! merg sa ma dusulesc!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
Ank83 spune:
pussi ..eu asa am patit la cununia civila... am primit un set de farfurii din iena fumurie de 3 ori... am set de 18 persoane in loc de 6 ...erau in perioada aia in oferta la Real
bb eu am ramas cu inima la patutul ala de cand l-am vazut... oriunde mergeam si gaseam altceva ..chiar si mai ieftin tot timpul ii gaseam o buba .Si cand l-am luat , a fost intr-o vineri la sf de program si aia inchisese magazia.. si ma ruga sa vin luni sa imi dea unul din magazie.... sa nu il mai impacheteze pe ala ...dar eu ....nu
... am zis ca nu plec acasa fara patut
.N-a avut in cotro si s-a chinuit sa il demonteze saraca fata
Ank 37+
Raul
!!!
Finish line