Gravidute&mamici de Timisoara (7)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salut!
Ank am fost lunea trecuta si mi-a placut foarte mult...e o persoana foarte draguta...mi-a facut tot ceea ce trebuie si apoi am rugat-o sa ma indrume dansa ptr eco ala de 11 saptamani ca stiam ca la Catu nu se poate face...si mi-a spus ca daca doresc imi poate face la spital ca au un eco bun si mi-a scris pe o foaie si nr dansei de telefon si perioada in care trebuie facuta...Mi-a dat sa fac si analize si mi-a zis sa-mi pastrez rezultatele de la eco pentru ca sunt importante...Prima impresie a fost foarte buna. Am o prietena care a nascut cu ea acum 2 ani si ea mi-a spus inca de la prima sarcina sa merg la ea, insa apucasem sa merg la altcineva si nu am mai vrut sa schimb medicul.
Cristina...dar de ce iti trebuie buburuza mai? rosie sau albastra ? asa e cu inghetata...insa am descoperit una buna cu visine si cioco...aseara mi-am luat si acasa cioco Obession de la Real si i-am dat bataie...Da mai o sa avem Ford fiesta culoarea tango...la sfarsitul saptamanii viitoare o sa avem deja masina (ca am luat ce era pe stoc sa ne dea repede!), iar la scoala imi baga Seat Ibitza nou nout...abia astept!
Noi ieri am fost la ziua unui baietel mai mare si a fost super...asa bine s-a inteles Cristi cu copiii (insa erau mai mari decat el!) Sper sa fie asa si la cresa pentru ca as vrea sa-l inscriu din noiembrie.
Stie cineva daca la Chip si Dale pe Ion Roata primesc sub 3 ani...ca am tot incercat sa sun si sa dau telefon, dar astia nu raspund!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
neata fete dragi!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by mihaser
salut!
Simona dar la 30 de ani nu-i asa tarziu...am intalnit persoane de 35 care nu aveau copii si nici ganduri sa aiba prea curand! ce fain de sora ta...cred ca toata lumea crede ca nepoata ta e de fapt sora ei!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
mihaser ai dreptate, de fapt sunt mai multprietene decat mama si fiica, dar conform datelor ultimelor 4 generatii din familia mea eu sunt ceea mai "batrana" mama in devenire in absolut (pana la mine ceea mai "batrana" mama a fostmama mea la 22 de ani), de fapt toti cei din familia mea se gandeau ca poate eu nici nu ma gandesc sa am un bebe
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Simona
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
pussi spune:
buna dimineata,
am terminat injectiile cu DEXAMETAZONA.. asa Tustele or sa iasa cu niste plamani maturi de o sa le stie tot spitalul cum urla sau pana imi inchide mie cezariana or sa stea cu tati la
si
in asteptare de papa
alexi vrem poze cu Giulia de la botez
ank, cristina mersi de info, acum mi s-a pus pata ca vreau acea monitorizare.. asa ca o s-o fac sapt. viitoare, vad eu unde! Oricum nu astept pana la 37 de sapt. ca deja le pot face Ekg atunci
Cristina deci se poarta si buburuze si floricele la bratari.... astept sa trec de sapt. 34 si merg sa vad .... daca vedeti sa-mi spuneti!
o duminica frumoasa !
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Pussi, si Grigoras monitorizeaza inimioara bebeilor.... eu cand am fost la el stiu ca ia ascultat inimioara si aparea pe ecran cate batai are si acel grafic gen EKG.Doar ca acum se pune punct mai mult pe inimioara sa vada daca ceva nu e in ordine, asta insemnand o posibila inverzire a apei, sau scurgere de lichid fara sa ne dam seama , sau ceva de genul.
Iuhas mi-a zis ca la varsta asta de sarcina o monitorizare facuta lui bb te asigura de siguranta lui pentru maxim o saptamana.
Ank37+
Raul
AMR maxim 3 saptamani de stat in burtan![]()
!!!
====================================
Finish line
ank, te referi la aparatul de eco care iti spune cate batai pe minut are bebe la inimioara??? mie mi-a spsu tot timpul furdean. inseamna ca poate sa imi faca si el la la cabinet atunci???
de asta a zis ca voi merge saptamanal pt monitorizare???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
pussi spune:
bb nu, sunt aparate diferite, ecografic poate sa apara totul ok... asta e ca un Ekg al cordului fetal, dureaza mult mai mult si se urmareste activitatea BB-ului, adica dorame, se misca, strange cordonul ombilicat sau este asezat pe el... in functie de astea apar anumite fluctuatii, amplitudini in grafic care determina anumita diagnostice!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
pussi, multumesc frumos de lamurire. in mare cam stiu ce inseamna monitorizare, doar ma intrebam dc poate face si el la cabinet (ca ma chemat la spital!!)
36 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Ank83 spune:
pussi la iuhas am dat 50 ron pt monitorizare ...asta la o inimioara .
Ank 37+
Raul
AMR maxim 3 saptamani de stat in burtan
!!!
Finish line
Ank83 spune:
Am fost azi in flavia si am vazut pitici si printese
Ank 37+
Raul
AMR maxim 3 saptamani de stat in burtan
!!!
Finish line
bb_yasmi spune:
fetele care aveti DvD-ul din revista Ce se intampla doctore, vedeti ca la DVd player are si traducere!!!
ank ce pret aveau????
36 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)