Gravidute&mamici de Timisoara (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am fost in Terra...am vazut gravidute...m-am gandit ca poate e vre una dintre voi...ati fost careva la cumparaturi?
M-am uitat si eu de pantaloni...dar decat la Premaman am gasit unii mai ok in rest haine din alea naspa...eu vreau sa fiu o burtica sexi, nu xxl!

M-am uitat si pe la Mango si am vazut ceva bluze in care incape burtoiu!

Fetele apropos de mersul la cumparaturi...daca va puteti imagina ca eu cu o saptamana inainte sa nasc m-am dus la deschiderea realului sa-mi iau decoratiuni ptr camera copilului...
Si apropos de decoratiuni la Miniblu am vazut o Alba ca Zapada draguta.

Va pup! Noi o sa avem un weekend plin! Mergem la ceva zile de nastere...si ne imbatam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am vazut-o pe bebita lui Alexi22 .E o scumpete de fetita.. de abea astept sa vina si omuletul meu.
Am fost azi si am facut monitorizarea... si bebe e ok...Urmatoarea intalnire la doctor e in 16 sa vedem cum e colul si daca ne pregatim in 17 de nastere .
Distractie placuta mihaser

Ank 37+

Raul
AMR maxim 3 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mie mi se pare foarte putin 20 de ani , perioada in care se tin in conditii optime celule stem(foarte putin, tinand cont ca e nou nascut).Hai sa fim seriosi... bolile grave care necesita aceste celule sunt mult mai probabil sa apara la o varsta mult mai inaintata si nu pana in 20 de ani. Eu una mai mult ca sigur nu fac nici o recoltare de celule stem.
Voi ce parere aveti???

Ank 37+

Raul
AMR maxim 3 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Ank dar 20 de ani intra in pret, dupa poti plati si sa le mai tina si 100...Eu sunt de parere ca trebuie sa incerc sa fac recoltarea...Am pierdut o persoana draga din cauza lucemiei. Credeti-ma e cea mai perfida bola! As face orice sa lupt impotriva ei!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ank aparat de monitorizare are doar Iuhas? cat dureaza? cat costa? e mai performant decat cel de la spital? cu cat timp inainte se face programare?
as fi vrut si eu sa va vad!
somnic usor si pufos!

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salutare!

Bun venit Cristina! Srcina ta makes me happy...sper sa mai papam inghetata in mall cu ditamai burtoaiele ca odinioara!

Bun venit adriella! Mie mi-a spus dr mea ca o sa-mi faca morfofetala la spital ca au un eco 4d. Poti vorbi cu Olaru sa-ti faca un dr la Odobescu!

Fetele am fost la dr si totul e ok cu saculetul...arata de 6 sapt si +/- 6 zile si eu aveam chiar 5 sapt si 2 zile. Acum mai am de facut analize si sa iau maltofer si sa continui cu acid folic!

Va pup!

Bebe 2

Merci Miha!!!! si eu sper!!! pusilic
Maltofer? ti-a recomandat medicul?

Mami Cristina,bebe Alexandru si buburuza din burtik http://www.flickr.com/photos/cristina_nagy/sets/

Mergi la inceput

Ciao fetelor!!!

Am revenit dupa o pauza cu necazuri si vesti proaste.
Am fost internata cu Alex in spital cu o laringita subglotica cu insuficienta respiratorie! Naspa rau!!! Urat!
Si totul a inceput cu o simpla raceala adica mucisori, stranut si seara putina tuse iar noaptea pe la 2 s-a trezit tusind ingrozitor, o tuse "latratoare"asa o numesc medicii... si nu mai putea respira.
Am dat fuga la urgente si i-au facut aerosoli cu adrenalina si tratament de urgenta si a inceput sa=si revina.
Eu dupa acest tratament de urgenta vroiam acasa dar,,,, asa cum sunt tampitele de la urgente(scuze dar altfel nu le pot spune) ca te sperie de te omoara, nu m-au lasat acasa si am ramas pana a 2=a zi cand copilul si-a revenit de minune. Multumesc lui Dumnezeu!!!
Cam astea au fost patanile noastre urate!

Abia astept ziua de miercuri sa merg la eco la Grigoras ca sa vad ce face bb ptr ca am emotii ca fac si tratament de sustinere a sarcinii avand in vedere ca am pierdut o sarcina in luna ianuarie a acestui an.

Cred ca v-am ametit de tot!

Imi cer scuze ca intru mai rar dar cu pb avute nu am putut si mai e si serviciul si toate cele.

In legatura cu hainele de gravide eu mi-am facut la croitoreasa mea si sunt super ... daca vreti va spun unde sa mergeti si nici nu sunt preturi de Iana sau Premaman sau altele.

Va pup si va doresc we placut!

Mami Cristina,bebe Alexandru si buburuza din burtik http://www.flickr.com/photos/cristina_nagy/sets/

Mergi la inceput

In legatura cu cumparaturile ptr bb eu cand eram gravi cu Alex la numai 2 luni am cumparat prima paturica albastra ptr ca am presimtit ca o sa fie baiat spre deosebire de acum cand nu am nici o presimtire.Sper sa fie fetita !!!
Si apoi pe parcurs am tot cumparat ca sa nu ma aglomerez la sfarsit.
Fetelor sa va cumparati din timp ce va trebuie ptr ca atunci cand se apropie momentul nasterii aveti chelutieli mult mai mari cu nasterea si toate cele si mai ales e mai greu cu burtoiu ...

Pupici la mamici, bebici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

`netata fetelor !!!!

nu s-a trezit nimeni ????

cine vrea o ????

Simona 33+ TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Simona eu sunt fresh ca au incepu maimutele pe BBC si Cristi e pe ele de la 7...Cu cafa totusi o las mai usor!

Cristina ma bucur ca sunteti ok. Eu ii multumesc lui D-zeu ca nu am ajuns inca la urgenta...Sper sa nici nu ajung!
Eu m-as duce la croitoreasa dar stau prost rau cu timpul...Azi mergem la Casa Auto sa ne alegem culoarea la masina...o sa ne luam un Ford Fiesta.
Ieri am fost in Mall si ca haplea mi-a tras 2 cupe de inghetata...Cristi era atras de fantana si nu a cerut...ca e si asta mucios de 1 saptamana.
Tin pumnii pentru miercuri!
La scoala de soferi ne baga Seat Ibitza...abia astept si eu saptamana viitoare sa-l conduc.

Va pupacim!

Bebe 2

Mergi la inceput