producator/montator mobila ptr copii
Buna,
mamici si tatici spuneti-mi daca stiti pe cineva sa faca mobila ptr copii la preturi acceptabile...tb sa-i refac camera Mariei, ca a intrat in clasa I si am nevoie de cineva serios, o firma care sa nu considere ca pentru un ansamblu format din pat, biblioteca+dulap trebuie sa vindem bunici, parinti si alte acareturi ...va multumesc!
Raspunsuri
lidiadanaila spune:
Da , nu stiu ce sa-ti spun...noi ne-am mutat acum un an in casa noua si am cautat pe cineva sa ne faca mobila...am gasit...dar am jurat atunci ca nu o sa-mi mai fac mobila ieftina cu oricine de a invatat sa faca mobila !!!! ....drept pentru care acum am comandat camera copilului fara pat de la Neoset....arata super...nu-i facuta la noi in tara ....astept 28 de zile...si costa 46 de milioane. Cit oi trai nu-mi mai fac mobila cu oricine si ieftina !!
vali02 spune:
Eu am luat anul acesta mobila PIFU pentru copii. E din lemn masiv, lucrata foarte bine, la pret rezonabil. Am avut avantajul ca au sectia de productie aproape de orasul meu, dar daca vei cauta pe net dupa "pifu" si "mobila" sau "pat" vei gasi firme care le vand produsele. site-ul firmei -mama este pifu.be, acolo vezi toate produsele (tot de acolo am aflat ca au sectie de productie in judetul Neamt)
itintea spune:
Buna Roxana,
Eu m-am mutat de curand si a trebuit sa mobilez toata casa. Pot sa zic ca nu am un hol si o camera mobilate de la aceeasi firma. In privintza camerei copilului cea mai misto mobila care am gasito a fost la Neoset; din pacate chiar nu mi-am permis sa dau pe o camera de copil (ce-i drept foarte frumoasa) 60 de mil. Asa ca am apelat la o veche cunostintza care mi-a mai facut mobila si la care am fost multzumit. Mi-a facut camera copilului la vreo maxim 30 de milioane din cate imi amintesc. Ea consta in pat etajat, pat care se trage de jos si intre cele 2 paturi sunt niste boxe mari unde am putut sa-i bag o serie de jucarii; scarile sunt facute pe langa pat si fiecare scara este construita ca un sertar unde si-a bagat Bogdu toate cele (masinutze, motociclete samd); urmeaza un sifonier care este impartzit in 2, are intr-o parte o usa mare pentru umerase si in partea cealalta 2 usitze una deasupra celeilate cu rafturi. Mai este un birou de coltz si 2 chestii de-ale de birou cu sertare, un raft in perete (destul de mare) si o politza.
Ce sa-tzi spun, ca iesit perfect, ca as dormi eu acolo, ca a dat la camera o atmosfera supermarfa !!!
Din pacate cel care face mobila este cam neserios, adica trebuie sa ai nervi. Itzi spune 3 saptamani si poate dura si 2 luni, depinde de noroc. Daca vrei sa te risti itzi pot da datele de contact.
lavi02 spune:
Am facut pe comanda la Sipro.
Mergi la ei cu dimensiunile, discuti cu o arhitecta, iti face planul, achiti un avans si mobila ti-o monteaza la o anumita data.
Ce a fost in neregula mi-au schimbat/modificat fara probleme.
Totul e pe factura, cu chitanta.
CristinaT spune:
eu am comandat asta:
http://www.vreaumobila.ro/product_detail.php?prodId=MCCPI008
trebuie sa o primesc cat de curand.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
aniafernanda spune:
Roxanal, daca nu e prea tarziu eu i-am facut dormitorul baietelului cu o firma care mi-a cerut un pret destul de rezonabil, insa nu ma pot pronunta pina saptamana viitoare cand il vor monta