O lamurire - cap.2
Raspunsuri - Pagina 2
papadie spune:
gtexro- eu m-am explicat si mi-am cerut scuze de la Tdi si mai mult de atat nu pot face. mai pot doar, virtual, sa aduca ca ofranda propria-mi jugulara ca vad multe pahare goale la petrecere .
in rest, subliniez, din nefericire pe forum toata lumea are 100% dreptate si nu zice nimeni nici cu juma de gura ca dreptatea ar putea fi pe undeva pe la mijloc.
Oana C spune:
Pai, mai, fetelor, chiar nu ati inteles pina acum ca este o maaaare diferenta intre tonul mesajului???
Tdi, draga, daca nu i-ai oferit si tu rahat pe bat, cu un ton mai calm si voce mai mieroasa ...
gtexro spune:
A fost doar parerea mea...
Adevarul este intotdeauna la mijloc iar Tdi a luat-o zdravan pe cocoasa pentru o chestie care putea fi evitata. Sper ca suntem de acord ca
1. in primul rand daca Dianocica ar fi raspuns intr-un mod civilizat nu s-ar fi ajuns aici (la urma urmei a incalcat si regulamentul)
2. daca s-ar fi gasit un moderator care sa-i atraga atentia ca mesajul ei e prea agresiv (de respect fata de partenerii de discutie nici nu mai amintesc) poate ca Tdi nu ar fi reactionat asa cum a facut-o
3. daca ambele ar fi primit avertisment conflictul ar fi fost aplanat (Tdi a recunoscut ca-l merita, ce sa faca mai mult, sa-si puna cenusa in cap?)
Cum nici una din cele enumerate mai sus nu s-a intamplat iar Sheannamp s-a incapatanat sa o apere pe Dianocica si sa aduca niste acuze nefondate (te asigur ca nimeni nu are nimic cu alaptatul)...voila
Cu asta cred ca am terminat, oricum m-am implicat in discutiile astea contradictorii mai mult decat mi-e felul (si nu de alta dar am si senzatia ca-mi racesc gura degeaba).
Cu respect,
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
simiena spune:
Mai , pe mine logica unora ma lasa perplexa - exprimarea "Tu poti manca ... 300g carne cu rahat pe bat la 15...? " cica e o exprimare generala , dar eu vad cuvantul TU aici , iar exprimarea " 300g carne cu rahat pe bat la 15 cum ai scris mai jos sigur il mananci tu " e o injurie grava adresata personal-cu toate ca mesajul era evident un raspuns la un atac anterior si la fel de evident sugerat de intrebarea de mai sus.
Sa te tavalesti de ras si mai multe nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
catrinik spune:
Dupa ce am citit explicatiile, tot mi se pare gratuit avertismentul primit de Tdi.
Nu merita nici macar galben.
dianocica spune:
nu am stiut ca exista si acest subiect. am deschis un subiect la zz. postarea mea suna asa
Nu am avut acces la forum cat timp s-a dezbatut un subiect in care s-au facut mai multe referiri la o postare a mea. Deschid acest subiect pt a clarifica cateva aspecte si ma astept sa fie inchis dupa. il plasez aici datorita unor posibile reactii, pana ca subiectul sa fie inchis.
e vorba de postarea mea de la subiectul Alaptat din ora in ora. Ajutor ( nu pot da reply pt o reproduce din motive tehnice-subiectul e inchis), dar mai mult de discutia ulterioara de la o lamurire.
1. am scris cu rosu pt a diferentia raspunsul meu de citat. pt ca erau multe puncte unde as fi vrut sa intervin
2. irelevant - care nu releva, care nu prezinta interes.
3. nu am vrut sa jignesc pe nimeni, nu am adus un afront personal unei persoane. sau cel putin nu asta a fost intentia. daca s-a intamplat asa ceva imi cer scuze
4. exprimarea rahat cu mac (sau cu perje..ce era..) nu s-a vrut nici ea ofensatoare. ma refeream la regimurile bine cunoscute (pt oameni mari ) cu cantitati exacte si ore exacte pe timpul zilei, imposibil de respectat dupa parerea mea, de aici si analogia cu mesele masurate si notate si ras-calculate ale copilului. am gasit. ziceam exact asa Tu poti manca ca la carte? 50 g de unt cu 50g gem si 1 felie de paine la ora 10, 250g de supa la 12, 300g carne cu rahat pe bat la 15...? deci nu acuyam pe nimeni ca vorbeste aiurea, era un fel de bla bla. o felie de paine...un mar..o bucata de carne..bla bla..
inca o data, nu am vrut sa jignesc pe nimeni, si inca zic ca , de fapt, nici n-am facut-o. ca sunt doar o suma de frustrari iesite la iveala in cel mai brutal mod. imi pare rau ca s-a ales praful de subiectul fetei, pt care de fapt raspunsesem. sper sa gaseasca mai mult ajutor la alptatul help line.
acestea fiind spuse, puteti sa inchideti acest subiect si multumesc pt intelegere.
nu voi mai discuta pe aceasta tema si nu consider ca am incalcat regulamentul. si nici nu am chef de cearta.a, si nici nu sunt prietena cu sheannamp.
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius