O lamurire - cap.2
scuze ca deschid acest mesaj insa cel vechi a fost inchis inainte de a putea interveni si se impun niste clarificari.
redau mai jos mesajul pe care l-am scris si nu a mai aparut.
"Stati asa ca deja se fac confuzii!
Nu eu am fost cu "rahatul pe batz" ci Dianocica, mi-a corectat (da, scrisul cu rosu bolduit peste mesajul meu a avut intentie de corectare nu de delimitare, stimata Moderatoare Shennamp!)...deci, mi-a corectat un mesaj adresat unei alte mamici si mi-a zis frumos "tu mananci...rahat pe batz"...expresie normala in viziunea moderatoarei sus-amintita. Cand i-am replicat Dianocicai "rahat pe batz mananci tu" am fost sanctionata cu avertisment galben. Am avut "tupeul" sa protestez pentru ca am fost avertizata doar eu si pentru asta s-a dat avertisment rosu, insotit de "la urmatoarea porcarie ne parasesti!"...no comment.
Mentionez ca de cand sunt pe acest forum nu am jignit sau criticat niciodata pe nimeni, am incercat intotdeauna unde am putut sa dau un sfat sau o vorba buna, dezinteresat si cu cele mai sincere intentii.
Prin urmare, jignita si enervata de comportamentul respectivei dianocica i-am raspuns cu aceeasi moneda...admit ca am gresit, trebuia s-o "parasc" moderatorilor (oare s-ar fi rezolvat ceva???-intrebare retorica)...in fine, avertismentul galben consider ca l-am meritat, cel rosu insa NU, si asta in conditiile in care cea care a aruncat prima rahatul, sa zic asa, a ramas nepedepsita.
Pe aceasta cale imi cer scuze fata de Sabina si Lordra, carora in acelasi post "incriminat" le-am raspuns destul de agresiv. Pe Dianocica o astept inca sa-mi explice de unde stie ea ca mie nu mi s-a terminat laptele!
Trebuie sa mai clarific ceva: eu nu sunt contra alaptatului! Si nu am sfatuit pe nimeni sa nu mai alapteze...am zis sa verifice daca are lapte suficient, ceea ce mi se pare foarte diferit! Eu am alaptat cat am putut, din pacate doar pana la 3 luni, am si donat lapte pentru ca aveam foarte mult si mi s-a cerut ajutorul din partea spitalului unde am nascut.
Nu inteleg de ce unele mamici nu pot sa conceapa ca laptele se mai si termina! Nu vreau sa fac polemica, doar ca atitudinea "alapteaza cu orice pretz!" vehiculata aici pe forum mi se pare nociva fatza de mamele care chiar nu pot sa alapteze.
Toate cele bune!"
Raspunsuri
papadie spune:
TDI- ai luat avertisment pt ca ai transformat o expresie oarecare (spusa la modul general) a dinocicai intr-un atac la persoana.
quote:
Originally posted by Tdi
Ah, sa nu uit, 300g carne cu rahat pe bat la 15 cum ai scris mai jos sigur il mananci tu de esti asa desteapta si alaptezi de mama focului!
Expresiile mamoase de la topicul copilutilor din mai 2005 va rog sa mi le adresati deoparece eu am pus bulina rosie si avertismentul, nu Sheannamp.
Bulina rosie am scos-o dupa cateva ore cand se potolise febra laptelui pe forum, avertismentul va ramane pana maine.
Tdi spune:
Papadie, nu vreau sa fac polemica, vreau doar ca lucrurile sa se clarifice. Am spus ca sunt de acord cu avertismentul (cel galben) pentru ca am scris ceea ce am scris, dar nu inteleg cum de nu vedeti faptul ca dianocica a fost cea care a scris prima si clar "tu mananci...rahat pe batz"...de ce nu asta nu e ofensa? E ca si cum eu i-as zice uneia "esti proasta!" si asta e o oarecare expresie ok, in schimb daca imi raspunde "proasta esti tu" este atac la persoana. Asta nu pot sa pricep.
Avertismentele nu stiu cine le-a dat, eu m-am adresat lui Sheannanmp pentru ca nu mi-a placut modul in care a scuzat-o pe dianocica.
Te rog sa-ti rupi putin din timpul tau si sa citesti inca o data ce am scris la inceputul acestui topic. Multumesc.
papadie spune:
Am recitit subiectul si imi mentin parerea ca dianocica a vb. la modul general iar tu ai taxat-o personal.
Totodata imi cer scuze de la tine pt "porcarie" (sper ca ai inteles ca m-am refer strict la acea expresie nu la altceva) ca atare o sa modific si avertismetul cel rosu in obraji.
gusta spune:
Papadie pai atunci se bat 2 chestii cap in cap .Ca si Sheannamp a zis ca ea i-a dat avertisment lui Tdi.Chiar ca numai inteleg nimic.Ce se incearca sa se ascunda ce?
Iar la topic acolo nu cred ca a adresat nimeni expresii mamoase.Pentru ca acolo sunt un grup de fete care au ramas uimite cu ce rapiditate s-a dat un advertisment si rosu si cu ce era scris sub el si e normal sa ne revoltam.Sau poate nu avem voie sa cerem explicatii.
Marilena si Mara Augusta
papadie spune:
Sheannamp e fata blanda si i-a dat un portocaliu de bun simt. Eu sunt mai rea de tasta si am considerat ca Tdi a insultat-o pe dianocica in mod direct.
Am folosit cuvantul 'mamoase' ca sa nu spun ca mi-ati adresat una suta bucati vorbe de duh nu inc earca nimeni sa ascunda nimic...ce anume ar fi de ascuns?! iar genul asta de intamplari s-ar rezolva mult mai repede, cu tact si cu scuze daca nu ar aparea vesnic grupul care inflameaza buba cu sageti de darts. Polemica si solidaritatea sunt doua chestii absolut superbe insa cand sunt facute numa ca sa fie facute sunt intrigant de inutile.
Explicatiile cerute cu pumnul in masa de obicei sunt ignorate.
gusta spune:
Papadie tu crezi ca eu am batut cu pumnul in masa ca sa cer o explicatie.Si daca am cerut o explicatie am facut rau sau cum?Ca chiar numai inteleg nimic.Eu am fost cea care am deschis primul subiect si explicatia primita a fost data asa ca sa tac din gura si la fel si tu acuma imi zici ca rau am facut.
Deci voua ca moderatori aveti voie ca limbajul nostru sa fi se para o provocare si sa luam advertismente iar noi nu avem voie sa punem intrebari cum se dau aceste advertisment.
Asta e.Imi cer scuze ca am intrebat si asta e ultima mea reactie la subiectul asta.Tu ai inteles ce ai vrut da crede-ma ca nu am batut cu pumnul in masa.
Marilena si Mara Augusta
monu spune:
"Vesnicul grup" face forumul. La fiecare subiect in parte exista un grup.
Sunt uimita unde s-a putut ajunge.
, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
andutzy spune:
Si vesnicul grup face TRAFFIC. trafic care aduce bani frumosi unora, indiferent ce mesaje raman in urma participantilor...
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
papadie spune:
gusta nu la tine ma refeream.
despre celelalte mesaje nu pot spune decat qed!
exista un tipar: de la un avertisment dat cuiva (in loc sa se poarte o discutie de genul eu cred ca m-a jignit pt. ca... si am ripostat deoarece etc.) se ajunge la pumn in gura, comunisti, noi facem trafic, voi va umpleti de bani, sunteti lipsiti de caracter, nu aveti bun simt etc.
Pur si simplu aici toata lumea are dreptate. Ma bucur ca in real life inca mai putem admite ca gresim si nu ne scoatem ochii unii altora ca pe forum.
gtexro spune:
Papadie, imi pare rau, te citesc demult si te admir dar aici pur si simplu nu pot sa fiu de acord cu tine...
Deci "tu mananci rahat pe bat" e ok dar "rahat pe bat mananci tu" e vulgar...hm.
Si ca sa nu fie nici un dubiu, eu m-am revoltat impotriva intregului post al Dianocicai (cu sau fara rahat; expresia asta a pus doar capac si ma indoiesc ca altcineva pus in postura lui Tdi ar fi avut o altfel de reactie). Daca voua, ca moderatori, un raspuns de genul acela vi se pare normal (inca o data, la felul in care a fost scris ma refer), jos palaria nu mai am nimic de zis. Doar ca sunt total dezamagita...
Aaaa, cat despre exprimarea de la avertismentul rosu, sincera sa fiu nu te credeam capabila de asa ceva (nu ca as sta sa citesc toate avertismentele pe care le dai...).
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana