Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
AngeliquedeS spune:
Shose,
irinouka, am discutat si cu medicul si mi-a spus ca astmul nu constituie o problema si ca poate fi foarte usor tinut sub control la nastere. Am fosrte mare incredere in ea, insa nu pot sa nu ma gandesc ca la astmatici mai grava decat criza in sine e sperietura pe care o ai atunci cand simti ca urmeaza sa inceapa criza. E o stare de panica groaznica, chiar daca inca poti respira bine, sunt niste simptome specifice pe care ajungi sa le cunosti si stii ca preced criza. E groaznic, panica si frica asta grozava te face sa nu te mai poti controla, bineinteles ca incerci sa constientizezi si sa te linistesti, sa te gandesti ca ai medicamentul la indemana. Si inca ceva, chiar in criza profunda de astm esti perfect constient si asta e chiar mai inspaimantator decat daca ar fi sa iti pierzi cunostinta si sa nu mai stii de tine... Hai ca v.am innebunit de cap.
Problema e ca am spus cezariana (cum scrie si pe prima pagina) dar intre timp nu mai sunt asa de sigura ca e cea mai buna alegere. Tare greu si complicat mai e... Doctorita recomanda nasterea naturala. Cred ca pana la urma, ca o geamana adevarata cum spui, am sa ma las in voia lui Dumnezeu si a doctoritei si cum o fi sa fie. Oricum numai sa nu sufere bebe si el sa fie bine, sufletzelul meu mic pe care l-am asteptat atat de mult si care a venit cand ne asteptam mai putin.
Pupici,
Angelique 27+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
alinaatudor spune:
Irinouka, eu de Filantropia am auzit de bine..colega mea are ginecoloaga acolo..nu e gravida..dar are o prittena care a nascut cu ea...Steriu se mnumeste..cica e tare de treaba ..si desteapta...In rest...magarii..Pelinescu.et company..In rest nu prea ii cunosc...
Eu am fost si reprezentant medical o perioada..dar..nu era in zona mea spitalul..mai multe stiu despre cei din SUUB si Cantacuzino.
Oricum, la Filantropia e sectie super tare de neonato..si asta e perfect
Alina 22 si Stefania
AngeliquedeS spune:
Fetele, avem subiect nou, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108421
Pupici,
Angelique 27+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
doctoru' de cap la datorie!!
Angi, e foarte important sa poti tine anxietatea sub control. Pentru ca si numai ea poate declansa probleme respiratorii, si intri intr-un cerc vicios..acum, dincolo de lucrurile evidente, incearca sa vorbesti cat mai pe larg cu medicul tau, pentru a putea avea incredere ca va face ce e mai bine pentru tine si pentru copil. Daca vei putea si va fi mai bine nastere naturala, asta va fi. daca e mai bine cezariana, va fi asa. e important sa te gandesti ca ai optiuni si ca le ai la indemana, si va fi bine. Iar AMR-ul ia-l ca pe o numaratoare inversa catre finalul problemelor, si nu catre problema in sine, o sa vezi ca o schimbare de perspectiva te poate ajuta.
suntem aici oricum daca vrei sa vorbesti cu noi.
pup fata si ma poti gasi si pe telefon daca vrei sa stam de vorba sau sa ne vedem in Cta (am dat datele pe mailul comun)
Monica 26+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by irinouka
gatta, in locul tau (si cred ca si in al meu), zic sa te duci la pop. si-as avreai sa faci eco in noiembrie si cred ca ai sanse sa iti faci programare. please keep me posted, ca si pe mine ma bate gandul sa ajung tot la el, desi pe herghelegiu inca nu l-am bifat.
Irinouka , sansele pe care si eu credeam ca le am s-au spulberat azi...Tie , daca nu ti-e tarziu poti sa te programezi la Herghelegiu la Euroclinic , dupa 19 noiembrie...vine in tara si am inteles ca mai erau locuri.
A-propos de programari ....Mi-am adus aminte ca am o programare facuta demult la Herghelegiu la Medsana pt joi , 04.09 , la ora 15.50.
Eu nu ma mai duc , ca intre timp am reusit s-o fac la Euroclinic unde era mai ieftin...
La Medsana costa 380 RON (3D/4D)...Daca sunteti interesate , spune-ti-mi repede ca sa schimb datele .
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetele!!!!!! Plecam in SUA. Mai exact in TEXAS!!!!!!
Am niste emotii de mor.Cat am asteptat acest telefon, iar acum ca a venit, nu stiu pe ce sa pun mana mai repede.
Imi tremura mainile si picioarele de mor.
Yupy!!!!!! Cowgirl ma fac!!!!!!
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%
Honey , supeeer...imi dau seama ce fericire pe capul tau. Stiu cat de mult iti doreai sa scapi de nemti.
Si...saru'mana pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris despre cele care am participat la intalnire. Oricand revii in Romania , da un tel. , mi-ar face placere sa ne mai revedem.
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
nemary spune:
Carmen, ti-am trimis PM. ma bucur mult ca te-ai mai linistit si ca te va monitoriza indeaproape.Sper sa vin si eu maine cu vesti bune de la morfo de trim II, la fel si Honey, care merge tot maine la control.
Mari 23+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ereena spune:
Multumesc de sfaturi LauraIoana.Am sa incerc sa imi termin repede cele 10 mesaje moderate.
http://bd.lilypie.com/hCDRp3.png
Ereena spune:
Conversatii sunt aici Slava Domnului .. Aha si datele despre care imi spuneai . Conform UM din 23 aprilie si dupa calculul doctorului avem 23+ saptamani si ar trebiu sa fac cunostinta cu bb pe la 29 ianuarie . Dar bb e putin mai mare ,joia trecuta la morfo fetala avea 561 gr . Deja s-a schimbat DPN la 24 ianuarie . Eu oricum voi face cezariana pentru ca sunt hipertensiva si am mai acumulat si alte 'mici' problemute .
Ereena spune:
Fetelor sper ca la voi totul sa fie super ok , dar tousi intreb . Este vreuna din voi hipertensiva?Pt ca pe mine ma sperie mai mult TA mare decat faptul ca am dureri , contractii , placenta joasa etc La mine s-au adunat toate . Eu voi naste la Giulesti , clar cezariana , cu dr. Cristescu Ciprian care e un super doctor si in plus super haios.