Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:

Am votat printzesa si azi! Un de la Vlad.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

multumim Vlad de pupa si v-o intoarcem si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna,

asta e mesajul pe care intentionam sa-l trimit ieri, cand nu a mai mers forumul.

lilidana - sa-ti traiasca frumoasa doctorita de copii. Ce mandra protectoare e ea cu juniorul mic!!!! Si ai dreptate, Mioveniul este un orasel f. linistit, prea linistit!!! Duminica cand ma duc la mama la rucar iti arunc peste ocean o roata de cascaval proaspat facuta. Da acu’ nu garantez cand si in ce conditii aterizeaza tocmai pe la tine

elyanne – draguta de tine!!! Hai sa venim sa te ajutam si noi, vrei??? Dar ne aducem si copii cu noi, si ce o iesiiiiiiiiii

cria_bv – da eu ma recunosc a fi o baba, asa ca daca asta va fi urmatorul cuvant al puiului meu nu ma supar. Doar ca daca o sa recunoasca si ea ca’s baba atunci nu-I mai fac o surioara sau un fratior

radcarmen – concerte din astea mai avem si noi, in special cand oboseste prea tare. Asa ca trebuie sa am grija sa o pun la somnic ca altfel nu ma mai inteleg cu ea.

vazut fetita mandra de biky imbracata in pas cu moda si votat Timeea frumoasa de Kmi. Ma uit sa vad daca mai sunt si alti bondarei si albinute pe aici ca sa mai votez. Si am inregistrat-o si eu pe principesa mea, sper sa nu te superi kmi, ca tu ai lansat link-ul, asa ca sa o inebunim pe Cria, sa o punem la treaba cu votatu’. Dar noi cred ca aparem abia maine.

citesc ce ati mai scris in ultimele pagini si revenim

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput