RACEALA IN SAPTAMANA 34
![](images/user_woman.png)
Am facut-o lata , am tot stat in curent si am racit -ma doare gatul de parca am sticla pisata , imi curg ochii , am nasul infundat si stranut non-stop .
Am incercat sa nu iau nimic, am baut ceaiuri cu miere si lamaie , mi-am pus picaturi de propolis in gat da tot naspa e.
Mai mult , cred ca fac si un puseu usor de febra ca transpir tare de tot din timp in timp.
Ce sa fac , si ce sa iau , ajutati -ma
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Incearca remedii homeopate. Pentru raceala si gripa stiu ca Osciloccocilum este bun, pentru tuse Stodal granule. Mai intreaba la farmacie si de altele de acelasi gen.
In plus baga la greu ceaiuri cu miere si lamaie.
Mai mult chiar nu stiu dar daca nu trece si mai ales daca faci febra cred ca trebuie sa mergi la medic.
Multa sanatate! Sa te faci bine repede!
Alina 28+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ank83 spune:
Mai ..eu am patit asa la 4 luni... si am facut urmatorul lucru care e cam naspa... Mi-am pus pe degetul aratator tifon si l-am muiat in sare dupa care m-am frecat in gat o data dimineata si o data seara..dar asta nu cand ai stomacul plin ca dai tot afara. Si in timpul zilei faceam gargara cu apa tot cu sare. E nasol e groaznic ... dar in 2 zile am fost fresh.. si deja aveam si puroi pe una din amigdale
Ank 36+
Raul
Mai avem maxim 4 saptamani pana la marea intalnire
!!!
kay spune:
ligeea, decat sa devina o mega-raceala, mai bine ia un eferalgan. asta nu afecteaza(daca iei 1 sg la 24 h) si face minuni !
pup si sanatate !
oana de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Si eu sunt racita cobza si sunt in sapt 35, la mine e prins gatul, urechea, sinusurile, este o infectie nasoala (facuta pe fondul unei raceli aduse de Victor de la gradi). E stiut ca gravidele racesc mai usor pentru ca sunt mai sensibile.
Eu una m-am chinuit 2 zile cu paracetamol plus diferite remedii naturale, dar cand m-a luat cu febra si frisoane reci/calde plus puroi in gat am dat-o pe augumentin 625g, 1 la 12 ore. Eu am mai luat augumentin si in sapt 10 pentru acelasi motiv, medicul mi-a spus ca mult mai bine un antibiotic decat o febra sau o infectie care se poate generaliza.
Exista o serie de antibiotice permise in sarcina, mai ales in trim III. Suna-l si tu pe doctor si cere-i o reteta. Sanatate.
Andries
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
ligeea parca urmeaza sa faci cezariana nu? vezi ca e OBLIGATORIU sa rezolvi raceala pana atunci, cu infectie de tip ORL nu e indicata cezariana.
Andries
ligeea spune:
Ma simt mai bine , nu mai am febra -am avut 38 maxim , dar tot ma mai doare un pic gatul . Am mancat 1 kil de lime si 2 de lamai , miere ,si mi-am pus picaturi de propolis in gat pana mi s-au innegrit dintii.
Eu n-am avut otita sau sinuzita niciodata ,desi de mica nu port caciula ( o ascundeam la cutia de scrisori ) dar am probleme cu gatul , mereu fac amigdalita cu puroi ( din pacate fi-miu ma mosteneste si face niste amigdale de zici ca are oreion )
Sper sa-mi treaca , mie mi-e groaza de medicamente
Ank83 spune:
ligeea si eu aveam amigdalita... care recidiva din 2 in 2 luni cu puroi si tot tacamul si am bagat gramezi de antibiotice in mine... singura cale de vindecare a fost gargara cu apa cu sare inca de la prima usturime in gat si pot sa zic ca de 2 ani nu mai am probleme cu amigdalele, doar in timpul sarcinii o data era sa o patesc, probabil imi scazuse imunitatea
...mai stiu multe persoane care au scapat de chirurgul de la ORL tot prin aceeasi metoda
Ank 37
Raul
Mai avem maxim 3 saptamani pana la marea intalnire
!!!