Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mihutza11 spune:
Buna dimineatza pufoaselor!
asa cum am anticipat ieri nu am mai avut timp de forum, din pacate.. dar azi am avut ce citi (ca de obicei)
Pucca bine ca e bebe sanatos si zburdalnic!
Clabuc si mie imi plac Rotweillerii...de fapt cateii, dar deocamdata nu e loc sa tinem unul, ca ne dorim..
Mamipapatot sa treaca! si eu am avut un fel de cadere duminica seara, imi venea sa plang asa de-a moaca... dar am zis ca nu e bine pt bebe si m-am linistit incetul cu incetul.
Kitzy si Bitza asteptam vestile!!
Midasnu sper sa fie totul in regula!
Raluca cum ai scris tu la fiecare doua-trei vorbe . Si ca sa iti raspund la Targ am mancat balmos(nu tiu daca cunoasteti termenul-e un fel de mamaliga fiarta in lapte si tot acolo cu smantana, branza si unt-yummyy) si fripturica de miel fiarta in smantana - era asa de frageda (mie imi place carnea de miel, dar sotul meu nu pune gura). Oricum mi-auplacut toate. Si bineinteles ca erau la branzeturi, casuri si toate alea (si mici, carnaciori etc)... ahh... si mi-am permis si o bere
Sper ca nu v-am facut pofta prea mare!
Era si un fel de expozitie cu animale, pe langa obisnuitii cai de tractiune si caini ciobanesti, am vazut ditamaaaaiiii taurul pt carne... in viata mea nu am vazut asa animal (1600 tone), va dati seama??
Delphin bafta la simulare!
Zoze
pe mine de vreo doua zile ma cam doare gatul. Cred ca de la nepotzel mi se trage ca micul are rosu in gatut si tuseste. Dar o rezolvam noi si pe asta.
Azi noapte am avut vreo 5 vise cred. Ba am visat ceva legat de serialul asta super tare "Prison Break", ba am visat ca am jucat la loz in plic si tot castigam, dar nu mult, ba am visat ca ma certam cu toata lumea, ba am visat ca am primit un apartament super dragutz si spatios... uffff... numai asa am tinut-o toata noaptea...
In alta ordine de idei am pus si doua poze cu burtica de 14-15 sapt. Se vede nu?
hai ca m-am super intins aici... stolul si sa aud numai vesti bune de la toate randunicile!
Mihaela 15+
Pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Miha!Cred ca ar trebui sa cumperi un bilet la Loto!Nu se stie niciodata!!
Giani pt.a-ti activa optiunea PM-trebuie sa mergi in meniul din stanga ecranului si sa apesi pe "Mesaje private". Apoi apesi pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifezi "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile"!
Ela.. in 15+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
gbutucica spune:
Mihaela, taaaaaaaaaaare mandra esti de butricutza ta , se vede, dar probabil tu o vezi mai mare decat este.iti doresc ca o parte din visele tale sa devina realitate(cel cu loto, cu apartamentul....)
pupici
Ela , te rog sa ma ieltzi , eu am spus ca sunt o zapacita ca asa m-am nascut , dar pe deasupra mai am si o carutza de ani si nu prea stiu multe . Am activat PM
Giani 18+
Clabuc spune:
Buna dimineata randunici dragi!
Kya, Bitza, va tin pumnii sa fie totul in regula la cotrolul de azi si sa veniti degraba cu vestile, sa ne putem bucura si noi alaturi de voi.
Raluca, ma bucur ca si tu ai un rottweiler; asa este, lumea are idei preconcepute si judeca numai "dupa ureche". Sunt extraordinari de iubitori, fideli si jucausi. Nu-ti pot spune cum se bucura cand ajung acasa, nu-i mai sta codita locului (smocul de codita, ca o are taiata). Vine cu mingiuta la mine, o lasa la picioarele mele si fuge in iarba asteptand sa ma joc cu el cu mingea. Il iubesc tare mult si probabil ca numai cineva care nu a cunoscut bucuria de a avea asa un sufletel jucaus alaturi, nu ma poate intelege. Si eu vorbeam cu sotul meu cand ne plimbam pe malul marii cu Bilutza, cat de bine o sa se inteleaga bebe cu Billy, cat de mult o sa-l apere si ce legatura puternica se va lega intre ei. Cum download-ez pozele de la mare cu Billy o sa le pun aici sa-l cunoasteti si voi pe Bilutza al nostru scump.
Va pup mult pe toate! Imi cer scuze ca nu pot scrie fiecareia cate un randulet, dar apuc sa scriu cand sunt la servici si, de obicei, intre 2 intalniri sau multa, multa treaba, dar sa stiti ca va iubesc pe toate mult si va sunt mereu alaturi. Deci, ma iertati?
Laly 15+
http://community.webshots.com/album/560819757dkYfHC
bitza037 spune:
Buna dimineata dragele mele randunici!!!!!!
Multumesc la toate fetele pentru galerie.Azi dupa ce ma intorc de la dr. am sa intru de acasa sa va dau vesti.Nu cred ca o sa se vada ce este ca este cam devreme, ma multumesc sa stiu ca este bine si sanatos.
IRINA +12
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
simonette spune:
Buna dimineatza la toate randunicile
Giany, stai in patutz daca poti, la caldurica si ai grija de tine...
Roxana, pe mine mereu ma apuca mutarile mobilei prin casa... De cand sunt gravidutza am stat cuminte ca n-am vrut sa fac prostii insa ieri mi s-a pus pata si am facut treaba buna! Omul meu mereu zice ca sunt nebuna, dar eu daca stau mereu in acelasi decor ma deprim!Ieri i-am zis omului ca daca vrea sa ma vada mereu fericita sa-mi cumpere mobila noua o data la 6 luni macar!
Acum mi-am terminat curatenia prin casa si ma bag in pat la tv! As mai gasi de facut treaba dar nu vreau sa exagerez!
Kitzi si Bitza va astept cu vesti beton!
Delphin succes la simulare!!!
Simo,mami de Luca si
19+ cu
PozeLuca
BB2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Neata si de la mine.
mami_papatot ti-am trimis mail-ul.
Multam pentru incurajari. Pana diseara nu cred ca mai intru, pentru ca am multa treaba la birou. Dar o sa vin cu vestile cele noi. toate randunicile
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Neata!
Kya, Clabuc, bubu, Elara, Raluca, Sovi, va multumesc la toate de urari!!!!!
Eu acuma dimineata am fost la analize, cred ca mi-a luat tot sangele din mine maine primesc o parte de rezultate, mi-e cam frica de ce-o sa iasa acolo
Simo, mihutza cu vesti noi noutze o sa vin peste aproape 2 saptamani cand ma duc la eco iar. Sper sa vin cu vesti bune. Prima eco a fost la 9 sapt, acuma cred ca e mai mare bb, sau sper sa fie asa. 10+
clauclau spune:
Neata burticute!
In primul rand, mult succes randunicilor care merg azi la doctor, asteptam vesti bune de la voi .
Simo, pup fata harnicuta care s-a apucat sa faca modificari prin casa. Abia astept sa fac si eu operatiunea asta, dar o sa astept sa intru in prenatal sa am timp din belsug.
Zoze, iti intorc si eu pupicul si bineinteles si din partea lui Razvan.. Sa ne vezi ce alergam noi dimineata spre gradinita , apoi mami fuga inapoi acasa sa se aranjeze pentru servici si apoi fuga la birou. Diminetile mele parca sunt de maraton, nu alta! Dar am inceput sa ma obisnuiesc, cred ca face bine la burtica ca merg atata pe jos dimi.
Raluca, mi-a placut tare mult cum ai scris tu la toate randunicile din stol!
Delphin, succes astazi, sa ne spui cum a fost!
Giani, poti sa iei oscilococcinum pentru raceala, este homeopat si este indicat in sarcina, scrie si pe prospect.
Pun niste pozici cu burta la 18 saptamani , sa vedeti ce a crescut intre timp...
http://good-times.webshots.com/photo/2607016640102101346SZlEDP
Pup toate randunicile din stol!
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2