Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Dragele mele randunici, va multumesc f. mult pt. urarile de ziua sotului, ieri n-am avut timp deloc sa intru si sa va multumesc.Am avut o petrecere in familie, am fost 15 pers plus 5 copilasi, o harmalaie de nedescris, veselie si oboseala…
Cat despre faptul ca lucrez in we, n-am ce face, asa am programul, un we liber si unul lucrez, iar cele doua zile libere de we le am in cursul saptamanii. De la 1 noiembrie imi iau program de 6 ore, am vb la servici si trebuie sa fac o cerere scrisa si sa duc adeverinta de la medicul de familie si de la ginecolog.
Eu n-am ajuns la Baby Expo, poate data viitoare, insa a fost sotul cu Vladut. Pustiul a fost super incantat, s-a plimbat cu un ponei, l-a pictat o zana pe fata, a primit baloane.
Azi s-a intors si bona din concediu si mi-a facut multa treaba, e o femeie extraordinara. Mi-a facut ciorbita de pui si mi-a calcat, acum pot sta linistita.
Cory, tu esti o luptatoare, am ramas socata cand am citit… nu cred ca o sa fie vreo problema cu bb, trebuie sa gandesti pozitiv! Imi inchipui prin ce treci, te cred ca esti disperata, dar poate nu e nimic pana nu vezi rezultatele. Nu e bine sa suferi de una singura, suntem aici pt. tine!
Diana, felicitari pt. baietel!
Sovi, ai fost tare haioana cu “randunelul destresat”! Sa va fie de bine plimbarea in Delta!
Rozina, bine ai venit la odisee!
Kitzy, La multi ani, sa fiti fericiti alaturi de bb! Super cadourile primite! Si eu am tot 10 sapt, dar e a doua sarcina si a inceput sa vada putinel burtik.
Pucca, felicitari pt. bb jucaus si sanatos!
Kya si Bitza, bafta maine la eco!
Va pupacesc pe toateeee!
Oana 10+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
simonette spune:
Io crek va spun noapte buna ca nu mai poci! tot stolul!!!
Simo,mami de Luca si
19+ cu
PozeLuca
BB2
numeioana spune:
E foarte interesant DVD-ul! Eu zic ca pt mamicile care au prima data un bebe e excelent. Ne invata cum sa alaptam, cum sa-i schimbam scutecul, cum sa montam scaunelul auto, cum sa-l imbaiem...
Tine doar o ora, dar e f dragut!
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Somnoroase pasarele
Pe la cuiburi se aduna,
Se ascund in ramurele -
Noapte buna!
Doar izvoarele suspina,
Pe cand codrul negru tace;
Dorm si florile-n gradina -
Dormi in pace!
Trece lebada pe ape
Intre trestii sa se culce -
Fie-ti ingerii aproape,
Somnul dulce!
Peste-a noptii feerie
Se ridica mindra luna,
Totu-i vis si armonie -
Noapte buna-stol!!
Ela.. in 15+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
midasnu spune:
Neata randunici!
va multumesc ca sunteti alaturi de mine, aaaaaaa si am uitat sa mai zic, a zis ca am uterul retrovers, adica ramai mai greu insarcinata (desi eu am ramas din prima incercare).
Va pupic, mai vorbim sunt pe fuga.
Elena 11+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
'Neata, sunt pe fuga, azi am simulare de examen!
Fac galerie le fetele care au intalnire cu bb si pup pe toata lumea!
pozici
bb2
burticutza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_sp_Claudia/Roxana_sp_Claudia.jpg)
Roxana Claudia spune:
Simo - azi iar imi vine tanti si abia astept sa vad casa luna! Am vazut ca te-ai apucat de schimbari prin casa, ti-am facut pofta ca si cu nucile SI asta-i doar inceputul: sa vezi ce le dau eu de colo-colo pe toate
Vreau sa chem un tamplar sa faca si niste modificari, niste dressing-uri pe hol, ca am aruncat sifonierul din camera copiilor sa fie mai mult spatiu pentru
amandoi copiii.
Bubu - moaaaamaaa, nemilos job mai ai! Si esti gravi, nu stiu cum suporti. Programul de 6 ore va fi o ameliorare insa fara alea 2 zile libere in fiecare sapt nu stiu cum vei face fata. Dai un pic de la sef...poate asa se schimba ceva...
Roxana 19 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Neataaa!!
Pup Mami papacioasa-plangacioasa!Stai linistita ca pana pe 10 vei avea rezultatele!
Uite o serie de analize care trebuiesc facute de catre viitoarea mama:hemoleucograma, glicemie, calcemie, transaminaze, creatinnina+ureea sanguina, colesterolemie, trigliceride, coagulograma, grup sanguin si RH, serologia hepatitelor B+C (HBsAg+HCV),VDRL, HIV, sumar-urina, urocultura+antibiograma(la nevoie),analiza secretiilor vaginale,paleta TORCH(pt.toxoplasmoza,rubeola,citomegalovirus,herpes)-nu intra in paleta analizelor obligatorii.
Pucca felicitari pentru BB jucaus!Imi inchipui ca te-ai linistit!Eu merg Vineri sa-l vad pe bebica..si numai am rabdaree!!
Irina frumoasa plimbarica ati facut!Te asteptam cu vesti despre bebel!
Laly-sa-ti traiasca Bilutza!!
Elena stai linistita ca BB e bine!E normal sa te doara burtica-se intind ligamentele,creste uterul,poate in trecut ai avut si vreo anexita scalboasa..Olgutza iubita!
Kya poate ne faci o surpriza si ne aduci coloratul!
Giani vad ca nu ai PM-ul activat!Cum iti trimit parola?!Blanka-harnicutza!
Pup Ralu,Bubu,Delphinashu' si Ioana-gospodina!
Rox spor la treaba!
Pup apasat si una bucata Simonica+Luca,una bucata Clau+Razvanel si nu in ultimul rand-una bucata Cory+Larisica-albastrica!!
Kiss U all!!
Ela.. in 15+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
gbutucica spune:
Neata si voie buna va urez!
azi voi sta mai putin cu voi ca ma incearca o raceala si nu vreau sa va imbolnavesc si pe voi.de fapt sunt tare molicica si vad in ceata, dar nu va mai spun lucrurile astea ca sa nu va indispun si sa nu ma certati ca , sincer nu am avut grija de mine.
pupici la toata lumea
Delphin bafta azi la simularea de ex. iti tin pimnii
Zozela abia am intrat , iti multumesc ..
voi fi logata , dar nu prea ma simt in stare sa scriu , sunt tare ametita.
Giani 18+